Meditativni koncert: Juneshelen in Alja Petric

Vabljeni na meditativni koncert Juneshelen in Alja Petric.
V prostore Višje Vibracije,
Cesta Andreja Bitenca 68, v Ljubljani.
8. oktobra 2022 ob 19.30 uri.

Koncert bo čutno potovanje med intuitivnim prepletanjem dveh glasov, meditativnih glasbil in skladb iz albuma Soundscapes Chantings & Arias.

– zraven prinesite svojo podlago, dekice, pavšterčke, skratka vse kar potrebujete, da si sami naredite prijetno, toplo in vam udobno gnezdece, v katerem vam bo lepo in se boste lahko prijetno namestili in pripravili na prihajajoči meditativni koncert.
60 minutni meditativni koncert  

Prispevek: 25€
Prosimo, da se na koncert prijavite na email naslov: zavod.modrasafira@gmail.com 

(Število mest je omejeno. Prijave in predhodno plačilo so obvezne)

Zagotovite si svoje mesto s plačilom prispevka 25€ na TRR:
SI56 6100 0001 9734 997
Zavod MODRA SAFIRA, Ljubljana
Vodnikova cesta 96A, 1000 Ljubljana

V primeru odpovedi prijave z vaše strani: do 3 dni pred dogodkom dobite povrnjeno 80% zneska prijavnine. V primeru odpovedi manj kot 3 dni pred dogodkom vrnemo 50%. Prijavo lahko prenesete tudi na drugo osebo. V primeru odpovedi s strani organizatorja dobite povrnjen celoten znesek. Vaša prijava je potrjena, ko bo plačilo razvidno na našem TRR.

Alja Petric
Pevka, pedagoginja in vsestranska raziskovalka.
Svoje življenje posveča raziskovanju glasbene umetnosti, koncertnemu nastopanju, vodenju individualnih in skupinskih zvokovno-glasbenih delavnic, poučevanju petja in terapevtsktemu delu z zvokom.

Z izvajanjem zvočnih tretmajev se aktivno ukvarja od leta 2013. Ob študiju jazzovskega petja in pedagogike na Privatni Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu se je udeležila raznovrstnih izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom in terapevtske uporabe glasu. Zaključila je izobraževanje na Peter Hess® Academy (Peter Hess® Akademija) v Zagrebu in pridobila naziv »Praktičar Peter Hess zvučne masaže«.
Večletno delo z glasbo, različna izobraževanja in lastna čutenja, ji prinašajo dragocene uvide in izkustva katerim sledi v iskrenosti in jih v srčni predanosti prenaša naprej. www.aljapetric.com

Šardi Nina je svojevrstna in sebi zvesta samotarka in popotnica v svetu glasbe. V avstrijskem Gradcu diplomirana umetnostna zgodovinarka, ustvarjalka zvoka in pesmi, ustvarja pod psevdonimom JUNEsHELEN. Deluje tudi kot pevka, avtorica glasbe in tekstov, producentka in izvajalka.
Z glasbo sobiva že od majhnih nog in petje jo spremlja že od otroštva. Zadnjih 13 let se ukvarja z ustvarjanjem glasbe. V tem obdobju se ji je zgodil vzgib in vpogled v novo vejo ustvarjalne kreativnosti, kjer so se ji začela odpirati polja intuitivnega petja, meditacij in melodij.
Ustvarjalka zvoka in pesmi se tako zadnjih 8 let intenzivneje ukvarja z močjo zvoka, frekvenc, melodij in glasu, ter raziskuje in ustvarja v njenem samoodkritem, edinstvenem intuitivnem svetu.
https://juneshelen.com/

Datum

Okt 08 2022
Zaključen!

Ura

19:30 - 20:30

Cena

25 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.