nedelja, 3 julija, 2022

V košarici ni izdelkov.

MOONaDANCE - Ples k Sebi - Skrivnost Pretočnosti 7

MOONaDANCE – Ples k Sebi – Skrivnost Pretočnosti

MOONaDANCE – Ples k Sebi je preprosta plesna praksa, kjer skupaj in hkrati vsaka zase vadimo navzočnost v telesu. Potujemo globoko vase in k Sebi, da bi ozavestile kaj nam sporočajo naše telo in naši notranji svetovi, kaj vse jih v njih ujeto, kaj se nam razodeva in kaj nas kliče, predvsem pa da se srečujemo na negovalen in podporen način, v varnem prostoru, kjer smo lahko popolnoma ranljive ali radostne, pripravljene odkriti moč vsega, kar v resnici smo in to utelesiti tako na plesišču kot onkraj njega.

*****

Drage Ženske!

V mesecu maju se srečamo na poseben dan – PETEK 13. To je dan, ki je svojemu slabemu slovesu navkljub, ženskam še posebej naklonjen. Zakaj?
Najprej zato, ker je petek dan, ki mu vlada planet Venera, ki je ženski planet, naklonjen lepoti, uživanju, razkošju, negi in ljubezni, pa tudi zato, ker je mistično število 13 povezano s trinajstimi lunarnimi in menstrualnimi cikli, skozi katere preidemo v enem koledarskem letu. V enem letu se torej kar trinajstkrat prerodimo in obnovimo.

V tem posebnem vzdušju, bomo raziskovale še eno poudarjeno žensko lastnost, in sicer PRETOČNOST. Ta se poraja iz mehkobe, zaupanja, odprtosti in receptivnosti, prebuja pa povezanost, celostnost in odpira prosto pot toku življenjske energije, ki nas polni, celi in zdravi fizično in energijsko telo.

Dogodek bomo začele z meditacijo in energijsko vajo in ga zaključile s kratko zvočno kopeljo.

Več o delavnicah na: www.moona.si

*****

KDO: Vabljene vse ženske, ki si želite na negovalen način srečati s svojim telesom, raziskovati svojo (nesluteno) moč in potovati po svojih notranjih pokrajinah. Plesno predznanje ni potrebno.

KDAJ: SREČAmo se v petek, 13.5.2022 ob 19h.

PRIJAVE: moonaples@gmail.com 

PRISPEVEK: 15  €

Se plešemo!

Delavnice vodi Severina Siter,
prevajalka, predavateljica, plesalka, voditeljica programov MOONa – Ples k Sebi in Pot k Sebi

MOONaDANCE - Ples k Sebi - Skrivnost Pretočnosti 9

Datum

Maj 13 2022
Expired!

Ura

19:00 - 21:00

Cena

15 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana
Več

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.