Novoletni manifest 7

Novoletni manifest

Ku-ku, Sonček!

Vstopamo v najbolj čarobni čas leta, ko narava potihne in je zunaj vse manj svetlobe. Vabi nas, da se tudi mi povežemo s seboj in poglobimo občutek notranje izpolnjenosti, miru, hvaležnosti, radosti in zavedanja, da je vse v redu.

Hrepenenje po tem, da bi se ustavili, je v tem obdobju povsem naravno. Je naše intuitivno zaznavanje sil Višje Realnosti, ki se prav zdaj obračajo navznoter. Decembra vstopamo v obdobje, ki v vsem letu najbolj intenzivno podpira osebno rast, spuščanje zastalih energij in manifestacijo obilja tako na zunaj kot tudi v naši notranjosti. Naši prednamci so se zavedali teh izjemnih moči in jih s pridom uporabljali. Zdaj je priložnost, da jih spoznate in izkusite tudi vi.

S programom Novoletnega manifesta se bomo še bolj vzljubili in vzpostavili drugačen pretok v našem energijskem polju. Posledično bo naše življenje bolj radostno in v sozvočju z Višjo Realnostjo.

V zadnjih 15 letih se je tega programa udeležilo več sto posameznikov, ki so iskali poti do bolj harmoničnega življenja. Povedali so, da po programu čutijo več notranjega miru in zadovoljstva, da so se njihovi odnosi izboljšali, nekateri so si celo zmanifestirali hišo ali novo stanovanje, drugi avto. Spet drugi pa so našli svojega sanjskega partnerja ali duhovnega učitelja, ki so ga iskali že desetletja. Zgodb je veliko. Ljudje se vračajo leto za letom, ker izkušajo, da program deluje v njihovo najvišje dobro.

Si dovolite izkušnjo tudi vi? Pokukajte na spletno stran Novoletnega manifesta.

Prijave sprejemamo samo do 18. 12. 2022.

Prijavljeni, ki poravnajo plačilo do 12. 12. 2022, prejmejo prav posebno DARILO!

Veselimo se priložnosti, da vas tudi letos vodimo in podpiramo na poti k sebi, k večji notranji stabilnosti in radosti.

Za vsa morebitna vprašanja smo dosegljivi – kontakt na moji spletni strani.

Veliko Sončka 🌞

Jasna z ekipo

 

Datum

Dec 15 2022 - Jan 20 2023
Zaključen!

Ura

Cel Dan

Lokacija

ZOOM

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.