OBILJE JE TVOJA ROJSTNA PRAVICA: MEDITACIJA Z NADANGELOM RAFAELOM&LADY MARY 7

OBILJE JE TVOJA ROJSTNA PRAVICA: MEDITACIJA Z NADANGELOM RAFAELOM&LADY MARY

Tokrat vas nagovarja nadangel Rafael. Prihaja s sporočilom, da je obilje naša rojstna pravica in je zapisana v vašem DNK. Zaradi posledice preteklih življenj, pa v sebi vsi nosimo tudi energijski program strahu pred pomanjkanjem, ki sicer prihaja iz polja nižjih energij. Nadangel Rafael prinaša temeljno sporočilo, da Zemlja v svoji Izvorni obliki ne dovoljuje pomanjkanja in v svoji Izvorni obliki nam Zemlja vedno daje tako, da je za vse dovolj. Kot že rečeno, iz polja nižjih energij prihajajo (destruktivne) energije pomanjkanja in opustošenja.

Hkrati Nadangel Rafael predaja sporočilo, da obilje morda ni natančno tako oz. na takšen način, kot si v tem trenutku predstavljamo. Na tej ravni zavesti. Je pa izjemno pomembno, v tej fazi, da vsak dan zavestno razmišljamo o obilju in prepoznavamo blokade, ki jih nosimo (tudi od prednikov) povezane z obiljem, dajanjem in sprejemanjem ter povezovanjem.

Torej, na srečanju se bomo povezali z nadangelom Rafaelom in Lady Mary ter njunim Božanskim žarkom. Prejeli njun blagoslov in milost. Delujeta z čudovito kristalno turkizno-zeleno energijo. Pomagata nam razvijati zavest Obilja, ki je izjemno pomembna za uskladitev z 5D energijami. Podpreta nas pri energijskem samozdravljenju in čiščenju blokad ter odpiranju energijskih poti. Večer z Nadangelom Rafaelom bo mističen in hkrati zelo prezimljen. Podali se bomo v vodeno meditacijo srečanja z njim in Lady Mary. Hkrati pa bomo kanalizirali njegova sporočila, ki jih ima v tem trenutku za nas/vas.

Hkrati bomo pogledali tudi naše in od prednikov) blokade in strahove povezane z pomanjkanjem in na drugi strani obiljem. Naredili bomo nekaj praktičnih vaj in seveda se odpravili na energijsko popotovanje z angeli ter naredili meditacijo.

VSEBINA: odpiranje svetega prostora, meditacija z nadangelom Rafaelom in Lady Mary, vaje za ozaveščanje blokad vezane na pomanjkanje (pomanjkanje vs. oblije), kako krepiti zavest obilja in še in še…

Vabljeni!

KDAJ: 14.6.2022 ob 19h do cca 20:30/21:00

KJE: preko spleta

PRISPEVEK: 22 EUR

Več informacij in prijave na zgornjih kontaktih.

Prijave so možne do zapolnitve mest.

Vodim: Mojca Koprivnikar, certificirana angelska učiteljica in izvajalka programa Transformirajte sovje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), IZVAJALKA Podedovana družinska travma po Mark Wolynn

Datum

Jun 14 2022
Zaključen!

Ura

19:00 - 21:00

Cena

22 €

Lokacija

Online
Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

Organizator

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast
Email
info@mojcakoprivnikar.si
Spletka
https://mojcakoprivnikar.si/

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.