Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Pomlad je že tu in vsi elementi v naravi so že lepo prebujeni. Tudi mi bomo odklepali telo skozi pet elementov – ogenj, vodo, zrak, zemljo, etrom.

Vsak element ima svojo vibracijo, svoj karakter in vsak človek nosi v sebi enega ali kombinacijo elementov, ki definirajo njegov značaj in telesno konstitucijo. Lahko nam je eden od elementov blizu, drugi pa popolnoma tuj, a so vsi nujni, da se spoznamo na najglobljem nivoju, da se osvobodimo rigidnosti in odklenemo fizični, mentalni, energetski in emotivni sistem.

Odklepali se bomo skozi telo, kolektivno komunikacijo skozi gib, ples, glas, zvok, ter poseben način dihanja. Tako bomo premikali meje mentalnih prepričanj, v telo naselili nove gibe in presegli svoj ustaljeni gibalni vzorec. Osvobodili se bomo rutine in v sebi odkrivali lahkotnost. Spremljal nas bo ekstatičen Dj set petih elementov, ki ga pripravljam samo za ta dogodek.

Delavnico vodi Lili Gavrilovic skupaj z ekipo asistentov.

Za delavnico potrebujete:

lahka oblačila, dve veliki brisači ali deki, joga podlago, ruto ali šal in steklenico vode.

Dan pred delavnico si spočijte in si zagotovite počitek tudi po delavnici!

Število prijav je omejeno.

Kdaj: 28. maj (petek) med 17 in 21 uro

         29. maj (sobota) med 11 in 19:30 uro

Kje: Ljubljana (lokacij bo sporočena nekaj dni pred delavnico)

Cena: 150€

Rezervacijo imate zagotovljeno samo s plačilom akontacije 65€.

Prijave na:

igor_strucelj@yahoo.com – 040 250 202

Ob prijavi prejmete informacije o plačilu s katerim si zagotovite mesto na delavnici.

Lepo vabljeni!

KAJ JE DEARMOURING?

Predstavlja neposredne pristope in načine sproščanja, odstranjevanja, odklepanja naših obramb, zidov, ščitov, naših mask, kot tudi naših ran, bolečin, potlačenih čustev, občutkov, skritih delov nas samih, de-senzitivnosti, itd.; vseh naših nivojev, aspektov in plasti.

Vključuje širok spekter vsebin in tematik, ter vključuje vse nivoje človeka; fizični, vitalni, čustveni, osebnostni, umski, srčni, dušni, duhovni, energetski, senčne dele, notranjega otroka in ostale aspekte človeka.

Uporablja se mnogo različnih tehnik, načinov in modrosti za prebujanje in odpiranje človeka. Najpomembnejši od njih so posebne tehnike dihanja, gibanje, zvok (glas), izražanje čustev in prebujanje pretočnosti človeka.

Spletna strani:

Lili Gavrilovic: https://lililili.si

Igor Štrucelj: https://igorstrucelj.si/

Slike

Program dogodka

0