Opis

Končno… 🙂
To je vaša življenjska priložnost…, kot odskočna deska

Ti me iščeš, jaz te najdem… Kako to, da se poznava?

Duša hrani občutke, spomin, duša je sposobna veliko več, kot je dojemljivo skozi naš razum. To so dokazali še mnogi in to lahko občutiš končno tudi ti, ki ti je to pismo namenjeno.

V septembru dobrodošli na izjemni OnLine delavnici, »AKAŠE – KLJUČ DO DUŠE 1. stopnje«. Tečaj poteka na daljavo, preko spleta. Na voljo je celoletni program z individualnim pristopom v 4. zahtevnostnih stopnjah. Naučili se boste dostopati do vira brezmejne informacije o vaši Duši z uporabo akaških zapisov. Z vami bom delila znanje, ki je bilo nekoč dostopno samo nekaterim izbrancem, hranjeno v svetiščih na območju Indije, opisano pa v več kot 10. tisoč letnih svetih spisih imenovanih Vede.

Ne gre se za novo religijo, čeprav je tudi to. Akasha (ali akaš vsebuje akaške zapise, kjer se na eterični ravni hrani zapis o vaši duši skozi vse inkarnacije. Torej je to iz sanskrta in je več kot religija, je filozofija življenja – miselnost.

Duša menja telesa in se v vsakem življenju uči novih nalog. Gre se za preprosto ezoterično teorijo, ki je tudi temelj naše sodobne zdravilske prakse. Saj poznate besedo aura, pa čakre in mantre…Tudi karma in dharma (poslanstvo) izhajata iz Sanskrta.

Tokrat imam za vas nekaj izjemnega, za kar sem se dolgo usposabljala. Koliko časa, boste radovedni? Verjetno kar celo življenje, vseh 48 let, ne, še več, več življenj

Kaj so to Akaški zapisi?

Akaški zapisi so nekakšna računalniška podatkovna baza, vendar na metafizični ravni. To je območje, kamor lahko dostopamo po informacije o sebi, svojih željah, kako jih uresničiti, na kakšen način, kako delovati, postavljati vprašanja in še in še. Akaški zapisi so področje informacij in energije, ki segajo v neskončno preteklost in naprej do neomejene prihodnosti. Vsebujejo vse odgovore, ki bi jih lahko iskali ne samo za sebe, temveč celotno življenje – vključno z našim preteklim življenjem, vsemi našimi energijami, zgodovinskimi izkušnjami in osebnimi podatki. Akaški zapisi nam lahko razkrijejo vpliv preteklosti na našo sedanjost in s tem na prihodnost. Z učenjem, kako preoblikovati svoj lasten zapis, se lahko izognete težkim okoliščinam in ustvarite pogoje, ki vas bodo pripeljali do srečne prihodnosti.

Kako mi vstop v akaške zapise lahko koristi?

ON-LINE Tečaj AKAŠA, KLJUČ DO DUŠE 14Če se ne moremo premakniti v življenju. Nekateri se kljub velikemu trudu ne morejo finančno osamosvojiti. Drugi iščejo partnerja, vendar je z vsakim novim partnerjem nekaj narobe. Spet tretji ne najde rešitve za svoje zdravstveno stanje. Mnogi imajo težave z odnosi na splošno, pa najsi bo v sorodstvu ali na delovnem mestu… Skratka ponavljajočim se težavam, za katere »pri zdravi pameti ne najdemo« dokončne rešitve imenujemo blokade. Z dostopom do akaških zapisov se boste naučili prepoznavati in odstranjevati blokade tako sebi, kot tudi drugim, seveda le z njihovim soglasjem.

Akaški Zapisi so tako odlično orodje za globoko raziskovanje sebe ter svojih preteklih življenj. Izjemna vrednost Akaških Zapisov je tudi možnost, da vse informacije preteklosti, ki nam ne služijo več, ponovno zapišemo, umaknemo ovire in se premaknemo naprej. Ko odkrijemo vpliv preteklega življenja, lahko spremenimo tekoče dogajanje ter doživimo drugačno izkušnjo.

Zakaj je dostop do akaških zapisov trenutno najboljša duhovna praksa poznanana planetu Zemlja?

 • Ker je to darilo Boga, Stvarnika, Kreatorja… vseeno kako ga imenujete, vedite, da sta to počela že Jezus, ko je delal čudeže in Satja Sai Baba. Ker je preprosto in hkrati najbolj zdravilno, tako kot solata in domača jabolka, tako kot voda in zrak.
 • Ker vam pomaga razumeti dušo; spoznati svojo dušo (ne le razum, ki so nam ga tako dobro izpilili v šolah)
 • Ker so to poznali največji svetovni izumitelji, med njimi pa so potrjeni pisni dokazi, da so svoje rešitve iskali tudi Nikola Tesna in Leonardo Da Vinci, pa seveda tudi naš znani pisatelj, še živeči Evald Flisar (roman Čarovnikov vajenec).
 • Ker vam s pogovorom na »dušnem nivoju«, kjer poteka tudi izmenjava ljubezni, razkrije ozadje onstran problema – vpogled v scenarij dogajanja
 • Ker s pomočjo dušnih zapisov pričnete lahko končno kreirati življenje, ki si ga vaša duša tako zelo želi in seveda tudi zasluži
 • Ker vam on-line tečaj nadomesti vse (oz. skoraj vse) druge delavnice
 • In ne nazadnje, ker vam to predlagam jaz, saj sem za to prehodila dolgo duhovno pot in ker vem, da je to – to, tisto najboljše, kar sem se naučila.

Kdo lahko dostopa do akaških zapisov?

Predhodne delavnici niso potrebne, prav tako ni potrebno nikakršno drugo znanje ali obvladovanje duhovnih veščin ali praks. Pomembno je, da ste dober človek in imate dobre namene.

Kako bo tečaj potekal?

Tečaj bo potekal »ON LINE« vse preko spleta. 10 tednov. Vsak teden boste prejeli gradivo v video in pisni obliki, kot tudi mp3 vodenje. Če boste med tem časom na počitnicah, to ni nobena ovira. Skratka kjerkoli boste, zadostuje pameten mobi, občasno pa tudi e- mail, vendar neobvezujoče, saj boste za morebitni manjkajoči teden lahko nadoknadili kasneje. Gradivo vas bo počakalo v vašem e- naslovu.

ON-LINE Tečaj AKAŠA, KLJUČ DO DUŠE 15Prejeli boste:

 • Deset video lekcij s predavanji
 • PDF literaturo
 • Meditacije in invokacije
 • Bralne liste in domače naloge
 • Tedensko oz. 14 dnevno skupinsko podporo v naši zaprti fb skupini
 • Individualne pogovorne ure za pregled referenčnih listov, tako vaših, kot za največ petih vaših klientov – v času trajanja tečaja brezplačno.

Kaj se boste naučili?

 • Naučili se boste natančno in zanesljivo dostopati do Akaških zapisov sebi in svojih strank ali domačih.
 • Pomagati sebi in drugim pri dojemanju svoje božanske dušne narave
  Razvijati svoj intuitivni potencial
 • Sprejemati nov način dušnega vodstva in vpogleda v svojo karmo
 • Odkrivati namen vaše duše, dušne naloge
 • Odkrivati in prepoznati dharmo, svoje poslanstvo
 • Spoznati svojo Dušo in na ta način doživeti svojo notranjo preobrazbo
 • Odkrivati negativne blokade in omejitve sedanjega in preteklega življenja, ki vplivajo na vas tukaj in zdaj
 • Sistematično in učinkovito odstranjevati vse te omejitve in blokade
 • Naučite se, kako učinkovito in trajno prilagoditi te negativne vplive, da lahko ustvarite neverjetne premike in spremembe v vašem življenju in življenju drugih.
 • Transformirati zavest, dvigniti se na višji nivo in doživeti stanje preobrazbe iz »gosenice v metulja« na metafizični ravni
 • Sprejeti novo raven duhovne veščine, ki se lepo prilega tudi drugim zdravilnim metodam
 • Dostop do duše s pomočjo branja akaških zapisov, lahko postane vaš hobi, ali dopolnilna dejavnost, kot tudi samostojno delo.

Zakaj je dostop do akaških zapisov revolucionarna novost?

Čeprav je to prastaro znanje, ki so ga modreci poznali in uporabljali že več tisoč let pred Kristusom, je končno dostopno tudi Vam. Zakaj? Ker se je naša duša skozi inkarnacije že tako dvignila, da smo pripravljeni. Saj veste, kako pravi znan indijski pregovor, ki ga je v svoji knjigi »Čarovnikov vajenec« opisal moj fb prijatelj Evald Flisar: »Ti me iščeš, jaz te najdem«. To je bilo sporočilo njegovega duhovnega učitelja, po resničnem dogodku iz njegovega življenja.

Kako se prijavim na ta online tečaj?

Najprej se morava spoznati. Priporočam branje dušnega zasisa, preko Mobitela ali Skype me kontaktirate.

Kaj pa po zaključeni 1. stopnji? Ali lahko s tem tečajem zaslužim denar?

V že po uspešno zaključeni 1. stopnji 10 tedenskega programa, lahko delo, ki ste se ga naučili že uspešno tržite. Obenem lahko nadaljujete v 2. stopnjo (vseh stopenj je 4 ). Ves ta čas boste tedensko opravili eno predavanje, pa branje sovje duše, kot tudi branje vašim izbranim klientom.

ON-LINE Tečaj AKAŠA, KLJUČ DO DUŠE 16

Kaj je še pomembno, da veste glede tečaja:

 • Pomembno je, da mi zaupate, brez zaupanja NI dobrega sodelovanja.
 • Pomembno je, da redno sodelujete – tedensko v fb skupini, v podpornih klicih, pri domačih nalogah ipd.
 • Pomembno je, da v času trajanja tečaja ne mešate raznorazne duhovne tehnike-
 • Pomembno je, da imate eno do dve uri časa na teden (za vašo dušo gre)
 • Pomembno je, da ste dober človek (tak, ki nima namena škoditi drugim, niti sebi)
 • Priporočljivo je, da pridobljeno znanje in veščine vpeljete v svoje življenje, v konkretno delovanje po vaši božanski dušni matrici in da vse to ne ostane samo kot »ideja« v glavi.
 • Priporočljivo je, da imate FB PROFIL, ker se bomo občasno družili, vsakih 14 dni

Ko je Aleksandra Winkler Drole mnogim poznana kot Saša?

ON-LINE Tečaj AKAŠA, KLJUČ DO DUŠE 17Pred mnogimi leti sem pričela spoznavati reiki, natančno 21 let je že minilo, ko sem zapustila redno službo in se podala na pot samostojne, neodvisne terapevtke in svetovalke.

Že mnogo prej pa je bila ezoterika in naravno zdravilsvo moj hobi. Energijske terapije sem nadgradila s triletnim študijem na Duhovni univerzi, kjer sem se preko izjemnih profesorjev seznanila z ezoteriko, misticizmom, temelječim na Sanskrtu Vede, svetih spisih, največ iz področja Indije in Tibeta.

Kasneje sem svoje delo nadgradila z

Intuitivnim angelskim svetovalcem in Angelskim terapevtom, dveh svetovno znanih mojstric in ob stalni podpori nekaterih njihovih tesnih sodelavcev Diane Cooper in Doren Virtue. Tako sem na nivoju duše razbirala in zdravila miselne vzorce in metafizično telo (avro), razbirala preteklost in odčitavala pred-usodo ter zdravila. Vendar je pri mnogih težava že prerasla na fizično telo, zato se je bilo potrebno spopasti z zdravljenjem na fizičnem telesu in seveda pot me je pripeljala do zdravilnih masažnih tehnik, kjer najpogosteje uporabljam Refleksno consko masažo stopal in dlani. Slednje je zelo so upadalo s hiromantiko – usodo iz dlani.

Sem trenutno edina znana kvalificirana karmična svetovalka v Sloveniji in obenem učiteljica branja akaških zapisov.

V moje veliko veselje so mi trije odraščajoči najstniki in nabiranje zelišč. Tudi vi ste mi v veliko veselje in priznam, včasih tudi izziv… ja saj boste (upam) moji »nasledniki«, na katere prenašam svoje znanje in izkušnje, učenci pri razbiranju svojih akaških zapisov in akaških zapisov vaših najbližjih, prijateljev, znancev, morda pa kot honorarni zaslužek ali celo poklicna pot.
Vendar, kot me poznate obožujem izzive
.

Po tem on line tečaju boste samostojni, če pa me boste potrebovali, vam bom še naprej dosegljiva.

Veselim se pričetka naše prve, težko pričakovane on line delavnice in našega sodelovanja.

ON-LINE Tečaj AKAŠA, KLJUČ DO DUŠE 18

Iz Cankarjevega doma v Ljubljani, predstavitev Akaških zapisov

Čeprav večino šolanja za dostop v akaške zapise opravimo na daljavo, je srečanje zelo priporočljivo in dobrodošlo, saj v živo lahko izvedemo nekatere vaje in tehnike, ki nam še dodatno pomagajo očistiti naše mentalno, astralno in fizično telo.

AKASHA, ONLINE TEČAJ, KO VSTOPIMO V STIK S SVOJO DUŠO IN DOŽIVIMO TO, O ČEMER SMO DO SEDAJ LE SANJALI…

in te sanje bomo lahko podelili skupaj. To si štejem v čast in v veselje.

Priporočam:
BRANJE DUŠNEGA ZAPISA. Traja eno uro, preko Mobija ali Skype. Vse info. so s klikom na povezavo, na modro črto tu: 

Branje dušnega zapisa

https://vizijeuspeha.com/branje-dusnega-zapisa/

ON-LINE Tečaj AKAŠA, KLJUČ DO DUŠE 19

S prisrčnimi pozdravi,

Aleksandra Drole

Karmična svetovalka in učiteljica akaških zapisov

Aleksandra Winkler Drole

www.vizijeuspeha.com

E- mail: aleksandra.vizionar@gmail.com