sobota, 1 oktobra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Pane Andov - Psihoenergetika 7

Pane Andov – Psihoenergetika

Šesti čut – Gledanje na daljavo – Astralno potovanje – Energija Chi – Aktivacija avričnega polja rože življenja – Psionika – Samozdravljenje – Duhovna transformacij

KDAJ: 12.6.2022 ob 9:00 do 17:00
KJE: Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana
PRISPEVEK: 150 eur (akontacija 50 eur)
Zaradi same organizacije so prijave res zaželjene.
KONTAKT: bozickatja@yahoo.com
Tel: +38641 863 867

Predavanje je v srbohrvaščini.
S prijavami pohitite, kajti število mest je omejeno (max. 35).

Vsi udeleženci delavnice naj s seboj prinesejo svojo joga blazino in nekaj s čimer si lahko prekrijejo oči (meditacijska očala ali očaa za spanje).
Pane Andov “AstralWalker”  je mednarodno priznan predavatelj, avtor, astralni popotnik, “kontaktiranec” in učitelj ezoterike. Ima več kot 30 let študija in neposrednih izkušenj na različnih področjih, kot so transcendentalna meditacija, opazovanje na daljavo, astralna projekcija, tai chi, teozofija, kriya joga, ezoterični budizem, fenomen žitnih krogov (corp circles), starodavne civilizacije, ufologija in paranormalno.
https://puretranquilitypublishing.com/about-the-author/

CELODNEVNA DELAVNICA VKLJUČUJE:
• Napredne meditacijske tehnike (v povezavi z Pranayamo dihanjem).
• Dostopanje do Planetarnega Psioničnega (Eteričnega) Polja.
• Daljinski pogled „Remote viewing“ (začetna in napredna raven).
• Prebujanje Šestega Čuta z ESP kartami (45 minut praktičnega usposabljanja).
• Astralna Projekcija (voden meditativni proces).
• Celostna Razlaga, kaj početi in česa ne na Astralnih Potovanjih..(vkjlučena je cca 50 minutna meditacija).
• Nasveti, bližnjice in uporabni nasveti, ki bodo duhovnemu popotniku prihranili leta počasnega premikanja skozi ta polja zaradi neznanja.
• Direktna akumulacija / vbrizg zdravilne Chi / Prane / Življenjske Energije.
• Izgradnja astralne „Rože Življenja” Avričnega Polja.
• Kosilo in pijačo (kava, čaj, voda).

Psihoenergetika je področje, ki vključuje psihično in biofizično preučevanje informacijskih in energetskih zmožnosti živih organizmov.
To področje raziskuje kompleks pojavov, ki se nanašajo na interakcijo živih organizmov med seboj in z okolico brez posredovanja petih čutil.
Učinki so izjemni, ko se človek začne prilagajati svoji “energiji življenjske sile”.

Uvod o tem, kaj v resnici smo, o večdimenzionalnem vesolju in našem mestu v njem. Pomen vsakodnevnega vstopa v določeno globoko meditativno stanje, dvig naše duhovne vibracije, združitev z našo najčistejšo notranjo svetlobo, razširitev naše zavesti in uglasitev v božanskost in energijo kozmične nadzavesti. Usklajevanje s končnim namenom kozmičnega božanskega načrta.

Podrobna razlaga o življenjski sili vesolja, ki jo nekatere starodavne tradicije imenujejo »či« (prana). Ta zavestna življenjska sila teče skozi vse v vesolju in je bistvo vsega obstoja. Ustvarja življenje, spodbuja ga, da raste. Ta energija nas obdaja in veže. Nemoten, uravnotežen pretok “chi” ali naše “energije življenjske sile” je najpomembnejši dejavnik našega zdravja, vitalnosti in sreče. Umetnost čija uči, da človek ne more reflektirati v tekoči vodi (pretočnost telesa) in da  lahko samo tisti, ki poznajo svoj notranji mir, ta mir predajajo drugim. Z usklajevanjem dihanja, gibanja in zavedanja začnemo čutiti in razumeti tok življenja in njegov končni tok – namen.

Neposredno pridobivanje, kopičenje in distribucija močnega zdravilnega Chi/prane v vaš energetski sistem s posebnimi vrstami dihanja in usklajevanja. Predavatelj bo posredoval dragoceno znanje o tem, kako lahko aktivirate in usmerjate tok chi znotraj osmih izjemnih meridianov v vašem eteričnem telesu ter kako napolnite  s chi energijo spodnji, srednji in višji Dantien. Delil bo svoje razumevanje o energijah Yin in Yang, njihovem energijskem toku znotraj energijskih kanalov, ki tečejo skozi naša eterična in fizična telesa, ter o tem, kako doseči notranje zdravljenje z vadbo mikrokozmične orbite.

Delavnica vsebuje učinkovite tehnike, ki bodo udeležencem pomagale odpreti tretje oko in razviti tako imenovani »drugi vid«, doseči nadzorovano gledanje na daljavo in progresivno astralno potovanje.

Predavatelj je vse življenje iskal načine, kako odpreti svoje tretje oko, da bi se lahko uglasil z astralnim kozmičnem internetom in razumel več o skrivnostih nevidnega vesolja.

Z več kot 30.000 samoiduciranimi izventelesnimi izkušnjami, dolgimi leti treninga ESP in eksperimentiranja gledanja na daljavo daje najhitrejše in najučinkovitejše tehnike, kako lahko dosežemo zelo napredno raven duševnega razvoja.

Andov jasno pravi, da je duhovni razvoj le orodje, most, da se zavest uglasi v božansko kozmično zavest in se razvija.

Na splošno postopek, znan kot “gledanje na daljavo”, praktično omogoča zavesti opazovanje lokalnega psijonskega polja, vendar zahteva sposobnost naših možganov, da se uglasijo z Schumannovo resonanco planeta Zemlje.

Takoj, ko se dimetiltriptamin (DMT) na naraven način pojavi v naši epifizi kot posledica uporabljenih progresivnih meditativnih tehnik, začnemo doživljati spremenjeno zaznavanje zavesti, znano kot drugi vid, ki lahko zazna našo lokalno fizično realnost ali oddaljene in fizično nedosegljive realnosti.

Z drugimi besedami, naša spremenjena zavest je bombardirana z informacijami vizualne narave, ki prihajajo iz »kozmičnega interneta« vesolja.

Kot da nam je nekdo odprl okno in skozi to okno vidimo neverjetne stvari. Na začetku bomo opazili, da vizije prihajajo in gredo, in verjetno ne bomo imeli nadzora nad njimi, nekatere se bodo samo pojavile in izginile v sekundi, nekatere pa bodo ostale vidne na miselnem zaslonu še veliko dlje.

S časom in prakso se lahko naučimo, kako spremeniti svojo zavest in še bolje razviti tretje oko.
To bo  vodilo do nadzorovanih izkušenj zunaj telesa in ko se to začne dogajati, je potencial neomejen.
Človek postane pravi astralni raziskovalec vesolja.
Astralna projekcija se nanaša na izkušnjo izven telesa, med katero astralno telo zapusti fizično telo in potuje v astralno dimenzijo.
Predavatelj bo celotno človeško razumevanje tega, kaj v resnici so sanje, popeljal na povsem novo raven. Razkril bo številne razloge za takšno holografsko prevaro, vključno z video dokazi.

Andov bo uporabljal projektor in bo pokazal na stotine diapozitivov in številne kratke videoposnetke, da bo zagotovil, da je študent prejel informacije in navodila na ustrezen in učinkovit način.

• Izgradnja in aktiviranje FOL avričnega polja “Flower of Life” – rože življenja
Majhna razlaga:

Nismo niti prva niti najnaprednejša civilizacija, ki je kdaj obstajala na tem planetu.

Predavatelj bo podal ustrezno razlago starodavnega izvora avričnega polja Rože življenja in delil tudi nekaj svojih spoznanj, pridobljenih iz komunikacij z meddimenzionalnimi bitji.
Meditativna tehnika, imenovana meditacija Cvet življenja, (ki bo razložena na Delavnici zelo podrobno) vključuje uporabo in kanalizacijo močne energije chi. Končni bioelektrični krog med Yang in Yin energijo.
To je treba izvajati v stoječem položaju, pri čemer se stopala dotikajo tal, zaradi česar je fizično telo prizemljeno.
Človeška aura je bila v starih časih veliko večja in starodavni humanoidi so imeli popoln zavestni nadzor nad njo. Svoje avrično polje so lahko skrčili ali razširili s posebnimi ritmi dihanja in natančno so vedeli, katere zvočne frekvence naj proizvedejo s svojimi glasovi (mantre), da bi ga preoblikovali.
Eden od razlogov za preoblikovanje njihovega avričnega polja je bil ustvariti večdimenzionalni vrtinec, ki bi omogočil, da energija iz drugih dimenzij teče neposredno v njihovo avrično polje, da bi jo lahko izkoristili.
V nasprotju z zbrano energijo prane iz starodavnih naprav, kot so pagode, je ta moč prihajala od znotraj.

Na splošno … E = mc2 Energija je enaka masi, pomnoženi s hitrostjo svetlobe na kvadrat.
V tem primeru je energija enaka hitrosti vrtenja plazme znotraj človeškega avričnega polja »Semena življenja« na kvadrat. Nekaj, česar se bo vsak študent pravilno naučil.
Ko se avrično polje človeške plazme razširi in preoblikuje v sedem popolnih krogel, ki se med seboj prekrivajo v geometriji Seme življenja, se ustvari šest vesica piscis in šest cvetnih listov v osrednji krogli.

Ko se avrično polje dodatno razširi v 3D obliko Jajce življenja in Cvet življenja, se na sredino postavi zvezda-tetraeder (vsak tetraeder je izolator naboja) in ko dva naboja (pozitivni Yang in negativni Yin) začneta teči skozi cvetni listi (15 cvetnih listov za vsak naboj / 30 skupaj) …vsak tetraeder se začne vrteti v nasprotni smeri – plazemsko polje FOL postane aktivno.

Naravna fraktalnost znotraj 19 sfer FOL generira mrežo 64 tetraedrov in vektorsko ravnovesje v notranjosti … ki v natančnem središču ustvari “večdimenzionalno luknjo” ali točko singularnosti, kjer božanska energija začne uhajati v to dimenzijo in se začne zavest posameznika da se povežete in uglasite z izvorno zavestjo … in začne se visokokakovosten prenos podatkov…

Delavnica bo vsebovala obilico drugih koristnih nasvetov in navodil, kako boste znali izkoristiti svoje speče psihoenergetske potenciale in varno raziskovati Nematerialno vesolje.
To bo 8-urni progresivni program, ki bi vam lahko spremenil življenje in upamo, da se nam boste pridružili…

Andove knjige opisujejo skrito resničnost, ki ni vidna petim čutilom, in njegova vizija vesolja je precej izjemna.

Med knjigami, ki jih je izdal, ki pokrivajo različne teme v visoki kompleksnosti, so »Izjemne moči pri ljudeh«, »Prebujenje – energija življenjske sile« in »Prebujenje – ključ do nezemeljskih sporočil« zelo priporočljive za vsakega iskalca resnice, ki želi razviti svoje /njena notranja čutila do točke, ki mu/ji bo omogočila, da doseže popolnoma zavestno potovanje izven telesa v nematerialni del Vesolja, da se poveže z visoko razvitimi božanskimi kozmičnimi bitji in postane aktiven udeleženec v procesu velikega prebujenja na planetu Zemlja.

Knjige boste lahko kupili na delavnici (angleški jezik).

Njegova zgodba se začne pri sedmih letih, ko je doživel prvi stik z dobrohotnimi bitji, ki ne prihajajo s tega sveta. Od tega dogodka se je njegova DNK trajno spremenila na pozitiven in konstruktiven način, kar mu je omogočilo številne dodatne senzorične sposobnosti, ki jih prej ni imel. To mu je omogočilo, da počne stvari, ki niso razumljive  večini človeštva.

Stiki s temi bitji so se nadaljevali skozi vse njegovo življenje in še vedno trajajo. Poučili so ga o številnih zelo uporabnih stvareh, ena izmed njih je znanost o krogih v žitu – in o tem, kaj ti pomenijo človeštvu.

Več kot 30 let je trener različnih ezoteričnih umetnosti s tisoči študentov po vsem svetu.

Leta 2008 je bil organizator planetarnih meditacij, kjer je meditiralo na tisoče ljudi hkrati, na različnih svetih krajih z namenom nevtralizacije negativnih vibracij in dviga vibracijskega nivoja planeta Zemlja.

Kot kontakter že od malih nog je Andov dolgo molčal o svojih izkušnjah. Danes je v poznih 40-ih letih in napočil je čas, da razkrije, kaj ve o nezemeljskih dejavnostih na astralni ravni – dimenziji, ki jo večina ljudi začasno obišče vsako noč med globokim spanjem, brez ali z zelo omejeno  zavestjo.

Kar ima za povedati o dejavnostih nezemljanov v astralni dimenziji, je neverjetno.

Vsi ste dobrodošli….
Upam, da se vidimo!

Datum

Jun 12 2022
Zaključen!

Ura

9:00 - 17:00

Cena

150 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.