Ples celosti

Vabljen/a, da se še globlje povežemo sami s sabo in se skupaj izplešemo.
Na Plesu Celosti smo dobrodošli z vsemi deli samega sebe, tudi s tistimi senčnimi, ki jih težje sprejmemo pri sebi in se jih morda bojimo izraziti. Povabilo je, da si dovolimo biti takšni kot v resnici smo, da izrazimo to kar v danem trenutku čutimo. Nihče ni na videz čuden, v resnici smo samo čudovito unikatni. Dovolimo si biti unikatni. Prav zato je vedno pripravljen varen in energijsko podporen prostor za sproščen gibalno plesni izraz.

Predhodne plesne izkušnje niso potrebne. Dovolili bomo telesu, da se premika kot bodo narekovali občutki, čustva in energija ter s tem odklepali svoje telo, sproščali blokade in si dovolili uživati v ritmih raznovrstne, globoke in ekstatičen glasbe.

Ker je vsako telo edinstveno, ima tudi vsak človek svoj gib in ples, ki je samo njegov in tega se ne rabimo učiti, ker je vse že v nas, potrebujemo samo primeren prostor, kjer se tega lahko začnemo spominjati in zavedati. Ples celosti nas uči z ljubeznijo zaobjeti vse dele nas samih in nas opominja, da smo v svojem najglobljem bistvu že celi, celota in smo hkrati tudi del širše vesoljne celosti. V naše gibanje lahko povabimo lastno namero, globok stik z naravo, vse elemente, duhovne vodnike in stik s samim izvorom vsega. Skozi ples celosti potujemo v svoje lastne globine in se spominjamo kdo v resnici smo in zakaj smo tukaj, hkrati pa svoj ples darujemo tudi širši celoti, ki nas obdaja in se preko njega odpiramo zavesti enosti.

Uvod v ples začnemo skozi razne gibalne, kreativne in meditativne vaje s katerimi se sprostimo, prizemljimo, ogrejemo in povežemo. Poleg krajšega vodenega dela našega srečanja, imamo na voljo vedno dovolj priložnosti, da se svobodno izplešemo, vsak na svoj način.

Priporočeno je, da plešemo bosi v lahkih oblačilih in ne pozabimo na vodo. Zaželen prostovoljni prispevek je 15€.

Z vso ljubeznijo odpirava prostor za vse nas.
Kamai in Dario

Datum

Nov 21 2023
Zaključen!

Ura

19:00 - 21:00

Cena

15 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.