Ples celosti 7

Ples celosti

Na Ples Celosti smo povabljeni z vsemi deli samega sebe, tudi s tistimi senčnimi, ki jih težko sprejmemo pri sebi, se jih bojimo in morda sramujemo… Naš namen je ustvariti varen, ljubeč in zdravilen prostor, kjer smo lahko točno to kar smo v danem trenutku z vsemi našimi notranjimi vsebinami. Ni pomembno, če zase mislite, da ste plesalec ali ne, ne bomo se učili novih korakov ali gibov. Dovolili bomo telesu, da se premika kot bodo narekovali občutki, čustva in energija ter s tem odklepali svoje telo, sproščali blokade in si dovolili uživati v ritmih raznovrstne, globoke in ekstatičen glasbe.

Ker je vsako telo edinstveno, ima tudi vsak človek svoj gib in ples, ki je samo njegov in tega se ne rabimo učiti, vse je že v nas, potrebujemo samo primeren prostor, kjer se tega lahko začnemo spominjati. Ples celosti nas uči z ljubeznijo zaobjeti vse dele nas samih in nas opominja, da smo v svojem najglobljem bistvu že celi, celota in smo hkrati tudi del širše vesoljne celosti. V naše gibanje bomo povabili globok stik z naravo, vse elemente, dimenzije, naše prednike, duhovne vodnike in stik s samim izvorom vsega. Skozi ples celosti potujemo v svoje lastne globine in se spominjamo kdo v resnici smo in zakaj smo tukaj, hkrati pa svoj ples darujemo tudi širši celoti, ki nas obdaja in se preko njega odpiramo zavesti enosti.

Uvod v ples začnemo skozi razne gibalne, dihalne meditativne vaje s katerimi se sprostimo, prizemljimo, ogrejemo in povežemo. Poleg vodenega dela imamo na voljo vedno tudi dovolj priložnosti, da se svobodno izplešemo vsak na svoj način.

Plesni dogodki se odvijajo vsak drugi torek od 18:30 do 20:30 v prostorih Višje vibracije v Ljubljani, Cesta Andreja Bitenca 68.

Zaželen prostovoljni prispevek je 15€.

Priporočeno je, da plešemo bosi v lahkih oblačilih in ne pozabimo na vodo.

Prijave in informacije: Dario 031 669 824 ali dariopreobrazba@gmail.com

Z vso ljubeznijo odpirava ta prostor za vse nas!
Kamai Serafi in Dario Sever

Še nekaj o nama:
Spoznala sva se ravno preko plesa na plesišču. Gib je bil najin prvi jezik, ki naju je povezal in hkrati je tudi najina skupna strast in ljubezen. Obema je sredstvo zdravljenja, osvobajanja, poglabljanja vase, ter potovanja v razširjena stanja zavesti že vrsto let.

Datum

Jan 24 2023
Zaključen!

Ura

18:30 - 20:30

Cena

15 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.