petek, 12 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

Ples celosti 7

Ples celosti

Ples celosti

 

Ples celosti nastaja v varnem in zdravilnem prostoru, kjer lahko odkrivamo svoj edinstven, svoboden gib in preko njega potujemo v globlji stik s seboj – v svojo lastno celost.

Na Plesu celosti smo dobrodošli z vsemi deli samega sebe, tudi s tistimi senčnimi, ki jih težje sprejmemo pri sebi in se jih morda bojimo izraziti.
Ker je vsako telo edinstveno, ima tudi vsak človek svoj gib in ples, ki je samo njegov in tega se ne rabimo učiti, ker je že v nas. Potrebujemo samo primeren prostor, kjer se tega lahko začnemo spominjati in zavedati.
Ples celosti nas uči z ljubeznijo zaobjeti vse dele nas samih in nas opominja, da smo v svojem najglobljem bistvu že celi, celota in smo hkrati tudi del širše vesoljne celosti.
V naše gibanje bomo lahko povabili globok stik z naravo, vse elemente, lastno namero, duhovne vodnike in stik s samim izvorom vsega.
Skozi ples celosti potujemo v svoje lastne globine in se spominjamo kdo v resnici smo in zakaj smo tukaj, hkrati pa svoj ples darujemo tudi širši celoti, ki nas obdaja in se preko njega odpiramo zavesti enosti.

Krajši uvodni del dogodka je voden in se začne skozi razne gibalne, kreativne in meditativne vaje s katerimi se sprostimo, prizemljimo, ogrejemo in povežemo.

Sledi notranje potovanje skozi ples in svoboden gib s katerim odklepamo svoje telo, sproščamo blokade in si dovolimo uživati v ritmih raznovrstne, globoke in ekstatičen glasbe. Lahko si dovolimo izražanje občutkov in čustev skozi zvok, smeh, jok, praznovanje…, oziroma kar narekuje energija ali notranje vodstvo. Če začutiš se lahko potopiš tudi v mirujočo meditacijo. Vsi izrazi, ki nas opolnomočijo so dobrodošli.

Predhodne plesne izkušnje niso potrebne.
Priporočeno je, da plešemo bosi v lahkih oblačilih in ne pozabimo na vodo.

Zaželen prostovoljni prispevek je 15€. Prijave so obvezne.

Prijave in informacije: info@svetiscesrca.com ali 031 669 824 – Dario;

 

Kamai Serafi in Dario Sever
Svetišče srca

Datum

Jun 18 2024
Zaključen!

Ura

19:00 - 21:00

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Organizator

Višja Vibracija
Višja Vibracija
Telefon
040 789 683
Email
info@visja-vibracija.si
Spletka
https://visja-vibracija.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.