sobota, 13 avgusta, 2022

V košarici ni izdelkov.

Pogovor o ščitnici 7

Pogovor o ščitnici

Uredi si že ščitnico!

Mnogo ljudi se sreča s težavami ščitnice, bodisi, da deluje preveč ali premalo. Nekateri imajo težave zelo dolgo. A to res ni potrebno.

Težave se da pogosto odpraviti na povsem naraven način, precej hitro in enostavno. Prepričanje, da se težave da rešiti le z jemanjem tablet ali operacijo ali obsevanjem, je možno preseči.

Težav se lahko znebimo na neinvaziven način, ko ozavestimo vse, kar nam je ščitnico spravilo iz neravnovesja. Tako sem si pozdravila ščitnico sama.

In tako se težav lahko otresete sami tudi vi.

Ozdravitev je lahko naravna, hitra, preprosta in enostavna!!!

Če se ves čas počutite utrujeno, brez volje, imate težave z nihanjem teže, suho kožo, palpitacijami oziroma razbijanjem srca, spanjem, očmi, vam izpadajo lasje, težave s koncentracijo, izgubo spomina, težko vstajanje,…  potem bi najbrž želeli vedeti, kako se znebiti težav in v svoje življenje ponovno vnesti energijo in radost ter zdravje?

Ja, je možno! Vedno več nas je, ki smo težave odpravili na povsem naraven način. Spregovorili bomo tako o prehrani, prebavi, prehranskih dodatkih, kakor o nerazrešenem čustvovanju in osvetlili precej vidikov te kompleksne bolezni, od katere se lahko kar kmalu poslovite. Pogovarjali se bomo tudi o tem,

Zakaj so nekateri zdravi in zakaj drugi zbolijo?

Kaj počnejo zdravi drugače, da so zdravi?

V predavanju oziroma pogovoru bomo razmislili poleg drugega tudi:

  • delo, spanje in počitek
  • zobje in lasje
  • bivanjsko okolje,
  • življenjski pretresi in okoliščine
  • prehrambeni in drugi dodatki?
  • vsakodnevna prehrana

O izkušnjah

Pogovor vodim Nina. Na tem področju imam zelo verjetno daleč največ izkušenj! Zbolela sem namreč kar petkrat. Štirikrat sem se zdravila na klasičen način, s tabletami, petič pa sem se pozdravila sama. Zdravljenje s tabletami je vsakokrat potekalo leto do dve. Zadnja ozdravitev, ko sem ozdravela na povsem naraven način, pa je trajala le dva meseca, po dveh tednih mi je bilo že mnogo bolje! Odslej je minilo že več kot dvanajst let.

S hormonskim neravnovesjem sem se prvič srečala že v osnovni in drugič v srednji šoli. Tretjič sem manjkala na fakulteti celo šolsko leto in četrtič sem spet rabila več kot leto dni, da sem si opomogla po selitvi. Vsakokrat so me zdravili po leto in pol do dve. Ni bilo lahko. Vsakokrat je bil del telesa še bolj prizadet. Ko sem zbolela petič, mi je grozilo, da mi bodo odpovedale vse mišice in kosti. Svetovana in tudi vsiljevana mi je bila nujna operacija! Takrat sem se odločila, da poiščem in preskusim vse možne naravne načine, da se pozdravim. Presenečena sem ugotovila, da je ozdravitev lažja kot se je ves čas zdelo! Ko bi vse to vedela že prvič, ne bi zapravila vsaj pet let življenja! Preskusila sem mnogo komplementarnih metod, tako največje med njimi kot so ajurveda, tradicionalna kitajska medicina, homeopatija,… Preskusila sem nekatere suplemente oziroma prehranske dodatke. Seznanila sem se z naturopatijo, spoznavala kristale, …

Preskusila sem karmično diagnostiko, bioenergijo, biblioterapijo, različne vaje za ščitnico, barvno terapijo, qi gong, jogo, življenjsko naravnanost, solno terapijo in še in še. Zdaj vem, kaj deluje in kaj ne. Napisala sem tudi knjigo Mali in veliki čudeži, v njej sem v dodatku nekaj tega, kako sem si pozdravila ščitnico, tudi opisala.

Odločila sem se povzeti svoje pozitivne izkušnje z mnogimi naravnimi tehnikami ozdravitve, saj mnogi želijo izvedeti, kako?

Z veseljem dognanja in “recepte” delim z vami! Če ste prebrali do sem, ste toplo vabljeni!

Razvila sem protokol ozdravitve.

Tako kot  hormoni sami zdrsnejo iz ravnovesja, se lahko sami v ravnovesje tudi povrnejo. 

Ne verjamete? No, potem je ta Pogovor o ščitnici zares za vas!

Pogovor bo potekal v ponedeljek, 19. septembra 2022 od 18.00 do cca 20.30. Cena: 30 euro. Potrebna je prijava na mail: dehtenje@gmail.com. Ob prijavi dobite natančne informacije za prijavo in plačilo. Zelo mogoče, da bo to eden pomembnejših pogovorov, ki bo prispeval k vaši samoozdravitvi.

Prijave do zasedenosti mest. Število udeležencev oz. udeleženk je zaradi prostorskih danosti omejeno. Vljudno vabljeni!

Datum

Sep 19 2022

Ura

Pogovor traja cca 2 ,5 uri
18:00 - 20:30

Cena

30 €

Lokacija

Ljubljana
Ljubljana
Center Dehtenje

Organizator

Center Dehtenje
Email
dehtenje@gmail.com
Spletka
http://www.dehtenje.si/dogodki
dehtenje@gmail.com

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.