sreda, 28 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Uredi si ščitnico! 7

Uredi si ščitnico!

Uredi si ščitnico!

Mnogo ljudi se sreča s težavami ščitnice, bodisi, da deluje preveč ali premalo. Nekateri imajo težave zelo dolgo, nekateri pa so se z njimi šele srečali. Kakorkoli, teh težav ne potrebujete.

Težave se da pogosto odpraviti na povsem naraven način, precej hitro in enostavno. Prepričanje, da se težave da rešiti le z jemanjem tablet ali operacijo ali obsevanjem, je preseženo.

Težav se lahko znebimo na neinvaziven način, ko ozavestimo vse, kar nam je ščitnico spravilo iz neravnovesja. Tako sem si pozdravila ščitnico sama.

In tako se težav lahko otresete sami tudi vi.

Ozdravitev je lahko naravna, hitra, preprosta in enostavna!!!

Če se ves čas počutite utrujeno, brez volje, imate težave z nihanjem teže, suho kožo, palpitacijami oziroma razbijanjem srca, spanjem, očmi, vam izpadajo lasje, težave s koncentracijo, izgubo spomina, anksioznostjo, depresijo, težko vstajanje,…  potem bi najbrž želeli vedeti, kako se znebiti težav in v svoje življenje ponovno vnesti energijo in radost ter zdravje?

Ja, je možno! Vedno več nas je, ki smo težave odpravili na povsem naraven način. Spregovorili bomo tako o prehrani, prebavi, prehranskih dodatkih, kakor o nerazrešenem čustvovanju, energijskih vzrokih, primernem gibanju in osvetlili precej vidikov te kompleksne bolezni, od katere se lahko kar kmalu poslovite.

Zakaj so nekateri zdravi in zakaj drugi zbolijo?

Kaj počnejo zdravi drugače, da so zdravi? In kaj počnejo bolni, da so zboleli?

O izkušnjah

Na tem področju imam zelo verjetno daleč največ izkušenj! Zbolela sem namreč kar petkrat. Štirikrat sem se zdravila na klasičen način, s tabletami, petič pa sem se pozdravila sama. Zdravljenje s tabletami je vsakokrat potekalo leto in pol do dve. Zadnja ozdravitev, ko sem ozdravela na povsem naraven način, pa je trajala le dva meseca, po dveh tednih mi je bilo že mnogo bolje! Odslej je minilo že več kot dvanajst let. Zdaj vem, kako ohranjati svoje zdravje. In tako lahko veste tudi vi.

Napisala sem tudi knjigo Mali in veliki čudeži, v njej sem v dodatku delno popisala svoje izkušnje (protokol ozdravitve ni v celoti opisan).

Ker so me prijatlejice kar naprej spraševale, kaj sem naredila, da sem si pozdravila ščitnico, sem se odločila povzeti svoje pozitivne izkušnje z mnogimi naravnimi tehnikami ozdravitve, saj mnogi želijo izvedeti, kako?

Z veseljem (pre) bogate izkušnje delim z vami!

Tako kot  hormoni sami zdrsnejo iz ravnovesja, se lahko sami v ravnovesje tudi povrnejo. 

Ne verjamete? No, potem je pogovor/delavnica Uredi si ščitnico prav za vas!

Pogovor bo potekal v ponedeljek, 17. oktobra 2022 od 12.00 do cca 14.00 Cena: 30 euro. Potrebna je prijava na mail: dehtenje@gmail.com. Ob prijavi dobite natančne informacije za prijavo in plačilo. Zelo mogoče, da bo to eden pomembnejših pogovorov, ki bo prispeval k vaši samoozdravitvi.

Prijave do zasedenosti mest. Vljudno vabljeni!

Datum

Okt 17 2022

Ura

Pogovor/delavnica traja cca 2 uri
12:00 - 14:00

Cena

30 €

Lokacija

Ljubljana
Ljubljana
Center Dehtenje

Organizator

Center Dehtenje
Email
dehtenje@gmail.com
Spletka
http://www.dehtenje.si/dogodki
dehtenje@gmail.com

TOP DOGODEK

oktober 2022
Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.