Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Ženska ni ženska, če se ne počuti kot ženska.  

In v tem norem svetu se je včasih res težko čutiti kot ženska. Vse hiti, vse nori, pa veliko obveznosti, skrbi. Toliko je vsega, da velikokrat pozabimo nase. Pozabimo na počitek, užitek, čutenje sebe, samonego, povezavo z maternico, srcem, jajčniki in splošno regeneracijo celega telesa. In vse verjetno dobro poznamo tisti občutek, ko postanemo kar malo trde, nervozne, razpršene, utrujene od življenja, brez žara in sijaja.

 

Midve (Maja in Urša) to zelo dobro poznava in veva, kako je pomembno, da si sodobna ženska vzame dovolj časa zase. Čas, da zaplava v svojo žensko energijo, da prebudi notranjo boginjo, orgazmičnost in notranjo strast. Ne gre drugače, kot da si vzamemo čas zase, da se prižgemo, zažarimo in zasijemo v svoji lepoti.

Le tako lahko sodobna ženska uživa v svoji ženskosti. 

Samo zate sva pripravili čudovito 3 dnevno razvajanje z žensko esenco. Skozi pester in poln program se bomo močno povezale s sabo, prebudile svoje skrite notranje potenciale, se opolnomočile, sprejele in zasijale v svoji lastni lepoti, ženskosti in nežnosti. 

POPOTOVANJE BO POLNO OZAVEŠČANJA IN SPOZNAVANJA SEBE TER MOČNEGA GLOBOKEGA ČUSTVENEGA IN ENERGIJSKEGA ZDRAVLJENJA.

Ženska ne more sijati navzven, če ni sijoča znotraj sebe.  

Globoke izkustvene energijske tehnike, vaje, metode, obredi, tantrične in taoistične vaje nam bodo pomagale, da bomo živele bolj strastno, živo in sijoče življenje. Postale bomo bolj ženstvene, kar lahko močno pomaga, da bodo naši odnosi postali bolj harmonični, prijetni, globlji. S partnerjem/partnersko se bomo lažje povezale in v odnos prinesle več strasti ter ljubezni. Hkrati nam bo odskočna deska, da bomo v življenje vnesle spremembe, ki jih moramo narediti, da bomo še bolj sledile sebi, svojim srčnim željam in poslanstvu. 

 

Delavnico vodiva Maja Radej – Majaea in Urša Drabik – Shivani.

Maja je prizemljena, strastna, srčna in ženstvena učiteljica energijskih tehnik in vaj za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre. Vodi različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, uči vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Pri njenem delu je velik poudaren na čutenju in čustveni inteligenci. Najbolj uživa, ko pomaga ženskam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti. 

Urša je tantrična terapevtka, učiteljica neo-tantre, zavestne spolnosti, zvočna alkimistka in učiteljica joge. Pri svojem delu uporablja zavestni dotik in inteligenco telesa, različne body-work tehnike, energijske in dihalne tehnike, tantrične in taoistične vaje ter vaje za čutenje in povezovanje z lastnim telesom. Njena strast je pomagati ženskam odkriti in prebuditi skrite potenciale ženskosti, se povezati s svojim telesom in svojo ženskostjo, prebuditi čutenje in orgazmičnost v telesu ter ozdraviti stare travme in rane na području spolnosti in telesa.

Program dogodka

0