Povezani v družini: Zvočna kopel in spoznavanje inštrumentov

Sobota, 4. november ob 17:00 – 18:30
Vodi: Urban Brenčič

Z jesenjo nadaljujemo z delavnicami za starše in otroke POVEZANI V DRUŽINI, na katerih se bodo družinski člani med seboj pristno povezovali skozi dotik, pogled, nasmeh…

 

V soboto, se bomo srečali na delavnici Spoznavanja različnih inštrumentov. Otroci in starši bodo odkrivali čarobne zvoke različnih, včasih že kar eksotičnih inštrumentov: gongov, kristalnih skled, didgeridooja, različnih vrst bobnov, rain stick-a in še mnogih drugih. Inštrumente boste lahko prijeli, pobožali, nanje poskušali zaigrati. Urbana pa vprašali, kar koli vas bo v zvezi z igranjem na inštrumente zanimalo…

Drug del srečanja pa je namenjen umirjanju telesa in uma s pomočjo zvoka. Urban pogostokrat izvaja zvočne kopeli in otroci so za umirjanje prek zvoka zelo dovzetni. Popolnoma se umirijo in pogostokrat na zvočni kopeli tudi zaspijo.

Urban se že petnajst let mojstri v delu s prvinskim zvokom, glasom, različnimi dihalnimi tehnikami in meditacijo.

Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in meditacijah, ki jih izvaja, uporablja različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat išče v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenese na inštrumente in glas. Glasba, ki jo igra izvira iz trenutka, ki se mu prepušča in s tem dopušča, da je tudi sam inštrument, skozi katerega igra božansko.

Nekaj glasbil, ki jih uporablja: glas, gong zemlje, gong lune, didgeridoo, kristalne in tibetanske posode,
kalimba, piščal, šamanski boben, ropotulje, oceanski boben, zvončki, zvočne vilice, kitara, rav vast in še kaj se najde.
Prispevek: 25 € (za starša in otroke skupaj),
Info in prijave: sasa@avocado-center.si

Datum

Nov 04 2023
Zaključen!

Ura

17:00 - 18:30

Cena

25 €

Lokacija

Avocado center
Avocado center
Logatec
Spletka
https://www.avocado-center.si/DOGAJA_SE.php

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.