petek, 12 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

Prebudite svoj pravi jaz, duhovni umik z Mohanjijem 7

Prebudite svoj pravi jaz, duhovni umik z Mohanjijem

Podajte se na transformativno potovanje samoodkrivanja in duhovnega prebujanja z Mohanjijem. Pridružite se nam na poglobljenem 4-dnevnem umiku, ki vam bo osvetlil pot k notranjemu miru, jasnosti, opolnomočenju in izpolnitvi.

KAJ PRIČAKOVATI:

  • Vodene meditacije in procesi: Potopite se globoko v področja vaše zavesti skozi močne vodene meditacije in procese, ki vam omogočajo, da se povežete s svojim pravim bistvom.
  • Dihanje: pomladite svoje telo, um in duha z vajami dihanja, ki so zasnovane tako, da uskladijo vašo energijo in prebudijo vaš potencial.
  • Ognjena slovesnost: doživite starodavno prakso ognjenih obredov, svetega obreda za osvobajanje od starih vzorcev, strahov in omejitev, kar omogoča prostor za nove začetke in osebno rast.
  • Vodeni rituali: Odprite se blagostanju, sreči, miru in duhovnemu dvigu. Po starodavnem izročilu vodeni obred (Rudrabishekam) odpravlja ovire, čisti grehe in prinaša božansko milost v življenje ljudi.
  • Satsang & nauki modrosti: Sodelujte v pronicljivih satsangih in naukih modrosti z Mohanjijem, kjer boste raziskovali globoke duhovne resnice in prejeli smernice za obvladovanje življenjskih izzivov.
  • Zlijte se z naravo: Povežite se z zdravilno močjo narave, medtem ko raziskujete spokojno okolico in tako spodbujate globljo povezavo s seboj in svetom okoli sebe.

ZA KOGA JE TA UMIK:

Ta umik je odprt za iskalce vseh ravni, ki so pripravljeni stopiti na pot samoodkrivanja, notranje preobrazbe in duhovne rasti. Ne glede na to, ali ste izkušen praktikant ali ste novi na poti, vam ta umik ponuja neprecenljiva orodja in smernice za prebujanje vašega pravega jaza.

INVESTICIJA VASE

Vaša naložba v ta umik je naložba v vaše lastno dobro počutje, rast in duhovni razvoj. Izkušnje in spoznanja, pridobljena med tem umikom, lahko pozitivno vplivajo na vsak vidik vašega življenja.

Datumi: 29. maj – 1. junij 2024
  Čas: 9.00 – 17.30 (četrtek 7.00 – 17.30)
Lokacija: Mohanji center miru, Slovenija (Sv. Ana v Slov. goricah)

CENA UMIKA*:

4-dnevni: 475 eur

1-dnevni: 135 eur

Cena za študente: 450 eur / 120 eur

Cena za otroke: 0-7 let brezplačno

7-14 let: 60 eur /15 eur

*z možnostjo plačila na 2 obroka

Cena vključuje:

Program z Mohanjijem
Sodelovanje v vseh vodenih procesih
Kosilo na rastlinski osnovi
Odmor za čaj in malico
Darilce

 

Pridružite se nam na tem svetem potovanju:
Ne zamudite te priložnosti, da se z Mohanjijem podate na globoko potovanje samoodkrivanja in duhovnega prebujanja. Rezervirajte svoje mesto še danes in naredite prvi korak k temu, da sprejmete svoj pravi jaz in živite življenje, polno pristnosti, namena in veselja.

 

Prijava ter dodatne informacije

 

Za dodatna vprašanja se obrnite na slovenia@mohanji.org

Veselimo se tega transformativnega potovanja skupaj z vami.

Z ljubeznijo,

Mohanji Slovenija tim

Datum

Maj 29 2024 - Jun 01 2024
Zaključen!

Ura

09:00 - 18:30

Več info

Več

Organizator

Mohanji Slovenija
Email
slovenia@mohanji.org
Spletka
Mohanji Slovenija

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.