četrtek, 30 junija, 2022

V košarici ni izdelkov.

Prebuditev celostnega moškega 7

Prebuditev celostnega moškega

– Popotovanje v svoje telo, čustva, um in srce –

Delavnice te bodo vodile na potovanje, ki ga je edino vredno začeti. Potovanje k sebi in v sebe. Vabljen si na praktično pot samospoznavanja s pomočjo energijskih in meditativnih tehnik. Vabljen si na praktično pot samospoznavanja s pomočjo energijskih in meditativnih tehnik, s katerimi boš lahko odstranil svoje čustvene, mentalne in energijske blokade ter zaživel z več srčnosti, zavesti in svobode.

Ustvarjen bo varen prostor, kjer boš lahko izrazil svojo potlačeno resnico. Podana ti bodo orodja, s katerimi boš presegel svoje lastne omejitve. Ranljivost in iskrenost sta ključ do osebne transformacije in na tej ravni bomo odvrgli svoje obleke in maske, ki smo si jih nadeli kot čustveno ranjeni otroci, v družbenih okoliščinah v katerih smo zrasli.

Na delavnicah bomo zbrali pogum, da pogledamo v temne kotičke naše psihe in se soočimo s potlačenimi občutki in mislimi, ki jih zanikamo in se jim izogibamo. Prevzeli bomo odgovornost za dogodke v našem življenju in poiskali oz. začutili njihove vzroke.

Smisel in cilj je, da postanemo to, kar si v najglobljem delu duše najbolj želimo – biti to kar smo in se v tem brezpogojno sprejemati in ljubiti. Pot do tja je lahko nepričakovano strma in težavna in vodi skozi temačen tunel svojih strahov, sramu, jeze in žalosti. Na drugi strani tunela nas pričaka veselje do ustvarjanja, veselje do bivanja na zemlji, veselje, da svetu podarimo svoj dar.

Potovanje se začne zdaj!

Kdaj? – vsak torek od 18:30 do 20:30;

Kje? – Višja vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana;

Priporočen prostovoljni prispevek za delavnico je 30€. Za obisk 4-ih zaporednih delavnic velja popust in znaša prispevek 100€.

Prijava: https://www.subscribepage.com/w6n2b5_copy

Dogodke vodiva Dario Sever in Dejan Burgar.

Info: 031669824, pogumnosrce1@gmail.com

Datum

Mar 01 2022
Expired!

Ura

18:30 - 20:30

Lokacija

Višja Vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.