Prsi in srčna energija - ženski krog 7

Prsi in srčna energija – ženski krog

Draga sestra,
vabljena v srčni krog žensk, kjer se bomo v dveh urah podale na potovanje k sebi in v negovalno, navdihujočo družbo sester. Skupaj bomo raziskovale in negovale svoj notranji prostor, lahko se boš izrazila, podelila, praznovala, obenem pa bomo tudi vadile in aktivirale naša vitalnosti in modrosti polna telesa.

V petek 29.10. bomo ozavestile prostor naših prsi, srčni prostor ljubezni in ga praznovale z masažo.

Kaj se dogaja v območju mojega srca? Kako nosim svoje prsi? Jih sprejemam?
Sem tukaj živa? Ali zakrčena, v bolečini, otopela?
Kaj potrebujem?
Skupaj se bomo podale navznoter in občutile.
Se opazovale. Podelile.
Ena drugi priča, podpora in darilo.
Nato bomo izvedle masažo prsi, nežno, negovalno in intimno.
Da se pocrkljamo in povežemo z izvirom ljubezni v srcu.
Da ustvarimo polje ljubezni med nami.

Toplo dobrodošla!

Začnemo ob 19h. Lokacija Ljubljana – naslov dobiš ob prijavi.
Prispevek je 20€

Prijava: https://forms.gle/wPx9q2yWYbejaLw96
+ potrditev s plačilom na TRR Društva Divja SI56 6100 0001 5136 033 odprtega pri Delavski hranilnici, zadeva ŽENSKI KROG.

***
Vsako srečanje bomo nagovorile drugo temo, ki nas bo vabila navznoter in odprla možnosti za globlje povezovanje z našo žensko naravo.
Rezervirajte si še sledeče datume 5.11., 19.11., 3.12., 17.12. v Ljubljani.

Vsak krog bo sestavljen iz skupnega raziskovanja določene teme, iskrenega deljenja v krogu sester ter prebujanja telesa, iz vaj za večjo vitalnost, senzualnost in plesa.
Aktivirale bomo našo sočnost s preprostimi, a izredno močnimi taoističnimi vajami, dale fokus na dih in zvok, da osvobodimo naša grla in izraz. Vabila vas bom v skupinske in individualne vaje, da ozavestimo svoja občutja, čustva, pa načine delovanja, zaključke, ki nas usmerjajo in omejujejo.

Krogi so priložnost, da se resnično začutiš varno med sestrami, podeliš sebe, si videna, slišana, podprta in praznovana. Redne vaje in mehčanje prostora srca prav tako prinesejo notranje in zunanje spremembe.

Teme: ženstvena energija yin, moška energija yang, odnosi, stik s telesom – prsi, vagina, maternica, menstrualni cikel in naravni cikel, vizije, glas, meje, zaupanje…

Več o ženskih temah in ženskih krogih spremljaj na strani društva Divja https://divja.net/zenski-krogi ali v skupini Srčne, sočne ženske.

Se že veselim, da se spoznamo,
z ljubeznijo,
Andreja

 

~ ~ ~ ~
Krog bom vodila Andreja Kranjc, kulturna antropologinja, zaljubljenka v življenje, popotnica, ljubiteljica narave in naravnega. Že veliko let me zanimajo telesne prakse, tako gib, ples, glas kot vse energijske razsežnosti nas oz. življenja. Plešem že od srednje šole, najprej sem se učila struktur in koreografij preko trebušnih in afriških plesov, flamenka in Biodanze. Nato pa so krmilo prevzeli kar lastni vzgibi, boki, modrost ter igrivost v svobodnejših plesih Petih ritmov, Plesu srca, Movement Medicine in ‘le’ Plesu kar tako. Kot voditeljica joge smeha (tri leta tedensko, sedaj občasno), z navdušenjem odkrivam našega notranjega otroka in veselje, ki potrpežljivo ždi v vsakem od nas. Prepustiti se lastni radosti res ni najlažja stvar za vsakogar, a nalezljiva lahkotnost na koncu je vedno navdušujoča. Tako kot sta me z zdravilnostjo prepričala ples in smeh, rada raziskujem tudi zdravilne zvoke in dotik. Zato z veseljem izvajam zvočne tretmaje s himalajskimi posodami ter Access Bars ter Facelift tretmaje.

V gibanju, v naravi, z ženskimi krogi ter z navdihom mnogih žensk in dobrih knjig zadnja leta vse zavestneje zorim v žensko v sebi. Rada se opazujem, raziskujem in sprejemam. Čutim in čudim se z navdušenostjo in spoštovanjem. Tema ženskosti me zelo navdihuje in neizmerno sem hvaležna vsem sestram in učiteljicam (Vesna Juvan, Saida Desitles, Sofia Sundari, Phoenix na Gig, Susannah Darling Khan, …) za vsa predana znanja, odstiranje tančic, zgled, smeh, izpraševanje, iskrenost, aha-je, ljubezen in podporo. V zadnjem letu se je v meni prebudil klic, naj tudi sama delim svoja vedenja z ženskami. S ponižnostjo, milino in občudovanjem držim prostore za naša srečevanja… zato to bereš sestra in si toplo vabljena v soustvarjanje.

Če imaš še kakšno vprašanje, mi le napiši.

Izjemno se nas veselim!
Andreja Kranjc

Datum

Okt 29 2021
Expired!

Ura

19:00 - 21:00

Cena

20 €

Lokacija

Ljubljana
Ljubljana
Kategorije
andreja.kranjc@gmail.com

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.