Qigong meditacija z gibanjem ONLINE 7

Qigong meditacija z gibanjem ONLINE

za vsakogar – vstop prost – brez plačila

 QIGONG MEDITACIJA Z GIBANJEM

 ONLINE  v soboto 29.10. ob 18:00

Meditacija je ena od oblik notranje nege, ki naj bi jo za zdrav razvoj in ohranjanja zdravja, gojil vsakdo.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri enournem Qigong spletnem dogodku, ki bo vključeval tudi vodeno in nadvse enostavno Qigong meditacijo z gibanjem: Sheng Zhen Meditation formo Prebujanje duše.

Želimo si ljubeč in miren svet, zato najprej v sebi ustvarjamo tak svet. Usmerjeni z duhom brezpogojne ljubezni, delimo meditacijo Sheng Zhen v gibanju in mirovanju, da sprostimo telo, umirimo um in odpremo srca.

Vrednota je imeti se rad in pri tem ne popuščati. Vsak od nas je središče svojega  vesolja energij. Če tega središča ne ohranjate močnega, ne morete pomagati nikomur – tudi sebi ne. Vsaka lokomotiva lahko vleče le določeno število vagonov. V vsem obstaja nek maksimum in če se gre preko njega, naveza poči.

Povsod je veliko sočutnih ljudi, ki negujejo in skrbijo za nekoga v družini ali skupnosti. Ves svoj čas in energijo popolnoma posvetijo skrbi za druge in pozabljajo nase in na svoje  dobro počutje. Vsake toliko se pripeti, da ti skrbniki prej upehajo, celo umrejo  pred bolniki, za katere so skrbeli. Ti negovalci so bili zdravilci drugih, a zdravniku v sebi niso dali priložnosti.

V svetopisemski zapovedi je zelo globok zapis: »Ljubi  svoje bližnje kakor samega sebe.« Za ozdravitev je pomembno stanje duha obeh, tako »bolnika« kot »negovalca«. Ni potrebno dobesedno biti negovalec bolnika. Vsakdo od nas se tokom življenja več ali manj pojavi v vlogi enega ali drugega.

Sheng Zhen meditacija Prebujanje duše nam pomaga »odkleniti energije svojega  srca«, da se energijsko povežemo v neskončno verigo pozitivnih možnosti.

Skupno z občutji sočutja, ljubezni in empatije!

 

Na osnovi predhodne rezervacije prejmete povezavo v Zoom učilnico.

Rezervacija mesta: solanotranjemoci@gmail.com

Datum

Okt 29 2022
Zaključen!

Ura

18:00 - 19:00

Lokacija

Online

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.