Rapé in Sananga Krog Ljubljana

RAPÉ in SANANGA KROG LJUBLJANA

Sreda 27. december ob 19:00

Prispevek 25 eur

(Če greste zjutraj na Kambo je 10 eur)

Zavod Gnozen Kersnikova 5a Ljubljana

Obezne prijave saj dobite navodila o mini dieti.

kaxinawa.si@gmail.com

Vabimo vas na čaroben večer druženja s svetimi zdravili in pesmi iz Amazonije ob močni energiji zadnje polne lune v tem letu. 

Povezali se bomo s silami svetih amazonskih rastlinskih zdravil najvišje kakovosti – s pomočjo obreda dihanja in svetih molitev.

Delili bomo sveta zdravila SANANGA in RAPÉ skupaj s podrobno razlago zakaj in kako se te rastline tradicionalno uporabljajo ter kako z njimi delati varno in spoštljivo.

SANANGA je močno starodavno zdravilo amazonskega pragozda pridobljeno iz korenin in lubja rastline Tabernaemontana undulata. Tradicionalno se uporablja za fizično in duhovno zdravljenje za izboljšanje osredotočenosti vida glavobolov in migren ter za energijsko čiščenje in krepitev.

To zdravilo nam lahko pomaga sprostiti fizične čustvene in mentalne blokade ter nas vrne v naše telo. Je neprecenljivo zdravilo za izzive s katerimi se mnogi od nas soočamo v našem svetu kot so stres tesnoba depresija žalost in strah. Sananga se uporablja v obliki očesnih kapljic in je lahko močna a na splošno kratkotrajna izkušnja. Usmerjali in podpirali bomo tiste ki jo želijo prejeti.

RAPÉ (HAPÉ / RUME) je sveti njuhanec na osnovi tobaka ter zelo pomembno zdravilo prednikov za mnoga domorodna ljudstva amazonskega pragozda kot sta Huni Kuin in Yawanawá. Ta močna a pogosto napačno razumljena medicina ima veliko tradicionalnih zdravilnih uporab in ima veliko preobrazbene moči zato je treba z njo ravnati skrbno varno in spoštljivo s študijem dobrimi nameni in zavestnim odnosom.

Rapé bomo ponudili prilagojen odmerek za tiste ki ga želijo prejeti skupaj s popolno razlago.

V vašem procesu vas bomo podpirali z molitvijo in napevi. 

Rapé ni psihedelik. Če ste noseči imate resne težave s srcem ali resno duševno bolezen se mu morate izogibati.

Rapé krog bosta vodili MAYA in MOKI.

MAYA že več kot 20 let živi v Veliki Britaniji in je diplomirana terapevtka v alternativni medicini ki se zadnjih 7 let uči z svetimi zdravili iz Amazonskega gozda. Svoj študij je osredotočila predvsem na Kambô Rapé in svete pesmi z ljudstvi Huni Kuin in Yawanawá. Pred tremi leti je odprla terapevtski Kambô studio Sacred Forest v Glasgowu ki ga je do zdaj obiskalo že čez 400 ljudi – je ena najbolj zaposlenih Kambô terapevtov v Britaniji. Poleg terapevtskega dela je Maja soustanoviteljica organizacije Barixá ki podpira Huni Kuin skupnosti v Braziliji ter organizira dogodke po Evropi.

MOKI je avtorica indijanskih novičk dolgoletna soustvarjalka Huni Kuin obredov v Amazonji in Evropi je znana po Yuxibu duhu ki se veseli preko nje z nami vsemi. V Amazoniji je bila inicirana v pleme Huni Kuin saj jo je ljudstvo prepoznalo da ima isto frekvenco srca kot prebivalci pragozda.

Prijave in informacije na: kaxinawa.si@gmail.com

Datum

Dec 05 2023
Zaključen!

Ura

19:00 - 22:00

Cena

25 €

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.