torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Sai Tapasya: Rastlinski svet - čakre - endokrine žleze 7

Sai Tapasya: Rastlinski svet – čakre – endokrine žleze

V četrtek, 16.12.2021, ob 18:00, vabljeni na delavnico, kjer bomo pričeli s spoznavanjem kraljestev narave – kakšno vlogo nosijo kozmično in v odnosu do človeka.

Rastlinski svet je eno izmed velikih kraljestev, ki lepša naš planet. Rastline skrivajo modrosti, ki so jih stari narodi poznali, saj so se z njimi znali povezovati na poseben način. Tako so s svojim okoljem ustvarili simbiozo in zlahka ohranjali zdravje. Tudi v našem telesu je odslikava rastlinskega sveta – čakre, žleze z notranjim izločanjem, ki so odgovorne za pravilno delovanje celotnega organizma.

Kaj nas čaka na delavnici?

  • rastlinski svet – makrokozmično
  • endokrinimi sistem in organi – mikrokozmično
  • čakre – povezava z eteričnim telesom
  • kundalini
  • planeti

Obiskovalci prejmejo gradivo.

Prispevek za enkratni obisk: 25 EUR
___________________________________

Delavnica je del serije duhovnih delavnic, ki v obdobju treh mesecev, do 3.2.2022, vsak četrtek potekajo v prostorih zavoda na Slamnikarski 4 v Domžalah.

Delavnice celostno obravnavajo človeka in njegovo poslanstvo na Zemlji. Združujemo meditacijo in znanja starih kultur za razumevanje sebe in našega razvoja ter odkrivamo modrosti, ki nas vodijo iz materialnega v pravo intuitivno življenje v energiji. Naš cilj ni vedeti, pač pa videti – svet je naše ogledalo, ki nam ves čas ponuja odgovore na vsa vprašanja.

Za prijavo in več informacij nam pišite po elektronski pošti info@saitapasya.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031 209 410.
_____________________________________

Kaj je tapasya?

Joga tapasya ni fizična joga pač pa joga discipline uma pod vodstvom Šri Širdi Sai Babe. Beseda ‘tapas’ dobesedno pomeni ‘gorenje’ in predstavlja ogenj preobrazbe skozi katerega se duhovno znanje prenese v prakso in v osebnost. Besedo ‘tapasya’ lahko prevedemo kot ‘to, kar je rojeno iz ognja’, v praksi pa predstavlja očiščenje in nadzor nad umom, govorom in dejanji ter posledično našo osvoboditev.

Šri Širdi Sai Baba je po odhodu v samadhi leta 1918 ostal parambrahman za dobo naslednjih 700 let in dalje vodi človeštvo po poti popolne preobrazbe.

Datum

Dec 16 2021
Expired!

Ura

18:00 - 21:00

Cena

25 €

Lokacija

Domžale
Več

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.