Sai Tapasya: Sedem žarkov in energijska anatomija človeka 7

Sai Tapasya: Sedem žarkov in energijska anatomija človeka

V četrtek, 9.12.2021, ob 18:00, vabljeni na pogovor o naši energijski (žarkovni) anatomiji in kako nam ta lahko pomaga pri spoznavanju samih sebe.

Skupaj bomo nadaljevali s spoznavanjem sedmih žarkov v nas in v naši okolici in kako njihova uporaba lahko aktivira nam lastni starodavni spomin na to kaj v resnici smo. Kaj je naše svetlobno telo in kundalini – kakšno vlogo imajo pri tem naša čutila in naš um?

Kaj nas čaka na delavnici?

  • naš notranji magnetizem
  • tri osnovne energije – gune ali tri vrste sreče
  • pet čutil in pet organov zaznavanja
  • naše svetlobno telo
  • kundalini
  • spoznavanje s svojo mantro duše

Obiskovalci prejmejo gradivo.

Prispevek za enkratni obisk: 25 EUR
___________________________________

Delavnica je del serije duhovnih delavnic, ki v obdobju treh mesecev, do 3.2.2022, vsak četrtek potekajo v prostorih zavoda na Slamnikarski 4 v Domžalah.

Delavnice celostno obravnavajo človeka in njegovo poslanstvo na Zemlji. Združujemo meditacijo in znanja starih kultur za razumevanje sebe in našega razvoja ter odkrivamo modrosti, ki nas vodijo iz materialnega v pravo intuitivno življenje v energiji. Naš cilj ni vedeti, pač pa videti – svet je naše ogledalo, ki nam ves čas ponuja odgovore na vsa vprašanja.

Za prijavo in več informacij nam pišite po elektronski pošti info@saitapasya.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031 209 410.
_____________________________________

Kaj je tapasya?

Joga tapasya ni fizična joga pač pa joga discipline uma pod vodstvom Šri Širdi Sai Babe. Beseda ‘tapas’ dobesedno pomeni ‘gorenje’ in predstavlja ogenj preobrazbe skozi katerega se duhovno znanje prenese v prakso in v osebnost. Besedo ‘tapasya’ lahko prevedemo kot ‘to, kar je rojeno iz ognja’, v praksi pa predstavlja očiščenje in nadzor nad umom, govorom in dejanji ter posledično našo osvoboditev.

Šri Širdi Sai Baba je po odhodu v samadhi leta 1918 ostal parambrahman za dobo naslednjih 700 let in dalje vodi človeštvo po poti popolne preobrazbe.

Datum

Dec 09 2021
Expired!

Ura

18:00 - 21:00

Cena

25 €

Lokacija

Domžale
Kategorije
Več

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.