Sai Tapasya: Sedem žarkov in uvod v ezoterično astrologijo 7

Sai Tapasya: Sedem žarkov in uvod v ezoterično astrologijo

V četrtek, ob 18:00 na sporedu – Sedem žarkov in uvod v ezoterično astrologijo

Znanje o sedmih žarkih se je pojavljalo že v starih religijah in ezoteričnih znanjih. Starogrški mit opisuje boga Zevsa, ki prevzame obliko bika Taurusa, da bi osvojil Europo. Njegov obraz izžareva sedem ognjenih žarkov. V zgodnjem krščanstvu je golobica kot prispodoba Svetega Duha pogosto prikazana obkrožena s sedmimi žarki (sedem Duhov pred Gospodovim prestolom), prav tako so na podoben način upodabljali Marijo in Kristusa v svetlobnem telesu.
Sedem žarkov je sedem osnovnih energij, ki ustvarjajo vse okrog nas – gre za sedem velikih življenj, ki pridajajo barvo osnovnemu geometričnemu vzorcu rože življenja.

Pogovarjali se bomo o naslednjih temah:
– spoznavanje s sedmimi žarki
– kako jih povežem s svojimi rojstnimi energijami?
– kateri žarek mi je najbližje in kaj to pomeni v praksi?
– kako lahko zaznam in uporabim energije sedmih žarkov?
– kakšni so izrazi teh velikih energij v okolju

Obiskovalci prejmejo gradivo.

Prispevek za enkratni obisk: 25 EUR
___________________________________

Delavnica je del serije duhovnih delavnic, ki v obdobju treh mesecev, do 3.2.2022, vsak četrtek potekajo v prostorih zavoda na Slamnikarski 4 v Domžalah.

Delavnice celostno obravnavajo človeka in njegovo poslanstvo na Zemlji. Združujemo meditacijo in znanja starih kultur za razumevanje sebe in našega razvoja ter odkrivamo modrosti, ki nas vodijo iz materialnega v pravo intuitivno življenje v energiji. Naš cilj ni vedeti, pač pa videti – svet je naše ogledalo, ki nam ves čas ponuja odgovore na vsa vprašanja.

Za prijavo in več informacij nam pišite po elektronski pošti info@saitapasya.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031 209 410.
_____________________________________

Kaj je tapasya?

Joga tapasya ni fizična joga pač pa joga discipline uma pod vodstvom Šri Širdi Sai Babe. Beseda ‘tapas’ dobesedno pomeni ‘gorenje’ in predstavlja ogenj preobrazbe skozi katerega se duhovno znanje prenese v prakso in v osebnost. Besedo ‘tapasya’ lahko prevedemo kot ‘to, kar je rojeno iz ognja’, v praksi pa predstavlja očiščenje in nadzor nad umom, govorom in dejanji ter posledično našo osvoboditev.

Šri Širdi Sai Baba je po odhodu v samadhi leta 1918 ostal parambrahman za dobo naslednjih 700 let in dalje vodi človeštvo po poti popolne preobrazbe.

Datum

Nov 25 2021
Expired!

Ura

18:00 - 21:00

Cena

25 €

Lokacija

Domžale
Več

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.