sobota, 1 oktobra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Sai Tapasya: TRIMESEČNI PROGRAM DUHOVNIH DELAVNIC 7

Sai Tapasya: TRIMESEČNI PROGRAM DUHOVNIH DELAVNIC

Na prelomu leta 2021/22 v zavodu Sai Tapasya pripravljamo duhovne delavnice, ki celostno obravnavajo človeka in njegovo poslanstvo na Zemlji. Združevali bomo meditacijo in modrosti starih kultur za razumevanje sebe in našega razvoja ter odkrivali znanje, ki nas vodi iz materialnega v pravo intuitivno življenje v energiji. Naš cilj ni vedeti, pač pa videti – svet je naše ogledalo, ki nam ves čas ponuja odgovore na vsa vprašanja.

Namenjen je tistim, ki:

– so se pripravljeni posvetiti trajnostnim spremembam v življenju
– jih zanima zakladnica znanja duhovnih kultur
– čutijo, da življenje ponuja več, kot nam predstavlja sodobna družba
– razumejo, da duhovnost ni le vadba, pač pa stalno učenje in način življenja

Kje in kdaj?

Delo poteka v manjši skupini (do 10 ljudi) v naših prostorih na Slamnikarski cesti 4 v Domžalah, teme pa kljub okvirnemu programu spoznavamo glede na energijo in potrebe skupine. Prvi sklop delavnic v šolskem letu 2021/2022 bo potekal v trimesečnem obdobju od 11. novembra 2021 do 3. februarja 2022.

Program vključuje 48 ur:

večerne delavnice – enkrat tedensko ob četrtkih, 18:00 – 21:00
vikend delavnica – ob zaključku trimesečnega obdobja
individualna posvetovalna ura 
Vključeno je tudi gradivo, ki ga prejmete na delavnicah.

Datumi: 11., 18. in 25. november 2021. 2., 9. in 16. december 2021. 6., 13., 20. in 27. januar 2022. 3. februar 2022. Datum vikend delavnice bo določen tekom programa.

Cena programa: 

– 410 EUR (plačilo v enkratnem znesku) ali
– 3 x 150 EUR (plačilo v treh obrokih)

Za prijavo in več informacij nam pišite po elektronski pošti info@saitapasya.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031 209 410. Obiščite nas na torkovih meditacijah ali pa se dogovorimo za individualno srečanje.

_________________________________

TEME I. SKLOPA

Kaj vas čaka na delavnicah? 

Za nas je pomembno, da se poznamo ne le kot fizično telo, pač pa kot zavest na več nivojih. V prvem sklopu se posvečamo predvsem samoopazovanju in spoznavanju lastnih energij. Spoznamo eterična telesa in njihove značilnosti, da globlje začutimo kdo in kaj smo. Posvečamo se osebnim rojstnim energijam in se uvedemo v branje energij v svojem okolju, saj ima vsaka oseba, vsaka stvar okrog nas svojo frekvenco. Spoznamo se z učitelji mojstri in njihovo vlogo, našo vlogo na Zemlji, ki je prav tako na svoji poti evolucije, vsak posameznik pa prispeva k razvoju celotnega stvarstva.

Meditacija
Kaj je meditacija. Transmisijska meditacija. Prevajanje energij. Poti joge. Aktualni dogodki in doba Vodnarja.

Mojstri
Šri Širdi Sai Baba. Vloga mojstrov. Moč – resnica – ljubezen. Mojstrstvo v posvetnosti.

Človek kot mikrokozmos I
Čakre in telesa avričnega polja. Čustva in orodja za preseganje. Odnosi – neodzivnost in nevezanost. Stopnje uma. Praksa samoopazovanja. Aspekti. Posvečenja – človeška evolucija. Človek in sedem žarkov. Osebne rojstne energije. Karma, reinkarnacija.

Telo kot informacija
Čakre kot prenosnik do fizičnega nivoja. Žleze. Genom. Kri kot duhovna tekočina. Izvor bolezni. Energijski pretoki. Prehrana. Ayurveda. Čiščenje telesa in prostora.

Zemlja I
Izvor Zemlje. Korenske rase. Kraljestva narave. Zemljine čakre in telesa. Povezovanje z Zemljo. Staroverstvo in povezava z naravo. Vpliv kolektivnih magnetov na individualno zavest.

Vesolje je informacija I
Energije dneva. Cikličnost. Elementi. Črkovne in številske kode. Trigrami. Uvod v sveto geometrijo. Barvne frekvence. Zvok in mantre.

__________________________________

Kaj je tapasya?

Joga tapasya ni fizična joga pač pa joga discipline uma pod vodstvom Šri Širdi Sai Babe. Beseda ‘tapas’ dobesedno pomeni ‘gorenje’ in predstavlja ogenj preobrazbe skozi katerega se duhovno znanje prenese v prakso in v osebnost. Besedo ‘tapasya’ lahko prevedemo kot ‘to, kar je rojeno iz ognja’, v praksi pa predstavlja očiščenje in nadzor nad umom, govorom in dejanji ter posledično našo osvoboditev.

Šri Širdi Sai Baba je po odhodu v samadhi leta 1918 ostal parambrahman za dobo naslednjih 700 let in dalje vodi človeštvo po poti popolne preobrazbe.

Datum

Dec 16 2021
Zaključen!

Ura

18:00 - 21:00

Cena

410 €

Lokacija

Domžale

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.