Samohipnoza- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev 7

Samohipnoza- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev

Vabimo vas na delavnico samohipnoze. Na delavnici samohipnoze dobili boste vso potrebno znanje in orodja, s katerimi boste izvajali to čudovito metodo, ki je učinkovita, naravna in popolnoma varna. Samohipnoza vam omogoča, da postanete v svojem življenju aktivni ustvarjalec in upravljalec vašega notranjega sveta in s tem posledično tudi zunanjih okoliščin, ki se spreminjajo v skladu z vašimi novimi notranjimi cilji in hotenji. Prevzemite odgovornost za vaše življenje in se naučite samohipnoze.

Velika prednost samohipnoze- avtohipnoze je ta, da lahko izvajate večino terapevtskega dela sami, ostalo pa lahko s pomočjo hipnoterapevta.

Enostavno prilagodite svoje delo s samohipnozo Vašim potrebam. Ali je to spreminjanje vedenjskih vzorcev, boljši spomin in koncentacija, ustreznejša samopodoba, prenehanje kajenja, večja sproščenost, kontrola stresa, izguba telesne teže, globoka sprostitev, itd…, o vsem tem odločate Vi sami.

Samohipnoza je najbolj enostaven, naraven in direkten način komuniciranja z našo podzavestjo. Z vajo postane ta dostop vse lažji, in zavestno vplivanje vse bolj učinkovito. V procesu samohipnoze se povežemo z globino naše podzavesti, ki je naše Sebstvo. Prav zato se v tem stanju zavesti dogajajo globoki transformativni in zdravilni procesi, na vseh nivojih.

Kaj se bomo naučili na sami delavnici samohipnoze ?
Bistvo same delavnice je praksa in še enkrat praksa. Na kratko bomo obdelali samo teorijo glede hipnoze, samohipnoze in namen in cilje, ki jih imamo pri samohipnozi. Naučili se bomo hitrega vstopa v globoko sproščujoče stanje, katerega bomo na delavnici vztrajno poglabljali. Naučili se bomo kako se dela s sugestijami na najbolj optimalen način. Predstavil vam bom nekaj novih prijemov in načinov delovanja, ki jih v sami literaturi o hipnozi še ni zaslediti. Sama delavnica je celostno zasnovana in maksimalno prilagojena udeležencem. Če se bo pokazala potreba in zanimanje vam bom predstavil še nekaj učinkovitih tehnik, ki niso omejena zgolj na področje hipnoze.

V okviru delavnice samohipnoze bom predstavil in demonstriral tudi metodo za instantno odstranjevanje travm, ki jo učim v okvirju metod duhovne/spiritualne tehnologije (avtor metod je Živorad Mihajlović Slavinski) s katero odstranimo kakršnokoli travmo v samo 2 minutah. Vem, da je težko verjeti. Na delavnici se boste v to lahko sami prepričali. Seveda se boste tega tudi sami naučili in metodo koristno uporabljali v svojem življenju.

Vsak udeleženec bo prejel pisna navodila in opomnik same delavnice. Dodatno, kot bonus bo vsak udeleženec prejel slovenski zastonjski- freeware program za obdelavo in ustvarjanje sugestij, ter posebni program za subliminalna sporočila kot učinkovito nadgradnjo samohipnoze.

SAMOHIPNOZA- mojstrstvo podzavesti- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev
Voditelj: Grega Gregorec, celostni hipnoterapevt

Datum in čas delavnice: nedelja 22.10.2023 v Ljubljani od 10.00 do 16.00 ali individualno po dogovoru

Cena delavnice samohipnoze: 100 evrov

Če se prijavita 2 osebi skupaj je cena delavnice 90 evrov za vsako prijavljeno osebo.

Vse informacije in prijave na 051/783-072 ali preko e-pošte: grega.gregorec@gmail.com

Če vam datum delavnice ali skupinsko delo ne ustrezata, se lahko dogovorimo tudi za izvedbo individualne delavnice samohipnoze, ki je tako popolnoma prilagojena vašemu času in vašim potrebam.

Delavnico samohipnoze se lahko organizira tudi v vašem kraju. Minimalno število udeležencev so 3 osebe.

https://www.slohipnoterapija.org/samohipnoza-delavnica

 • 00

  dni

 • 00

  ur

 • 00

  minut

 • 00

  sekund

Datum

Okt 22 2023

Ura

10:00 - 16:00

Cena

100 €

Več info

PRIJAVA

Lokacija

Ljubljana
Ljubljana
NOVA Alkimija

Organizator

NOVA Alkimija
Telefon
051/783-072
Email
grega.gregorec@gmail.com
Spletka
https://www.slohipnoterapija.org/
PRIJAVA

Predavatelj

 • Grega Gregorec
  Grega Gregorec

  Rojen je leta 1970, v Ljubljani. Od leta 1991 (udeležbe na prvem Intenzivu Razsvetljenja) se poglobljeno ukvarja z različnimi metodami samorazvoja in samopomoči, ter različnimi oblikami meditacij. Njegov način dela je celosten in integralen, v svojem delu združuje modrost in intuicijo vzhodnega pogleda na svet, ki jo učinkovito združuje z razumom in intelektom zahoda. Na svoji poti je bil v stiku z različnimi učitelji in učenji, katere celostno vključuje tudi v svoje terapevtsko delo. Vodi tudi različne delavnice in seminarje samorazvoja in samopomoči. Poučuje tudi različne oblike meditacij in prakse čuječnosti (mindfulness), individualno ali skupinsko. Svoje znanje nenehno dopolnjuje in nadgrajuje, tako doma, kot v tujini.

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.