SanYoga - tedenska vadba 7

SanYoga – tedenska vadba

Družina harmonično diha, kadar si vsak član vzame čas zase, hkrati pa tudi kvalitetno preživlja čas skupaj. Umaknite se od stresnega vsakdana, umirite se in se povežite s seboj in med seboj. 

SanYoga je vadba za vse tri generacije, z lahkotnim pridihom joge. Zajema vaje za celotno telo s poudarkom na stabilizatorjih trupa, pravilni telesni drži in usmerjenim dihanjem. Z rednim izvajanjem prakse postane telo bolj pretočno za energijo, kar omogoča nemoten pretok telesnih tekočin, KREPI IMUNSKI SISTEM, deluje antistresno, omogoča boljšo regeneracijo, po vadbi pa se boste počutili mirni, a vendarle polni energije in prerojeni.

Vse aktivnosti za otroke se izvaja preko igre, pravljic in zabavnih vsebin. Program za odrasle je primeren za vsa starostna obdobja, moške in ženske, ki se prvič srečujejo z vadbo, izkušenim jogistom pa ravno tako ne bo dolgčas, saj se vaje izvajajo v več stopenjskih različicah.

OBVESTILO: ob obisku fizične trgovine Višja Vibracija dobite ob vhodu v prostor letak z 10% popustom na vse SanYoga vadbe 🙂

Prijave: info@sanyoga.si, 040170672
Opis vadb in ostale info.: sanyoga.si

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.