torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Seminar: Psihopatologija v analitični psihologiji 7

Seminar: Psihopatologija v analitični psihologiji

Nadine Radesky: *PSIHOPATOLOGIJA V LUČI ANALITIČNE PSIHOLOGIJE*

seminar, 18.12.2021

Na predavanju se bomo posvetili pomembnosti odnosa med terapevtom in klientom, ki je nujno potreben pri prepoznavanju psihopatologije v vsakem svetovalnem ali terapevtskem delu. Medsebojna usklajenost in uglašenost med terapevtom in klientom zmanjša negativne učinke delovanja transferja in kontratransferja. Upoštevanje osebnih meja je ključnega pomena za duševno zdravje in nadaljen kakovosten odnos. Pogledali si bomo razvoj zdrave duševnosti in vzročne dejavnike za nastanek in razvoj duševnih klasifikacij. Obravnavali bomo vrste duševnih motenj in pogledali vzroke za njihov nastanek, psihološki razvoj s psihodinamičnim konceptom klasične psihoanalize in analitične psihologije. Na primerih si bomo pogledali, kako prepoznamo psihotično motnjo in kako se pravilno profesionalno ukrepa, če naletimo na klenta s to motnjo. Pri delu s psihotičnimi osebami ne smemo uporabljati aktivne imaginacije.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si) ali v spletni trgovini: https://ipal.si/izdelek/seminar-18-12-2021

Seminar bo predvidoma potekal v hibridni obliki – del slušateljev v fizični prisotnosti, del slušateljev online preko Zoom-a.

Datum

Dec 18 2021
Expired!

Ura

9:00 - 16:00

Lokacija

Online
Institut IPAL

Organizator

Institut IPAL
Telefon
040 518 045
Email
info@ipal.si
Spletka
https://ipal.si/

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.