SEMINAR TESLA METAMORFOZA KOMUNIKACIJA DUŠE

TESLA KOMUNIKACIJSKA METAMORFOZA DUŠE

Presežite prostor in čas ter ustvarite komunikacijo s stranko na ravni zavestnega, podzavestnega in integrativnega uma!

Z uporabo Teslovih valov boste z Anyino pomočjo odkrili svoje sposobnosti, ki se jih morda trenutno ne zavedate. Naše izkušnje s seminarjev Tesla Soul Communication Metamorphosis kažejo, da delamo s srčno inteligenco. Tesla valovi pospešijo nivo zavesti in tudi če se nikoli niste zavedali, da ste sposobni komunicirati na ravni duše, boste spontano prišli v stanje zavesti, kjer lahko ustvarite komunikacijo s klientom na ravni duše. zavestni, podzavestni in integrativni um. Med to komunikacijo boste zapisali vse, kar pride skozi.

Prva vaja je s fotografijami, nato delamo samo z imenom, ki je napisano na list papirja in tako naprej. Vsak učenec prinese natisnjeno fotografijo nekoga, ki potrebuje ozdravitev (ne na mobilnem telefonu). Fotografije so postavljene na mizo z licem navzdol. Učenci bodo naključno izbrali fotografijo, na kateri bodo delali. Pridobljene informacije se izmenja in na seminarjih vlada veliko navdušenje, ko udeleženci iz povratnih informacij odkrijejo, da ni nobenega dvoma, da so komunicirali z dušo te osebe. Tisti, ki je prinesel fotografijo, prepozna slog, besede in zgodbo osebe. 

Poseben izziv je izvesti Tesla komunikacijo duše na sebi. To je zelo dragoceno orodje, ki vam lahko pomaga odkriti lastna skrita čustva, vaše prikrite strahove, naše prave motive, vaše potenciale in namen; da vam pomaga postati boljši človek. Lahko pridobite znanje, zakaj in kako se lahko pozdravimo. Poleg tega vam bo delo s Tesla Soul Communication Metamorphosis pomagalo razviti vašo intuicijo in dvigniti vašo zavest, da boste delali na evoluciji naše duše.

Pogoj za prijavo na ta seminar je uspešno opravljen seminar Tesla Healing Metamorphosis. Prisotni morate biti cel čas trajanja seminarja. Po zaključku tega seminarja boste certificirani in upravičeni do poklicnega dela kot Tesla Soul Communication Metamorphosis Practitioner.

Termini seminarjev:

Torek – 21.11.2023 – 18. – 22. ure

Sreda – 22.11.2023 – 18. – 22. ure

Četrtek – 23.11.2023 – 18. – 22. ure

Seminar se odvija v prostorih M hotela na Delčevi ulici 4 v Ljubljani.

PRIJAVITE SE:

https://teslametamorphosis.com/index.php?pgname=register2&lang=EN&sem_id=563

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.