SEMINAR TESLA METAMORFOZA SVETLOBNEGA TELESA

TESLA METAMORFOZA SVETLOBNEGA TELESA 

Naučite se izvajati tesla metamorfozo svetlobnega telesa!

Ta proces je izredno natančen in aktivira energijske tokove (aksiatonalne linije) in centre (male in velike čakre) v človeškem telesu ter ga pripelje do popolnega svetlobnega ravnovesja.

Svoji družini in vsem drugim boste lahko pomagali uresničiti svoje potenciale. Pomagali jim boste pri osebni rasti; na fizični, duševni, čustveni in duhovni ravni.

Predpogoj za prijavo na ta seminar je uspešno opravljen seminar Tesla Healing Metamorphosis in opravljena vaša osebna Tesla metamorfoza svetlobnega telesa pred začetkom seminarja Tesla Healing Body Metamorphosis.

Če še niste opravili svoje osebne metamorfoze svetlobnega telesa, nas prosim kontaktirajte, da vam rezerviramo termino pri lokalnem izvajalcu v Ljubljani (prispevek za Tesla Metamorfozo svetlobnega telesa ni vključen v ceno seminarja). 

Na seminar prinesite ravnilo in barvice (ali pa barvne flomastre) v vsaj šestih različnih barvah. Na shemo telesa bomo vnesli energetske tokove in čakre.  

Prisotni morate biti na celotnem seminarju in na koncu tudi dokazati, da ste se naučili postopka. Prav zato, udeležba na seminarju še zato ne zagotavlja, da boste prejeli certifikat.

Po zaključku tega seminarja boste pridobili certifikat in upravičeni do poklicnega dela kot praktik Tesla Light Body Methamorfosis.

Termini seminarjev:

Petek – 24.11.2023 – 18h – 22h

Sobota – 25.11.2023 – 10h – 18h

Nedelja – 26.11.2023 – 10h – 18h

Seminar se odvija v prostorih M hotela na Delčevi ulici 4 v Ljubljani.

PRIJAVI SE NA SEMINAR: 

https://teslametamorphosis.com/index.php?pgname=register2&lang=EN&sem_id=564

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.