SEMINAR TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA

TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA 

Odkrijte zdravilca v sebi!

Ta seminar lahko povzroči metamorfozo vašega življenja. Takoj boste dostopali do Teslovih zdravilnih frekvenc, ki lahko sprožijo vzpostavitev popolnega ravnovesja svetlobe, značilnega za zdravo telo, um in čustva.

Naučili se boste, kako zdraviti druge, sebe, svoje ljubljenčke, rastline, hrano, vodo, celo situacije. Nobena druga modalnost ne uporablja teh kompleksnih, večdimenzionalnih frekvenc energije, vključno s Teslovimi valovi, ki lahko pripeljejo preobrazbo celotnega bitja do stopnje, ko bi se lahko rekonstruirale celo prirojene deformacije in fizično poškodovana hrbtenica.

Naučili se boste tudi izžarevati Ljubezen iz srčne čakre, ki je zelo pomembna za proces zdravljenja. Je tudi enako močno orodje za preživetje v vsakdanjem življenju, saj, če izžarevamo ljubezen, so minimalne možnosti, da nas nekdo ali nekaj napade.

Vsakdo lahko obvlada to zdravilno delo v enem vikendu in pomaga svoji družini, prijateljem, hišnim ljubljenčkom, rožam in planetu Zemlja ozdraveti. Na seminarju se boste naučuli kako zdraviti druge ljudi, kako zdraviti sebe in kako delati na daljavo.

Prisotni morate biti vse dni seminarja. Po zaključku seminarja boste pridobili certifikat in upravičeni do poklicnega dela kot Tesla Healing Metamorphosis Practitioner.

Za prijavo na seminar ni nobenih predpogojev.

Termini seminarjev:

Petek – 17.11.2023 – 19h – 22h

** Za vse prijavitelje na tečaj Tesla Metamorfoze Zdravja je obvezna prisotnost na uvodnem predavanju, saj se na tem delu zve teorija in filozofija Tesla Metamorfoze. 

Sobota – 18.11.2023 – 10h – 18h

Nedelja – 19.11.2020 – 10h – 18h 

Seminar se odvija v prostorih M hotela na Delčevi ulici 4 v Ljubljani.

PRIJAVA NA SEMINAR: https://teslametamorphosis.com/index.php?pgname=register2&lang=EN&sem_id=562

Datum

Nov 18 - 19 2023
Zaključen!

Ura

10:00 - 18:00

Cena

390 €

Več info

Več

Lokacija

Ljubljana
Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.