SKUPINSKO ZDRAVLJENJE S TESLA METAMORFOZO ZDRAVJA

Doživite zdravilne frekvence Teslovih valov, ki lahko sprožijo transformacijo celotnega bitja z Anjo Petrovič, mednarodno priznano učiteljico, zdravilko in avtorico, ustanoviteljico Tesla metamorfoze®. Stranke poročajo o ozdravitvi bolezni, kot so lupus, rak, aids, artritis, sindrom kronične utrujenosti, depresija, zasvojenost in celo o rekonstrukciji prirojenih deformacij in telesno poškodovane hrbtenice. Veliko teh bolezni je uradna medicina razglasila za neozdravljive.

Vpliv Tesla valov na dvigovanje zavesti je morda celo pomembnejši od samih zdravljenj. Slike avre študentov, posnete s PIP kamero po zaključku seminarja Tesla metamorfoze, kažejo na pomembne spremembe v njihovem energijskem polju in frekvenci zavesti. To pojasnjuje,  zakaj lahko vzpostavijo komunikacijo s strankami na zavestni, podzavestni in dušni ravni, čeprav se teh sposobnosti prej niso zavedali.

Zdravljenje nima definiranega postopka, usmerja ga srčna inteligenca. Zdravilne frekvence, ki se sprožijo med zdravljenjem, še naprej delujejo z vami še dolgo po koncu seanse.

Oblačila:

* Nosite udobna oblačila.

Vonjave:

* Izogibajte se parfumom in uporabi dišeče kozmetike pred seanso, saj vam lahko prepreči popolno izkušnjo med samo seanso.

Nakit:

* Vsak nakit je v redu, če je udoben. Teslinih energijskih frekvenc ne morejo popačiti ali zaustaviti niti kovina, usnje ali celo guma.

Trajanje:

* Seansa Tesla metamorfoze zdravja traja 30 minut.

Stanje duha:

Za lažjo sprostitev so oči med seanso zaprte. Najbolje je, da ste v stanju odprtosti in da pustite, da se zgodi, karkoli naj bi se zgodilo. Med seanso ni priporočljivo, da meditirate, molite ali se vežete na kakršen koli specifičen rezultat. Bodite dovzetni za izkušnjo, vedoč, da sodelujete v pozitivnem procesu, ki vam ga je prinesel Bog/Ljubezen/Vesolje z namenom, da vam da točno to, kar potrebujete v tem trenutku.

Občutki:

Vsak posameznik ima edinstvene izkušnje. Nekateri so le zelo sproščeni. Nekateri poročajo, da zaznavajo vonjave, okuse, slišijo zvoke, čutijo vibracije, spremembe temperature, vidijo barve … Nekateri vidijo drugačne ljudi in pokrajine, kot so na planetu Zemlja, angele … Izkušnje med seanso niso povezane z rezultati zdravljenja. To ne pomeni, da je bolj verjetno, da bo oseba, ki je med seanso doživela ali občutila več, prejela zdravljenje ali obratno.

Priporoča se, da vsi opravijo tudi  postopek Tesla metamorfoze svetlobnega telesa. To je proces, ki se naredi samo enkrat v življenju. Poteka v dveh srečanjih v dveh zaporednih dneh in nam pomaga pri osebnem razvoju na fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni. Pomaga nam doseči naš potencial  ̶  naš optimalni načrt.

NAUČI SE VEČ:

https://teslametamorphosis.com/index.php?pg_name=Group_TeslaHealingMetamorphosisSession&lang=SR&sem_id=577

PRIJAVITE SE NA SEANSO
https://teslametamorphosis.com/index.php?pgname=register1&lang=SR&sem_id=577

PRIJAVITE SE NA SEMINARJE V LJUBLJANI:

https://teslametamorphosis.com/index.php?pgname=register2&lang=EN&sem_id=554

INFORMACIJE: event@TeslaMetamorphosis.com

Oglejte si Anjine intervjuje:

https://teslametamorphosis.com/index.php?lang=EN&pgname=in-media&mgroup=Videos

 

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.