ŠOLA DJOTIŠA IN DUHOVNE RASTI 7

ŠOLA DJOTIŠA IN DUHOVNE RASTI

ŠOLA DJOTIŠA IN DUHOVNE RASTI zajema dveletno certificirano izobraževanje za djotiš svetovalca, tretje leto se izbere specialna smer, ki vas še bolj zanima – kot specialen moduli (Upaje kot obvezen oz. priporočen modul – vse kar lahko naredim, da odpravim določen problem, ki ga aktivira določeno planetarno stanje in dalje še : Kompatibilnost, Letni horoskop, Muhurta, Prašna-odgovor vesolja na trenutno vprašanje, Vastu poglobljeno, Ayurveda poglobljeno, Joga poglobljeno).  Šola zajema hkrati tedensko on-line vadbo joge. Priključite se v želenem terminu, ki je na voljo. Hkrati je v ceni študija osebno djotiš svetovanje, Osebna TLH regresija za odpravo določenega problema ter za odpravo ovire pri duhovni rasti, Tečaj meditacije – v živo v razpisanem terminu. Učenje obsega tudi spoznavanje zakonitosti vedske arhitekture – Vastu ter Ayurvede. naslednji element so čakre, ki poveže Natalno karto ter vsa orodja, ki jih ob tem nudi joga.  Znanje, ki sem ga gradila 35 let in ga sedaj lahko ponudim v tem celovitem paketu.

DJOTIŠ daje vpogled v našo rojstno kodo, kaj prinašamo v ta svet, naše kvalitete, značilnosti, posebnosti, priložnosti er seveda tudi pomanjkljivosti, na katerih je dobro graditi, če želimo živeti bolj polno in uresničiti svoje želje. In predvsem kdaj je dobro poprijeti in se poslužiti orodij, ki jih nudi djotiš

JOGA je najbolj univerzalna vadba telesa in duha. V  Moji jogi poskrbimo tako za telo, sklepe, mišice, krvni obtok, notranje organe , oči, čustveno komponento, opuščanje vzorcev, ki nam škodijo. Vsebuje avtogeni trening in pot vase, v svoj izvor in tišino, ki nas vedno malce “izboljša” in naredi bolj zadovoljne. Odkrivano Santošo v sebi. Tečaj Meditacije poskrbi, da naredimo še več zase, prejmete tudi osebno mantro.

TLH je tehnika, k is pomočjo regresije pozdravi negativne vzorce, prepričanja in tega ali prejšnjih življenj. Iz sedanjega trenutka vplivamo na preteklost, da bo prihodnost lepša. Najbolj primerna za strahove in druga stanja, ki nas zelo ovirajo v življenju.

Ayurveda – znanost o zdravju poskrbi, da v svoj vsakdan vnesemo zdrave navade ter poskrbimo za prehrano – vse prilagojeno naši telesni doši, ki vam jo tekom študija določim. Prednost je ta, da jo določamo tudi s pomočjo natalne karte in ne le preko običajnih tehnik (vprašalnikov), ki jih večinoma uporabljajo ayurveda svetovalci. Vastu poskrbi, da razumemo bivalno okolje in ga priredimo glede na naše želje (več prihodka, boljši partnerski odnos, več zdravja…).  Čakre so v domeni joge, vendar  preko natalne karte odčitamo šibkejšo čakro in zlasti  katera čakra je naša najbolj pomembna in mora res ostati lepo odprta. Vsa znanja so tesno prepletena tako da lahko pri djotiš analizi uporabite vse  ostale tehnike. Na ta način dosežemo res kvalitetno popolno osebno preobrazbo. Težko boste našli bolj popoln paket transformacije in izboljšanja zdravja ter počutja.

In če se morda vprašate, zakaj sploh duhovno rasti? Zato, da znamo bolje poskrbeti za svojo žalost, svoje strahove in stiske, in nenazadnje tudi za svoje veselje, srečo in radost.

Šolanje je oblikovano tako, da poslušate video posnetke,  ki jih dopolni moja osebna razlaga – prilagojeno vsakemu posamezniku. Vmes je veliko vaj, ki jih skupaj pregledamo in tako napredujete in utrjujete znanje. Kljub obsežnosti je program zasnovan tako, da vam ne vzame preveč časa, sami lahko izberete tudi malo počasnejši tempo – se popolnoma prilagodim vašim zmožnostim. Po želji pošljem brezplačen prvi video posnetek prvega modula – da vidite kako približno izgleda moje predavanje ter hkrati kaj pridobite, če se učite teh vedskih znanj. Pišite mi!

Število mest je omejeno, do vpisa, ki poteka do prvega srečanja konec septembra, plačate 200 EUR akontacije. Vpis do 15. 9. – 60 EUR popusta.

 

Več o šoli ter o mojih referencah: https://www.mojajoga.org/djotis/sola-djotisa/

Dogodek je zaključen.

Datum

Sep 22 2023
Zaključen!

Ura

08:00 - 18:00

Več info

PRIJAVA

Oznake

TOP

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.