četrtek, 29 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Šola Kraljic Manifestacije 7

Šola Kraljic Manifestacije

KAJ VSE TI BO ŠOLA DALA

 1. Ta šola te ne bo naučila samo kako manifestirati in kako v svoje življenje prinesti več blagostanja in blaginje oz. več obilja na vseh področjih.
 2. Dala ti bo en zelo vsakdanji ampak globok, razumljiv in praktičen (v)pogled v delo na sebi.
 3. Naučila te bo vse kar potrebuješ vedeti, da boš zavestno zaživela najboljšo verzijo sebe in ustvarila najvišjo različico svojega življenja skladno s tvojim trenutnim najvišjim potencialom in te bo pri tem tudi močno energijsko podprla.
 4. Odprla se boš za čudeže in se aktivirala za sprejemanje.
  Sposobnost (s)prejemanja in dovoljevanja je nekaj na kar smo v tem noro zahtevnem svetu mi ženske pozabile. Ko si bomo dovolile dobivati in, ko bomo nehale samo dajati, se bomo pristneje povezale z žensko energijo in bo to še povečalo naš magnetizem torej našo manifestacijsko moč.
 5. Postale bomo privlačnejše in bolj zadovoljne same s seboj. Ženska lahko rodi življenje in lahko znova in znova (pre)rodi sebe ter zase rodi (ustvari) karkoli si želi. To je naša moč, to je naša narava. Mi smo tiste, ki ustvarjamo svet, ki postavljamo energijo za fizično manifestacijo. Mi smo tiste, ki naredimo prostor, ki odpremo energijo, da se nekaj zmanifestira v fizično realnost.
 6. Mi smo tiste, ki lahko vse ustvarimo in lahko vse zrušimo. V nas je ta moč.
 7. Ta šola bo varen prostor ­kjer se boš lahko izrazila, sprostila in povezala s čudovitimi ženskami, ki bodo združene z isto namero in namenom. Skupaj bomo premikale svoje lastne meje in meje mogočega in se drug druga motivirale, spodbujale in bodrile.
 8. Visoka  znanja in pomembne informacije  bom tebi predala na zelo razumljiv in jasen način in ti to sfero magije približala tako, da bo postala tvoja vsakodnevna življenjska spremljevalka.
 9. Poleg predavanja, se bomo lotile tudi vaj, vzpogleda vase, raziskovanja sebe in ozaveščanje svojih želja. Spoznale bomo kaj smo in kaj si želimo in se naučile tudi to zase ustvariti.
 10. Vesolje, sodelovanje z energijami in vsa ta spo-znanja bom tebi približala na en zelo konkreten in zemeljski način in ti bom s praktičnimi koraki pokazala kako v sebi aktivirati svojo moč in začeti živeti iz svoje veličine.
 11. V tebi se bodo aktivirali speči delčki tvoje duše in začela boš živeti sebe. Spomnila se boš, da si neomejeno, vsemogočno bitje za katerega je vse mogoče. Vzpostavila boš stik s svojo globino, prečistila boš svoje vzorce, sprostila boš svoje blokade in se osvobodila ujetosti prisilnih misli in omejujočih prepričanj, ki te dajajo ven iz tvoje moči in te držijo v majhnosti določenih družbeno postavljenih širše sprejetih okvirjev o nespremenljivosti situacije in predaje usodi, ki pa ne držijo. Razširila boš svoja obzorja in razprla boš svoja jadra, da te veter ponese na tvojo sanjsko destinacijo.Sprostila se boš in se boš zaradi tega zelo razbremenila. Življenje bo lahkotno in veliko lažje. Stres bo postopoma odšel, zadihala boš.
 12. Izstopila boš iz vloge žrtve, nehala boš živeti kot desna roka drugega direktorja, prepoznala boš svojo vrednost in zaživela kot sama svoja šefica. Prepoznala boš sebe kot glavni lik svojega življenja in postavila boš druge na njihovo mesto kot stranski igralci. Glavna vloga je tvoja in scenarij pišeš ti.
 13. Ta šola ti bo dala orodja s katerimi se boš pobrala vsakič, ko boš padla in hvala katerim boš izkoristila ta zalet, da se dvigneš še višje.

LOKACIJA, ČAS, TRAJANJE IN CENA

Šola poteka v živo v Kopru.
Šola zajema 8 dvournih srečanj in poteka torej 2 meseca (junij in julij).
Pričetek je v petek 3.6.2022 ob 18:30 uri.
Šola poteka vsak petek od 18:30h do 20:30h

Srečamo se:
3.6.2022,   10.6.2022,   17.6.2022,   24.6.2022
1.7.2022,   8.7.2022,   15.7.2022,   22.7.2022

Lokacija je odvisna od števila udeleženk in boste o njej naknadno obveščene.
Dogovorjena sem s tremi ponudniki.
Srečanja pa bodo zagotovo potekala v Kopru.

PREDHODNO ZNANJE:

Predhodno znanje ni potrebno, ker dobiš vse izčrpne informacije na srečanjih in odgovorim na vsa vprašanja.  Zaradi vsebine same je pa zelo pomembno, da ostaneš odprta in, da si dovoliš preizkusiti nova spo-znanja ter si dati to šanso, da spoznaš kaj vse je mogoče, ko se ne omejuješ.

KAJ POTREBUJEŠ:

Zvezek in pisalo. Po želji lahko flomastre, svinčnik, radirko..
Flaško vode, kakšen prigrizek in ležalno blazino.

POGOJI PLAČILA

Plačilo se poravna na dan prvega srečanja, z gotovino.
Energijska izmenjava za šolo je 60€ na mesec torej skupno 120€ za oba meseca.
V primeru plačila v dveh delih, se znesek poravna na prvo srečanje, vsak mesec.
Za plačila v enkratnem znesku je 20€ popusta in znaša torej izmenjava za šolnino 100€ namesto 120€.
Cena je primerljiva eni malo dražji mesečni vodeni vadbi ampak to še zdaleč ni le vadba.

ODSOTNOST

Če boš manjkala, ti bodo sošolke posodile zapiske in ti bom jaz zagotovila, da nadoknadiš snov.
V primeru večje odsotnosti na en dan, se lahko po dogovoru in strinjanju vseh udeleženk, datum srečanja spremeni, v kolikor bo tudi prostor to omogočal.
Ponujena ti bo tudi možnost, da predavanje nadoknadiš v primeru tehtnega razloga odsotnosti.

ZAKAJ TAKO POCENI

Vrednost šole je najmanj trikrat večja od postavljene cene. Sama sem človek, ki želim dati 300% od sebe in to se najverjetneje ne bo nikoli spremenilo. Uživam v tem, da vidim vaš napredek in kakšne preboje delate in vaš uspeh je moj uspeh. To me polne in osrečuje.
Njeno vrednost sem resnično ozavestila šele, ko sem se včeraj lotila pisanja programa in spoznala dragocenost vseh teh informacij za katere sem jaz investirala veliko denarja, energije in časa.
Dogodek pa je že bil lansiran in tudi cena je že bila najavljena, zato izjemoma ostaja ista.
Jemljite to kot izjemno priložnost in kot vaša prva manifestacija.
Ponovitev šole bo zagotovo vsaj 1 x dražja in se bo najverjetneje izvedla septembra 2022.
Če si jo začutila in če te pokliče, ti scrčno predlagam, da izkoristiš to polovično ceno za katero sem se precej uštela in vzameš to kot nagrado zate.

ŠOLA ZAJEMA:

Izčrpna, jasna in informacijsko bogata predavanja,
Skupinsko delo z individualnimi vajami
Skupinske energijske terapije, zdravljenja in aktivacije
Reprogramiranje uma
Zavestno ozaveščanje vzrocev, vzrokov naših posledic in izvora naših strahov in blokad
Obširno znanje glede manifestacije, postopkov, korakov, metod, načina in tehnik
Širok vpogled v temelje dela na sebi

POTEK ŠOLE 

Nisem vam želela predati le ogromno količino informacij v enem nekajurnem srečanju.
Informacije lahko na grobo in v nekoliko cenzuriranem obsegu zbrskate tudi same in se potem potrudite vse pretolmačiti in razumeti.
Želela sem, da informacije tudi (za)čutite in, da jih začnete živeti.
Sama sem na tej poti že vrsto let in dobro vem, da dokler se znanje ne živi, se nič ne spremeni.
Teorijo je sama težko upeljati v prakso, ker se dostikrat izgubimo in potem obupamo.
Teža ogromnega znanja in obilica informacij katere naš um ne more tako hitro sprocesirat, pa nas odvrne od lahkotnosti in preveč vsega naenkrat nas spravi v stres in odvzame motivacijo.
Temelj kreacije je ustvarjanje iz lahkotnosti in radosti in do tega vas bom na zabaven in prijeten način pripeljala. Ta šola ne bo še en opravek na vaši ‘’to do listi’’, ta šola vam bo pomagala ustvariti vaš ‘’ta da’’ seznam vsega lepega kar si boste ustvarile.
To bo vaš čas zase, negovanje sebe, postavljanja sebe na prvo mesto. Vaš tedenski oddih in pobeg. Vaš užitek, vaš ventil, vasa sprostitev in zabava. Vaš polnilnik.

Zato se srečamo 8x in zato gremo lepo postopoma in počasi.
Šola zajema tudi energijske terapije, zdravljenja in aktivacije.
Poleg tega skupaj naredimo vse vaje, rituale in obrede, da vas lahko sporti usmerjam, vodim in energijsko podprem.

Med srečanjem ozavestimo naše blokade in naše strahove, ker je ključno, da manifestacij ne zaviramo z omejitvami, ki jih naš um ustvari na podlagi priučenih vzorcev in preteklih izkušenj.
Omejujoča prepričanja obrnemo v  obratna prepričanja, ozavestimo podzavestne negativne programe in naložimo nove, gremo v izvor in v zakaj naših strahov. Razumemo vzroke in spremenimo posledice. Energijsko vas podprem, napolnem vas z življenjsko energijo, da boste bolj vitalne in energične in vas prečistim in osvežim, da boste lahko začele znova.

SKUPINA

Skupina bo majhna in intimna, ker se želim vsaki izmed vas v celoti posvetit in vas spremljat.
Vsaka izmed vas si zasluži mojo celovito pozornost in podporo.
Ustvarja se čarobna skupnina žensk in vem, da tukaj naključij ni. Vse je z enim višjim namenom. Vsaka izmed nas nosi v sebi nekaj kar bo v drugi aktiviralo to kar se v njej mora aktivirati. V največji doprinos bomo druga drugi. Skupina žensk združena z istim ciljem je nekaj najbolj močnega in mogočnega. Vsaka bo prispevala v skupno polje in se bomo tako vse najbolj podprle med seboj. Zagotavljam vas, da so energije izredno močne.
In jaz že komaj čakam.

PROGRAM:

Včeraj sem si začrtala program in okvirno zapisala  kaj vse vas želim naučit.  Šele takrat sem ozavestila resnično vrednost tega znanja v katerega sem tudi sama vlagala veliko energije, časa in denarja.
Dragocenost te šole je resnično neprecenljiva in izkušnja bo nekaj čudovitega.
Želela sem vam podrobno opisati celoten program po srečanjih oz. predavanjih ampak mi ni dovoljeno vsega takoj razkriti oz. ne morem potek tematike predhodno umestiti v srečanja.

Ko sem dobila navodilo, da to šolo ustvarim, mi je bilo preneseno, da se morem prepustiti svojemu višjemu vodstvu in si dovoliti, da se šola piše sama od sebe, sproti.
Tako kot pri seansah 1 na 1 kjer se v celotu prepustim energijam, se morem tudi tokrat pustit vodit.
Ena lekcija uspešne manifestacije je tudi spuščanje kontrole.. hehe, zato dovolim, da se zgodi kar bo za vse nas naboljše.
Zaradi tega bom, med samim potekom srečanja teme sproti preoblikovala, spreminjala in dopolnjevala. Vaje bom sproti prilagajala in terapije dopolnjevala  na licu mesta tako, da vas bom podprla na individualen način. Skupini bom dala to kar najbolj potrebuje in to kar bo za vse vas oz. za vse nas v največji možen doprinos.

16h predavanj vam bo zagotovo dalo vse in še več. Na dolgo in na široko bomo obravnavale tematiko. Prejele boste en celostni vpogled. Dobile boste eno široko paleto barv in vsega kar potrebujete, da postanete umetnice svojega življenjskega platna.

Več info in vpis v šolo

* Spodaj se nahaja seznam tematik, katere bomo obravnavale, da bo naš um zadovoljen in naša radovednost zadovoljena:

-VESOLJE IN NJEGOVO DELOVANJE
-IZVOR, VIR
-KOLEKTIVNA ZAVEST ZEMLJE IN MATRICA ZEMLJE
-ZAVEST, UTELESITEV DUŠE V FIZIČNEM TELESU IN VSA NAŠA TELESA
-INTUICIJA, VIŠJI JAZ, SPOROČILA
-KAJ JE VIBRACIJA, KAJ JE ENERGIJA, KAJ JE FREKVENCA
-ENERGIJSKA IN FIZIČNA REALNOST
-ŽIVLJENJSKA ENERGIJA, PRETOK IN ČAKRE, ENERGIJSKI CENTRI TELESA
-RAZLIKA REALNOSTI V UPORU IN REALNOSTI V DOVOLJEVANJU (PRETOKU)
-ŽIVLJENJE V NIZKI VIBRACIJI vs. ŽIVLJENJE V VISOKI VIBRACIJI
-DUALNOST NA ZEMLJI IN ENOST VESOLJA,
-KAJ SO VISOKA IN HITRA ČUSTVA IN KAJ SO NIZKA IN POČASNA ČUSTVA
-KAKO POVEČAMO SVOJO ENERGIJO IN ZVIŠAMO SVOJO VIBRACIJO
-KAKO SE ENERGIJSKO PREČISTIMO IN ZAŠČITIMO
-KAKO POSTAVIMO IN ODPREMO ENERGIJSKI PROSTOR ZA MANIFESTACIJO
-KATERE SO GLAVNE UNIVERZALNE ZAKONITOSTI
-ZAKON PRIVLAČNOSTI
-MAGNETIZEM IN MAGNETENJE
-KAKO POTEKA KREACIJA
-KAKO MANIFESTIRAMO
-MISLI IN OBČUTKI
-DUŠNE ŽELJE IN KAKO JIH PREPOZNATI
-RAZLIKA MED DUŠNIMI ŽELJAMI IN ŽELJAMI IZ EGA OZ. IZ POMANJKANJA
-NEZADOVOLJENE POTREBE, DRUŽBENI PRITISKI IN LAŽNA HOTENJA
-EGO IN DUŠA vs. UM IN SRCE vs. GLAVA IN TELO
-ZAKAJ SE NEKATERE ŽELJE NE URESNIČIJO IN KDAJ MANIFESTACIJA NE DELUJE
-SKLADNOST ŽELJE IN PODZAVESTNEGA PROGRAMA
-UPOR IN PRETOK
-DUŠNI NAČRT, DUŠNA POGODBA, USODA
-PREMICA ŽIVLJENJA IN ČASOVNICA
-DOVOLJEVANJE MANIFESTACIJE IN ZAVIRANJE OZ. BLOKIRANJE MANIFESTACIJE
-MANIFESTACIJA ‘’NEGATIVNEGA’’ IN MANIFESTACIJA ‘’POZITIVNEGA’’
-KORAKI KREACIJE
-POSTOPEK KREACIJE
-RAZLIČNI NAČINI MANIFESTACIJE – UČINKOVITE METODE
-KATERI MANIFESTACIJSKI TIP SI
-AFIRMACIJE
-VIZUALIZACIJA
-PODZAVEST, OMEJUJOČA PREPRIČANJA, PODZAVESTNI NEGATIVNI VZORCI
-VZROK NAŠIH BLOKAD IN POVEZAVA S POSLEDICAMI
-KOLEKTIVNA ZAVEST IN NJEGOV VPLIV
-ETIKA MANIFESTACIJE
-ZAKAJ HVALEŽNOST IN NJEN POMEN
-ZAKAJ SPREJEMANJE IN DOVOLJEVANJE
-PISANJE DNEVNIKA IN UDEJSTVOVANJE IDEJE
-JASNOST, PRECIZNOST IN ČISTOST
-PREPOZNAVA ČUDEŽEV, VERA IN ZAUPANJE
-SODELOVANJE Z ŽENSKO ENERGIJO Z ŽENSKIMI ENERGIJSKIMI CENTRI
-MANIFESTACIJA Z ORGAZMOM IN SPOLNOSTJO
-VSAKODNEVNO SODELOVANJE Z ANGELI
-DENAR OBILJE, OBSODBE, UPOR, PROJEKCIJE ZOPER NJEGA
-LJUBEZEN IN MANIFESTACIJA PARTNERJA
-VAJE ZA POVEČANJE OBILJA, ZA PRETOK ČAKER,
-TEHNIKE ZA ODSTRANJEVANJE BLOKAD, SAMOSABOTAŽE, PRISILNIH MISLI
-VAJE ZA ODPIRANJE SRCA

*Zaradi potreb skupine si pridržujem pravico, da tematike dopolnem oz. prilagodim, da bo vsaka udeleženka največ odnesla od te šole in dobila celostno podporo.

Več info in vpis v šolo

Razpored Dogodka

Datum

Jun 03 2022 - Jul 22 2022
Zaključen!

Ura

DVOMESEČNA ŠOLA - TEDENSKA PETKOVA DVOURNA SREČANJA
18:30 - 20:30

Cena

120 €
Sandra Mars

Organizator

Sandra Mars
Telefon
070 697 39
Email
info@sandra-mars.com
Spletka
https://sandra-mars.com/

Predavatelj

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.