Šola Kraljic Manifestacije 7

Šola Kraljic Manifestacije

Ta šola te ne bo naučila samo kako manifestirati in kako v svoje življenje prinesti več blagostanja in blaginje oz. več obilja na vseh področjih (samorealizacija, poslanstvo, izpolnjenost, posel, partnerstvo, odnosi, zdravje,..) Dala ti bo en zelo vsakdanji ampak globok, razumljiv in praktičen (v)pogled v delo na sebi.

Naučila te bo vse kar potrebuješ vedeti, da boš zavestno zaživela najboljšo verzijo sebe in ustvarila najvišjo različico svojega življenja skladno s tvojim trenutnim najvišjim potencialom in te bo pri tem tudi močno energijsko podprla.
Odprla se boš za čudeže in se aktivirala za sprejemanje.

Sposobnost (s)prejemanja in dovoljevanja je nekaj na kar smo v tem noro zahtevnem svetu, mi ženske pozabile. Ko si bomo dovolile dobivati in, ko bomo nehale samo dajati, se bomo pristneje povezale z žensko energijo in bo to še povečalo naš magnetizem torej našo manifestacijsko moč.
Postale bomo privlačnejše in bolj zadovoljne same s seboj.

Ženska lahko rodi življenje in lahko znova in znova (pre)rodi sebe ter zase rodi (ustvari) karkoli si želi. To je naša moč, to je naša narava. Mi smo tiste, ki ustvarjamo svet, ki postavljamo energijo za fizično manifestacijo. Mi smo tiste, ki naredimo prostor, ki odpremo energijo, da se nekaj zmanifestira v fizično realnost.

LOKACIJA, ČAS, TRAJANJE 

Šola poteka v živo v Kopru in prične v petek 9.9.2022 ob 18:30h – 20:30h in zajema 6 dvournih srečanj v živo razvejanih na tedenskih srečanjih v skupnem trajanju šest tednov.

1. srečanje je v petek   9.9.2022   od 18:30 – 20:30
2. srečanje je v petek  16.9.2022  od 18:30 – 20:30
3. srečanje je v petek  23.9.2022  od 18:30 – 20:30
4. srečanje je v petek  30.9.2022  od 18:30 – 20:30
5. srečanje je v petek   7.10.2022  od 18:30 – 20:30
6. srečanje je v petek  14.10.2022 od 18:30 – 20:30

Lokacija: Prijetna dvorana v Kopru / o lokaciji boste naknadno obveščeni glede na število udeleženk.

PREDHODNO ZNANJE:

Predhodno znanje ni potrebno, ker dobiš vse izčrpne informacije na srečanjih in odgovorim na vsa vprašanja.  Zaradi vsebine same je pa zelo pomembno, da ostaneš odprta in, da si dovoliš preizkusiti nova spo-znanja ter si dati to šanso, da spoznaš kaj vse je mogoče, ko se ne omejuješ.

KAJ POTREBUJEŠ:

Zvezek in pisalo. Po želji lahko flomastre, svinčnik, radirko..
Flaško vode in kakšen prigrizek.

ODSOTNOST

Če boš enkrat manjkala, ti bodo sošolke posodile zapiske in ti bom jaz zagotovila, da nadoknadiš snov.
V primeru večje odsotnosti na en dan, se lahko po dogovoru in strinjanju vseh udeleženk, datum srečanja spremeni, v kolikor bo tudi prostor to omogočal.
Ponujena ti bo tudi možnost, da predavanje nadoknadiš v primeru tehtnega razloga odsotnosti.

TEMATIKE PREDAVANJ:

Med samim potekom srečanja bom teme sproti preoblikovala, spreminjala in dopolnjevala. Vaje oz. predavanja  bom sproti prilagajala in terapije dopolnjevala  na licu mesta tako, da vas bom podprla na individualen način. Skupini bom dala to kar najbolj potrebuje in to kar bo za vse vas oz. za vse nas v največji možen doprinos.

KDO SEM – Vesolje, naš izvor, zavest, duša, dušna pogodba, dušne želje, namen utelesitve, premica življenja i življenjska časovnica, kaj je manifestacija in kako poteka.
Življenje s tokom in življenje v uporu/ usoda in svobodna volja.

ZAKONI VESOLJA in PLANET ZEMLJA TER NEOMEJENO BITJE – Elektromagnetno polje, kaj je energija in kako deluje, kaj je vibracija in kaj je frekvenca, kako se pretaka življenjska energija in kako jo povečati, aura, čakre, energijska in fizična realnost, kako ustvariti želeno življenje, kako  načrtno ustvari našo realnost.  Življenje v pretoku, povečanje življenjske energije in vitalnosti.

IZ UMA V SRCE – Kako nas um omejuje, struktura ega in iluzije, podzavest, blokade in omejujoča prepričanja,  delovanje iz srca in delovanje iz uma, kako umiriti žjučni sistem, kako ohladiti možgane in kako živeti bolj sproščeno. Modrost srca, razlika med inteligenco in intelektom. Matrica Zemlje in kolektivna zavest. Življenje v svoji resnici in življenje v iluziji. Misli in čustva in pomembnost obvladovanja le teh.

UNIVERZALNI ZAKONI VESOLJA, SODELOVANJE Z ANGELI in NASVETI ZA BOLJŠE ŽIVLENJE – Povezava z našim virom in višjim jazom, višji jaz, duhovni vodniki.

MASTERCLASS O MANIFESTACIJI
POGOJI ZA MANIFESTACIJO
TEHNIKE MANIESTACIJE
ZMOTE o MANIFESTACIJI
ZAKAJ MANIFESTACIJA NE DELUJE?
POGOSTE NAPAKE PRI  MANIFESTACIJI
DOVOLJEVANJE MANIFESTACIJE IN ZAVIRANJE OZ. BLOKIRANJE MANIFESTACIJE
MANIFESTACIJA ‘’NEGATIVNEGA’’ IN MANIFESTACIJA ‘’POZITIVNEGA’’
KORAKI KREACIJE
POSTOPEK KREACIJE
RAZLIČNI NAČINI MANIFESTACIJE
UČINKOVITE METODE MANIFESTIRANJA

Zaradi potreb skupine si pridržujem pravico, da tematike dopolnem oz. prilagodim, da bo vsaka udeleženka največ odnesla od te šole in dobila celostno podporo.

https://sandra-mars.com/sola-kraljic-manifestacije/

POGOJI PLAČILA

Plačilo se poravna na dan prvega srečanja, z gotovino.
Energijska izmenjava za 6 tedensko šolo je 190 €
Za zgodnje prijave do 28.8.2022 velja akcijska cena 160 €, torej je 30 €popusta

Možno je plačilo v dveh obrokih.
V primeru plačila v dveh delih, se znesek poravna na prvo in tretje srečanje.

OSTALE UGODNOSTI

Moje tečajnice so deležne tudi ostalih ugodnosti in popustih pri mojih individualnih seansah, energijskih terapijah in intuicijskih posvetih.

https://sandra-mars.com/sola-kraljic-manifestacije/

Datum

Sep 09 2022 - Okt 14 2022
Zaključen!

Ura

18:30 - 20:30

Cena

160 €

Lokacija

Koper
Sandra Mars

Organizator

Sandra Mars
Telefon
070 697 39
Email
info@sandra-mars.com
Spletka
https://sandra-mars.com/

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.