Sproščanje z Jogo smeha

Joga smeha po metodi dr. Madana Katarije iz Indije z vaditeljico Suzano Bolčina.

Smeh nas usidra v trenutek “tukaj in zdaj”. Kri hitreje zapluje po ožilju ter vsaki celici telesa privede več kisika. Zniža se izločanje stresnih hormonov, vzpodbudi se izločanje hormonov sreče. S smehom krepimo naš imunski sistem in počutje se nam izboljša.

Joga smeha temelji na smehu brez razloga. S preprostimi gibalno-vokalnimi in dihalnimi vajami prebujamo otroka v nas in odklopimo vse razumske razloge za smeh. Vadba je sproščujoča in dviguje raven naše energije.

Sledi globoka sprostitev. Začetne vaje smeha se v skupini hitro razvijejo v naraven, sproščen smeh, ki izkustveno in znanstveno dokazano pomirja, sprošča in zdravi.

Kaj bomo delali?

Najprej se bomo globoko sprostili ob vodeni meditaciji, nato bomo delali smejalno-gibalne vaje, dihali in se v smehu prerajali. Sproščali se bomo ob zvokih nežne glasbe, delali zvočne vaje po Kabali za uravnovešanje energetskih centrov in še marsikaj, predvsem pa naredili nekaj dobrega zase 🙂

Pridite udobno oblečeni, s seboj prinesite vodo za pitje.

Ne iščimo radosti zunaj nas, ker je v nas. Prebudimo zakopano nekje globoko v nas….odstranimo ovire in smejmo se svetu, posledično se bo svet smejal nam in krog radosti bo zaključen.

Pridite in izkusite.

TRAJANJE:
60 minut

KJE POTEKA?
Studio za nego glasu Z glasom in zavestjo,
Gregorčičeva 25,
5000 Nova Gorica
Zemljevid

NALOŽBA V IZKUŠNJO in PRIJAVE:
10€ na osebo
Mesto na delavnici si zagotoviš s prijavo na mail: suzana.bolcina@gmail.com

 

Suzana ima tako pomirjujoč glas in njen smeh je pristen ter nalezljiv. Čeprav sem bila na začetku zadržana, sem se potem prepustila njenemu vodstvu in uživala v jogi smeha. Nisem se želela pretvarjati, smejala sem se le, ko sem res iskreno tako začutila in všeč mi je, da sem imela to svobodo. Zelo mi je bila všeč vaja, ko smo z zvoki potovali čez celo telo.
Hvala Suzana za tvojo srčnost.

Martina – udeleženka delavnice

 

Zahvaljujem se vam za povabilo na delavnico joge smeha. Priznati moram, da je delavnica, mene,  kot sicer precej nesproščenega človeka, zelo pozitivno presenetila. Ne vem ali je na dobro počutje vplivala sama tehnika joge ali prijetno vzdušje prisotnih, ampak iz delavnice sem odšla sproščena, nabita s pozitivno energijo. Vpliv dobrih vibracij pa sem na nekaterih konkretnih primerih, začutila že med samim izvajanjem te posebne joge. Res pohvalno…

Alenka – udeleženka delavnice

 

Oj, drage smejoče prijateljice. Meni je vedno lepo na jogi smeha, Suzanin glas pomirja med meditacijo, njen smeh je pa nalezljiv, tako, da se ni treba silit smejat. Na jogo smeha hodim že od leta 2009, ker se sama doma ne morem smejat.

Bojana – udeleženka delavnice

 

Datum

Apr 21 2022
Zaključen!

Ura

10:00 - 11:00

Lokacija

Nova Gorica

Organizator

Martina Furlan Praznik

Predavatelj

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.