STANJE RADOSTI - NAŠE NARAVNO STANJE 7

STANJE RADOSTI – NAŠE NARAVNO STANJE

STANJE RADOSTI – NAŠE NARAVNO STANJE
Meditacija na notranjo Svetlobo in Zvok

Človek je v procesu nastajanja. Šele postajamo ljudje, zavestna in radostna bitja. Veliko vemo o najrazličnejših stvareh, toda skoraj ničesar ne vemo o zavesti, o duši v nas, katere narava je brezmejna radost in mir.

Trenutno ima glavno besedo naš um, a potrebno ga je obvladati. Ali obvladujem svoj um ali um obvladuje mene? Občutimo bolečino namesto veselja. Um ima veliko moč, toda če se spoprijateljimo z njim, ga bomo mi vodili. Poznavanje uma in njegovega delovanja nam pomaga na poti zavedanja. Um je poln številnih misli, podob in čustev. Ko je ta koprena odstranjena, zagledamo sebe in svet takšen, kot je v resnici.

Modreci pravijo, da je najpomembneje v življenju očistiti um. Kako lahko to storimo? Modreci nam nudijo starodavno metodo meditacije, ki nam pri tem pomaga. Z njo so tudi sami dosegli stanje prebujenja in zaživeli kot zavestna, radostna bitja. Ta metoda nam zares pomaga, da se osvobajamo negativnih misli in čustev, skrbi in težav, s katerimi se iz dneva v dan spopadamo. Postajamo vse bolj neodvisni in svobodni. Tako radost duše ne bo prevevala le našega obraza, ampak naše celotno bitje.

Vljudno vabljeni.

Vstop prost!

Torek, 14. Marec 2023, ob 19.00 uri

Ustanova Zdenke Gustinčič
Ulica Gradnikove brigade 53
5000 Nova Gorica

http://www.knowthyself.eu
040 171 878

Datum

Mar 14 2023
Zaključen!

Ura

19:00 - 20:00

Oznake

TOP

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.