nedelja, 3 julija, 2022

V košarici ni izdelkov.

Sveti Gral z Lilith in Marijo Magdaleno 7

Sveti Gral z Lilith in Marijo Magdaleno

Sveti Gral z Lilith in Marijo MagdalenoVabim te v intimni ženski krog kjer bomo poskrbele za energijsko čiščenje in energijsko podporo našega Svetega Grala, naše Maternice.

Naše maternice so svete posode v katerem je shranjen naš izvirni, ženski kreativni potencial. Naše maternice nam pomagajo pri manifestaciji. Bolj kot smo pretočne, bolj kot so naše maternice neobremenjene … lažje in hitreje manifestiramo. In vendar v njih shranjujemo bolečino, strah, sram, krivdo, ljubosumje, sovraštvo,..

Skozi spolne odnose ženske energijsko prehranjujemo in polnimo naše partnerje … Taisha Abelar je v svoji knjigi Prehod vračev – potovanje ženske, napisala, da imamo ženske povezavo tudi s prejšnjimi partnerji s katerimi smo bile spolno aktivne in da te energijske povezave ostanejo v naši maternici tudi do 7 let.

Na delavnici bomo naredile ritual čiščenja naših maternic. Naše maternice bomo očistile starih navlak; strahu; sramu; krivde; energijskih zapisov, ki so nastali vsakič, ko si šla čez sebe le zavoljo tega, da bi bila ljubljena; energijskih zapisov, ki so posledica tega, da si privolila v spolni odnos samo zaradi tega, da bi bil doma mir,…

Sveti Gral z Lilith in Marijo Magdaleno 9Ob podpori boginje Lilith, Marije Magdalene in Kristalne mreže za uravnovešanje ženske energije boš očistila in osvobodila svoj Sveti Gral, svojo Sveto posodo. Tako boš sprejela nazaj svojo Moč, svojo Resnico in ojačala boš ustvarjalni in manifestacijski potencial svoje Maternice.

Naučila se boš kako očistiti in napolniti svojo Sveto posodo in to znanje boš lahko uporabljala v vsakodnevnem življenju, ko boš začutila, da tvoja maternica ni pretočna.

Draga Ženska, vabim te v intimni in varen prostor, kjer boš lahko izpustila vse kar te veže in vse kar te obremenjuje, da ne moreš iti naprej.

Kdaj: petek, 20.5.2022 od 18.00 do predvidoma 21.00 ure

Kje: Mengeš (točno lokacijo sporočim)

Energijska izmenjava: 55,00 eur

Prijave na: gordana@potspremembe.com

Datum

Maj 20 2022
Expired!

Ura

18:00 - 21:00

Cena

55 €
Kategorije
Notranja Svetloba

Organizator

Notranja Svetloba
Telefon
041/603-827
Email
gordana@potspremembe.com
Spletka
http://www.notranjasvetloba.com
Več

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.