četrtek, 29 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Tečaj – Lightkeeper healing 1. stopnja 7

Tečaj – Lightkeeper healing 1. stopnja

Lightkeeper healing je popolnoma nova tehnika, ki sem jo začel kanalizirati leta 2018 s pomočjo Lightkeeper simbolov. Simbol za simbolom so mi prinesli to čudovito in izredno močno tehniko. Izvajamo jo s pomočjo energije svetlobe in svetlobnih civilizacij, ter s pomočjo Kreatorja (Boga) in seveda s pomočjo Nadangelov in Angelov. Ne pozabimo, da sodelujejo pri tehniki tudi naši preljubi vodniki. Ob izvajanju te tehnike uporabljamo Lightkeeper simbole.

Tečaj je sestavljen iz 5. stopenj in na vsaki stopnji ste posvečeni ali bolje rečeno inicirani v nove simbole in novo energijo. Pri iniciaciji v vsako od stopenj se sproži proces dviga vibracije, kar posledično pomeni boljše počutje in bolj harmonično življenje. Ker gre za resnično zelo močne energije je tečaj vsaka dva meseca tako, da se lahko vaše telo privadi in sprejme omenjeno vibracijo. Po končanih 5. stopnjah boste nekateri začutili, da ste poklicani, da poučujete omenjeno tehniko naprej in boste lahko nadaljevali na 1., 2. ali 3. stopnjo učiteljskega tečaja.

Lightkeeper tehnika je primerna za večino, ki se že nekoliko ukvarja z meditacijo ali z delom z energijami. Popolnim začetnikom jo odsvetujem. Pomembno je tudi, da so vaša etična in moralna načela na precej visokem nivoju, sicer boste imeli težave med samim procesom. Dogodi se vam lahko namreč zelo močan proces čiščenja, ki zna biti na trenutke precej naporen in moteč. Seveda mine s časom in ga ni možno obiti. To je preprosto del rasti in razvoja.

Samo tehniko lahko uporabljamo na tisoče različnih načinov. Na vsaki stopnji ste namreč inicirani v 5+ simbolov. + je naveden zato, ker dobijo le praktiki določene simbole. Brez potrebnega znanja, bi lahko prihajalo pri težav pri nepravilni uporabi skritih simbolov. Spoznamo simbole za vsa področja življenja. Na pri stopnji začnemo seveda z osnovnimi simboli za zdravje, energijo… potem pa z vsako stopnjo nadaljujemo do bolj specifičnih, kot je na primer za odpiranje tretjega očesa ali pa za delovanje določenih čaker.

 

Na 1. stopnji tečajniki spoznajo prvih 5 simbolov (njihove osnove delovanja), ki jim pomagajo pri energijskem zdravljenju in podpori in so v vseh teh 5 tudi iniciirani. Spoznajo tudi nekaj osnovnih civilizacij s katerimi delujemo ter nivoje obstoja s katerega prihajajo. Zelo podrobno prikažem in naučim izvajanje terapij osebam, živalim, rastlinam. Osvojijo osnovno znanje uporabe nihala in branje skal (dokaz o delovanju tehnike).

Na 1. stopnji boste spoznali: 

 • Simbol za svetlobo
 • Simbol za zdravje
 • Simbol za obilje
 • Simbol za energijo
 • Simbol za zaščito

Lightkeeper healing sistem je sestavljen iz 5. stopenj. Na vsaki stopnji so tečajniki iniciirani v (novih) 5 Lightkeeper simbolov. Med vsako stopnjo preteče 2 meseca – med tem časom je, za možnost nadaljevanja v naslednjo stopnjo, potrebno izvesti (vsaj) 20 terapij. Po uspešnem zaključku vseh 5. stopenj dobite možnost napredovanja na učiteljski tečaj (nove 3. stopnje) katerega pričetek bo konec leta 2022. Po opravljenem učiteljskem tečaju lahko učite in iniciirate druge udeležence v Lightkeeper healing metodo.

Tehniko Lightkeeper healing je lahko za izvajati, deluje izredno močno in ima visoko vibracijo, saj je vključenih več energijskih faktorjev, ki nam pomagajo pri kanaliziranju.

Sama metoda je dobro energijsko zaščitena, tako da ne morete škodovati drugim osebam, živalim ali rastlinam.

Vsak udeleženec prejme:

 1. Skripto (gradivo)
 2. Nihalo
 3. Skale
 4. Svečko
 5. Certifikat
 6. 5 lesenih ploščic z Lightkepeer simboli
 7. Lightkeeper simbole  za izvajanje terapij in učenje
 8. Vključitev v  FB podporno skupino (časovno neomejeno)
 9. Darilo

 

Tečaj poteka od 10:00 do 19:00 ure (imamo nekaj krajših 5 minutnih odmorov, ter enega daljšega cca 30 min). 

Datum

Jul 09 2022
Zaključen!

Ura

10:00 - 18:00

Cena

200 €

Lokacija

Škofja Loka
Škofja Loka
Dragan Kokalovič

Organizator

Dragan Kokalovič
Telefon
051 355 121
Email
dragan@lightworker-shop.com

Predavatelj

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.