Tečaj – spoznajmo svojo moč 7

Tečaj – spoznajmo svojo moč

te opravili že veliko tečajev pa še vedno niste čisto prepričani v sovje sposobnosti in svoje moči.

Na žalost je veliko različnih razlogov zakaj nismo sposobni sprejeti in ozavestiti svojih moči. Velikokrat je razlog, da se jih bojim na podzavestnem nivoju, saj imamo veliko slabih izkušenj tako iz tega kot iz preteklih življenj. Na žalost pa nam te omejitve onemogočajo, da bi bili še boljši terapevti (Reikisti, Thetapraktiki,….), saj se nenehno zaviramo. Vse te ovire nam onemogočajo, da spoznamo kdo smo v resnici in kako in na kakšen način naj uporabimo vse svoje znanje in moči.

Ta tečaj je namenjen vsem, ki si želite končno spoznati in ozavestiti svoje moči, sposobnosti in jih s pridom izkoriščati v svojem vsakodnevnem življenju. Konec koncev jih imamo za to mar ne?

Na tečaju bomo poiskali in odpravili vzrok, ki nas onemogoča na naši poti. Testirali bomo preko 200 podzavestnih prepričanj in jih odpravili s pomočjo različnih metod (največkrat s pomočjo ThetaHealinga). Dotaknili se bomo tako družine, kot prijateljev, otroštva in preteklih življenj, prednikov….. Naučili se bomo  iskati vzorce s pomočjo mišičnega testa in s pomočjo nihala, ter jih odpravljati in spreminjati.

Datum

Dec 05 2021
Expired!

Ura

10:00 - 18:00

Cena

180 €

Lokacija

Škofja Loka
Škofja Loka
https://dragankokalovic.si/izdelek/tecaj-spoznavanaja-svojih-moci/

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.