četrtek, 25 aprila, 2024

V košarici ni izdelkov.

Tempelj pojočih posod in zvočna masaža 7

Tempelj pojočih posod in zvočna masaža

Pridi in izkusi zvočni objem pojočih posod (himalajskih in kristalnih), ki te bodo mehkobno popeljale v globinsko sprostitev in potovanje navznoter.
V ciklu pomladi, ko se narava prebuja in postavlja na novo, privre na površje veliko vode, ki prečiščuje prsti in zrak ter hrani mlade poganjke, da v polnem zagonu vzbrstijo na plano. Po čiščenju pa kličejo tudi naše notranje telesne vode, ki so največji sestavni del in gonilo organizma, in so ob zaključku zime velikokrat nasičene s toksini.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pojoče posode ob igranju oddajajo velik spekter zvočnih frekvenc, ki so so sestavni del v narave in tudi našega telesa. Zvok tako postopoma pronica v naše celice in vpliva na prisotna telesna valovanja; sproži pretok kjer ga ni in umirja preobremenjene razburkane dele. Posebna značilnost pojočih posod je ta, da umirjajo možgansko valovanje (alfa, theta), kar posledično aktivira sproščanje živčnega sistema, napetosti v mišicah, odvajanje odpadnih snovi in pretok energije v telesu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
V 90 minutnem skupinskem dogodku sodelujemo tri raziskovalke zvoka: Alja Petric, Nina Mikolič in Andreja Kranjc, ki se že vrsto let na različne načine ukvarjamo z zvočnimi, dihalnimi in gibalnimi tretmaji za podporo sebi, skupini in posamezniku.
Vabimo vas na edinstven dogodek, v katerem boste prejeli individualno zvočno masažo in skupinsko kopel ob skoraj štiridesetih pojočih posodah!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KJE: Parinama, Cesta na Brdo 85, Ljubljana
KDAJ: Sobota 6.4.2024 od 19h do 20.30h
(začnemo točno, pridite 15 minut prej, da se v miru in udobno namestite)
CENA: 40€ (če prideta dve osebi skupaj je cena 30€/osebo)
PRIJAVNICA: https://forms.gle/qxTWBcM81xVyiAwx5
INFORMACIJE: alja.petric@gmail.com, 031604340
Vaša prijava bo potrjena ob plačilu vstopnine na TRR s podatki:
SI56 6100 0002 2623 269
Društvo USHA
Glavarjeva ulica 47, Ljubljana, 1000 Ljubljana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako dogodek poteka?
Začeli bomo s kratko stoječo gibalno meditacijo, za energiziranje in mehčanje telesa ter odpiranju našim individualnim notranjim zvočnim resonancam. Nato se bomo udobno namestili na podloge in se prepustili celostnemu zvočnemu negovanju.
Himalajske posode bodo razporejene po prostoru, med dogodkom jih bomo postopoma polagale tudi na vaše telo, da bo zvok celostno dosegel celice in globinsko zavaloval skozi organizem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaj potrebujete?
Udobna oblačila in ležalko, vzglavnik, toplo (ne predebelo) pregrinjalo in steklenico vode.
Priporočljivo je, da že dan prej pijete več vode, 2-3 ure pred dogodkom pa le malo, da vam ne bo nagajal mehur 🙂
Kaj je zvočna masaža?
Masaža s pojočimi (himalajskimi) posodami je zelo sproščujoča oblika masaže pri kateri terapevtske pojoče posode polagamo na oblečeno telo. Posode ob igranju oddajajo bogat spekter tonov in nadtonov, ki uravnovesijo delovanje leve in desne možganske polovice, sproščajo napetosti in vse vrste blokad v našem telesu. Zvok po kovini potuje s kar 6000m/s, ko vstopi v naše telo pa se po tekočinah prenaša s približno 1500m/s, tako zvočno valovanje posod zaobjame in pomasira čisto vsako celico v našem telesu, aktivira proces uglaševanja, samozdravljenja in celostne regeneracije. Masaža s pojočimi skledami je še posebej priporočljiva pri težavah kot so: nespečnost, napetosti in bolečine v hrbtu in vratu, neuravnovešeni menstrualni ciklus, visok krvni pritisk, motnje krvnega obtoka, bolečine v sklepih, težave s prebavo (zaprtost, napihnjenost),…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IZVAJALKE:
Nina Mikolič: glasba, gibanje, narava in psihologija so jo zelo mlado pritegnile k delu z otroki – po izobrazbi je dipl. vzgojiteljica, učiteljica. Zvok jo je v tej obliki, kot ga uporablja danes, pritegnil na potovanjih humanitarne narave, na katerih je spoznala različne učitelje/guruje/šamane. Je učiteljica joge za otroke, odrasle, ljudi s posebnimi potrebami ter certificirana izvajalka zvočne masaže po metodi Peter Hess®.
https://yamasaza.si/himalajska-zvocna-masaza-in-reiki/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andreja Kranjc: zanimajo jo telesne prakse, tako gib, ples, glas kot vse energijske razsežnosti nas oz. življenja. Pleše že od srednje šole, kot učiteljica joge smeha pa se je trenirala v nalezljivi igrivosti. Že 15 let raziskuje zdravilne zvoke in dotik, izobraževanje je opravila pri Mojci Malek. Izvaja zvočne tretmaje s himalajskimi pojočimi posodami ter Access Bars ter Facelift tretmaje. Kot rezultat raziskovanja zavestne ženstvenosti ter taoističnih praks je začela organizirati poglobljene delavnice za ženske, pa tudi moško-ženske kroge. Deluje tudi v društvu Divja, kjer organizira tud divje tabore v naravi.
https://www.facebook.com/andreja.kranjc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alja Petric: pevka, pedagoginja in vsestranska raziskovalka.Svoje življenje posveča raziskovanju glasbene umetnosti, koncertnemu nastopanju, vodenju individualnih in skupinskih zvokovno-glasbenih delavnic, poučevanju petja in terapevtsktemu delu z zvokom. Z izvajanjem zvočnih tretmajev se aktivno ukvarja od leta 2013. Ob študiju jazzovskega petja in pedagogike na Privatni Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu se je udeležila raznovrstnih izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom in terapevtske uporabe glasu. Zaključila je izobraževanje na Peter Hess® Academy (Peter Hess® Akademija) v Zagrebu in pridobila naziv »Praktičar Peter Hess zvučne masaže«. Večletno delo z glasbo, različna izobraževanja in lastna čutenja ji prinašajo dragocene uvide in izkustva katerim sledi v iskrenosti in jih v srčni predanosti prenaša naprej.
www.aljapetric.com
https://www.facebook.com/allja.petric/

Izpostavljen dogodek

junij 2024
Ni izbranega dogodka!

Datum

Apr 06 2024
Zaključen!

Ura

19:00 - 20:30

Cena

40 €

Organizator

Allja Petric
Allja Petric
Telefon
031604340
Email
alja.petric@gmail.com
Spletka
https://www.aljapetric.com/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.