Sreča, Mir, Izpolnjeno Življenje - Online / Transformacijska Tehnika TISA 7

Sreča, Mir, Izpolnjeno Življenje – Online / Transformacijska Tehnika TISA

Transformacija, Informacija, Samozdravljenje, Aktivacija.

Terapevtska, energijska, podporna, varna in očiščevalna skupina vsega balasta, ki ga v svojem življenju ne potrebujemo več.

Vsak torek od 20:00 – 21:00 ure preko zoom-a, vse do 25. aprila 2023.

 • Transformacija v nas se začne isti trenutek, ko se odločimo, da nekaj v svojem življenju spremenimo.
 • Informacija, ki pride pusti velik pečat v nas. In nikoli več ne moremo gledati na sebe na isti stari način. Odpre se nam pot za naprej. V takojšnjo spremembo.
 • Samozdravljenje se začne isto sekundo, ko informacijo slišimo, dojamemo, objamemo in jo sprejmemo v sebe. Začne se sprememba, samozdravljenje, spreminjanje in celjenje v nas.
 • Aktivacija se zgodi, ko se z novim znanjem o sebi prebudimo in se odpremo novim možnostim kreiranja našega življenja v smeri za lepšo bodočnost.

Skupina je namenjena vsem, ki si želite spremeniti svoje življenje in se osvoboditi teže preteklosti. Čustvena teža, stari spomini in energija, ujeta travma v telesu…predihamo in spustimo v 5 minutah.

Vsak teden se bomo dotikali različnih bremen in izzivov, s katerimi se soočate v svojem življenju, jih osvobajali in si postavili nove in zdrave temelje za svetlo prihodnost.

S spreminjanjem in odpravljanjem starih vzorcev in ujetih čustvenih energij v sebi se odpremo spremembam, novemu življenjskemu potencialu in večjemu razumevanju nas samih.

Tedenska srečanja po zoom-u, kjer iz varnega zavetja svojega doma delamo intenzivno na sebi. Za udeležbo ni potrebno nobeno predznanje ali fizična pripravljenost. Le srčna želja po spremembi.

 • Strah – ga bomo odpravili.

Vstopi znanje in vedenje, od kje prihaja, zakaj je tu. Vrne se vera in pogum. Smer- svetla prihodnost.

 • Žalost – čas je, da odide.

Ko se telo osvobodi teže žalosti in napetosti, oseba končno ponovno lahko zadiha.

 • Bolezen – najdi vzrok, ozavesti in spusti, da gre.

Vedno je nekje vzrok, da telo trpi. Ko vzroka več ni, se telo povrne v zdrav balans.

 • Anksioznost – vrnitev v mir.

Napetost v telesu, napetost v čustvih in napetost v mislih ustvarja kaos v telesu. Z ozaveščanjem in opuščanjem vsega tega nastopi blažen mir v umu, telesu in čustvovanju.

 • Samospoštovanje – vrne se nazaj.

Le kdo me je prepričal v to, da nisem dovolj dober/a, lep/a, sposoben/a, močen/a..itd.? Spuščam staro, sprejemam novo vedenje o sebi.

 • Teža preteklosti – pusti, spusti naj gre.

Vsi jo imamo. Od posameznika pa je odvisno, kaj bo naredil z njo. Vas bo ugnobila ali ojačala? Jo boste spustili, se je osvobodili ali z njo še naprej živeli?

 • Pomanjkanje ljubezni – vrnitev k sebi in odprtost sprejemanja.

Najprej je ljubezen do sebe in nato ljubezen do drugih. Zdravo sprejemanje in zdravo dajanje. Zdravo samozavedanje. Ko ljubimo sebe, smo odprti in se nam vrača nazaj v vseh oblikah.

 • Osamljenost – povezanost.

Osamljenost ni lep občutek. Kdaj se je začelo, od kje prihaja? Kaj je vzrok? Ločenost od sebe in ločenost od drugih pušča v posamezniku globoko praznino, ki ji ni videti konca. Ko odpravimo vzrok, se praznina zapolni, oseba postane celovita in povezana z vsem.

 • Težki odnosi – spuščanje, odpuščanje, razumevanje, ozaveščanje, gradimo jih na novo.

Večna dilema, kdo je kriv, nam dela težavo za dobro medsebojno razumevanje. Kaj pa, če krivca ni oziroma če je odgovornost na obeh straneh? Takrat se nam odpre čisto novo obzorje za grajenje trdnih, lepih in harmoničnih odnosov najprej sami s seboj in nato še z drugimi.

 • Obilje na vseh področjih – sprejemanje in novo kreiranje.

Za vsakega od nas obilje pomeni in predstavlja nekaj drugega. Kaj je obilje zate? In zakaj? Ko resnično vstopimo v ta vprašanja, se nam zelo hitro odkrije, zakaj ga v našem življenju še vedno ni. Ko vidim in prepoznam vzrok, zakaj ga še vedno ni, se odprem novim možnostim kreiranja svojega življenja v želeno smer.

 • In še mnogo drugih reči in preprek, s katerimi se soočamo v našem življenju.

Zdravljenje z informacijo in energijo se lahko uporablja kot celosten pristop k lajšanju, odpravljanju in spreminjanju telesnih in čustvenih težav, s katerimi se mnogi od nas spopadajo in je lahko celostna rešitev, ki ste jo iskali vse do sedaj.

Prispevek na srečanje je 15 €.

Mesečni prispevek štirih srečanj je 50 €.

3 mesečni prispevek dvanajstih srečanj je 120 €.

Vse informacije in prijave na: inesziga.tisa@gmail.com

Po prijavi in plačilu prejmete po e-pošti povezavo do srečanja in račun. Ob prijavi prosim, da navedete, če se prijavljate na enkratni dogodek ali na mesečno srečanje oziroma za 3 meseca.

Link do direktnega plačila preko Stripe: https://buy.stripe.com/6oE5mH9ifdKbfzW9AG

Info za Stripe: Izberite, kar želite, ostalo izbrišite … in potrdite.

V pripravi so tudi tedenska srečanja v živo in bodo potekala v Ljubljani.

TISA Aktivacije vodim Ines Žiga, s 25 letnim delom na energijskem, alternativnem in duhovnem področju, ustanoviteljica in učiteljica Transformacijske Tehnike TISA.

Se vidimo 🙂

#vznanjujemoč #vrnitevksebi #tisaaktivacija #osvoboditevsebe #svetlaprihodnost #mirinsreča #zdravje#ljubezen#obilje #osebnostnarast #osebnamočinpogum #PowerfulLifeChangingHealingTechniqueTISA #vprašajsvojetelointelotiboodgovorilo

Datum

Mar 28 2023
Zaključen!

Ura

20:00 - 21:00

Več info

Več

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.