TOK PRODUKTIVNOSTI I 6 stebrov učinkovitosti in osredotočenosti pri delu 7

TOK PRODUKTIVNOSTI I 6 stebrov učinkovitosti in osredotočenosti pri delu

Productivity Flow za vaš Top Performance

V dandanašnjem hitrem tempu življenja smo na vsakem koraku izpostavljeni ogromni količini informacij, številnim distrakcijam in stresu, ki nas ovirajo pri našem delu. Hitro se nam zgodi, da nismo 100 % osredotočeni na to kar počnemo in da nam misli prepogosto odtavajo drugam. Posledica tega je, da za delo porabimo več časa, kot bi ga sicer in tudi rezultati niso sorazmerni z vloženim časom. Pogostejše so tudi napake in nikakor ne moremo reči, da smo od sebe dali najboljše.

Naša produktivnost je v veliki meri odvisna od naše zmožnosti osredotočanja na prave stvar stvari in ločitve od vseh ostalih možnih distrakcij (nezaželena vedenja, misli in čustva, …).

Ključno je, da imamo znanje kako upravljati z ˝orodji˝ znotraj nas, da nam bodo dobro služila, saj boljši upravljalec le-teh kot smo, bolje nam bodo lahko služila in postanemo eno s trenutno aktivnostjo, nalogo, ustvarjanjem, …

Na praktični delavnici boste spoznali ˝orodja˝ in njihove zakonitosti, ki so vam dana za vaš top performace, s tem pa boste dobili tudi ˝navodila za uporabo˝ za spopadanje z različnimi situacijami, razbili boste svoje omejitve, izboljšali svojo osredotočenost, presegli svoja pričakovanja in sanje spremenili v uspeh.

Celoten opis in program praktične delavnice si preberite tukaj in se nam pridružite: https://bit.ly/3WXGpBH.

 • 00

  dni

 • 00

  ur

 • 00

  minut

 • 00

  sekund

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Datum

Maj 12 2023

Ura

09:00 - 15:30

Cena

208 €
Več informacij o delavnici

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.