Osvobodi notranjega otroka in presezi družinske vzorce (3-tedenski program) 7

Osvobodi notranjega otroka in presezi družinske vzorce (3-tedenski program)

Preseganje družinskih vzorcev, osvobajanje notranjega otroka in bremen preteklosti ter krepitev ljubezni + spoštovanja do sebe. Program, ki vas lahko popelje na naslednjo raven ter harmonizira z novo energijo, ki se rojeva na Zemlji.   Vabljeni!  

Sprememba se začne pri koreninah

Ko želimo narediti resnično spremembo in transformirati stare vzorce, ki nas omejujejo, se bomo slej ali prej srečali s svojim otroštvom in družinskimi vzorci. Kajti šele, ko začnemo spremembo delati pri koreninah, si lahko obetamo tisto, kar si zares želimo. Ko umikamo nefunkcionalne vzorce iz preteklosti, počasi prihajamo v stik s svojo izvorno naravo, to kar mi zares smo … To nam prinaša olajšanje, svobodo in predvsem postajamo notranje močnejši in stabilnejši. Ko delamo z notranjim otrokom, pa se nam začne celiti tudi srčna čakra in se odpiramo ljubezni …

Na naših srečanjih povem še, da smo vstopili v zelo zahtevne čase, ki na plan (iz nezavednih globin) privabljajo prav stare nerazrešene vsebine (naše in od prednikov). To je dobra novica in čas nam je naklonjen, da delamo velikanske korake. Vse to z namenom, da jih prepoznamo, presežemo in objamemo z ljubeznijo, nikakor potisnemo stran ali jih zanikamo.

Ko začnemo spreminjati pri koreninah, spustimo preteklost in začnemo krepiti ljubeč odnos do sebe in svoje preteklosti, si lahko obetamo spremembo … Čas je, da presežemo tisto staro, kar ne deluje več in postavimo novo …

Ključno je, da začnemo spreminjati odnos do sebe…

Vprašajte se: kje se mi najbolj zatika? Kje imam največ negativnih oz. neprijetnih emocij? Kje mi ne gre, mi gre počasi? Ob kom čutim težo in zakaj?

Zelo poenostavljeni bi lahko rekli, da na tistem področju, kjer imamo več težav in zatikov ter se nam ponavljajo podobne situacije (in tipi ljudi) in se s težavo (ali sploh ne) premaknemo naprej, imamo več negativnih prepričanj oz. miselno-čustvenih vzorcev, morda travm in strahov, ki nas omejujejo.

Kar se vam dogaja ne pomeni dokončne usode. Pomeni pa, da se nam ponuja izjemna priložnost za rast in prav navidez najtežje stvari, prinašajo najlepše, če ne obstanemo in se zaciklamo.

Kaj nas “težke” stvari učijo in kaj nam prinašajo?

Zagotovo nam prinašajo lekcije, a vse z namenom rasti, z namenom, da jih presežemo. Da lahko vstopimo v proces transformacije, osvobodimo ujeto energijo in začnemo kreirati tisto, kar si iz srca želimo. So smrekoza do naših najglobljih darov. Vedite, da se v najtežjih lekcijah skrivajo največji darovi in priložnost za rast in transformacijo.

Ponavljajoči odnosi, ponavljajoče situacije, konflikti, podobno naravnani ljudje, ob katerih doživimo vedno isto “sranje”, zapleteni družinski odnosi in še in še… Vse to bomo pogledali in razreševali, se osvobajali. Vabljeni!

Vsebina srečanj:

  • vaje in meditacije za vračanje v srce – uskladitev z vibracijo srca
  • vaje in meditacije za upravljanje uma, mentalno-čustvenih vzorcev in prepričanj,
  • z vajami bomo naslovili prepričanja in čustva, ki vas omejujejo ter pogledali, kako jih preseči,
  • vaja in meditacija za delo z notranjim otrokom in notranjimi starši,
  • vaje za sproščanje in vračanje v telo,
  • delo z angeli in povezovanje z božanskim – sporočila angelov itn.

KDAJ?

Prvi del: 15.9. 2022 od 18:00 do 20:00

Drugi del: 22.9. 2022 od 18:00 do 20:00

Tretji del: 29.9. 2022 od 18:00 do 20:00

Med srečanji, v kolikor boste hoteli, vam bodo na voljo tudi vaje za delo doma.

KJE? Preko spleta

PRISPEVEK: ZA EARLY BIRD PRIJAVE DO 12.9. 2022, JE 75 EUR. PO TEM JE CENA 95 EUR.
OPOMBA: ZA EARLY BIRD PRIJAVO VELJA VPLAČANI ZNESEK IN NE INFORMATIVNA PRIJAVA.
PRIJAVE: info@mojcakoprivnikar.si ali preko spletnega obrazca

Prijave se sprejemajo do zapolnitve mest.

Dogodek je namenjen vsem, ki se v zapisu prepoznate na kakršenkoli način ali vas je dogodek preprosto poklical.

Ni pa namenjen za pridobivanje znanj za svoje delavnice ali terapije, kajti delali bomo po avtorskih programih Podedovana družinska travma in Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper.

Delali bomo po programu Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper in Podedovana družinska travma po Mark Wolynn. Oba programa dajte izredno dobre rezultate pri delu na sebi in preseganju vzorcev.

VODIM:

Mojca Koprivnikar, energijski terapevt, Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) in Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light), izvajanje metod po Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn, Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Datum

Sep 15 - 29 2022
Zaključen!

Ura

18:00 - 20:00

Cena

75 €
Laluna Akademija za osebno in duhovno rast

Organizator

Laluna Akademija za osebno in duhovno rast
Email
info@mojcakoprivnikar.si
Spletka
https://mojcakoprivnikar.si/

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.