Tukaj sem - delavnica prisotnosti 7

Tukaj sem – delavnica prisotnosti

V torek ob 18:00 začnem z enournimi delavnicami osredotočene prisotnosti v Ljubljani (prostor Društva za kulturo inkluzije, hala 5 v BTC). Zasnovane so tako, da se bomo najprej osredotočili na svoje telo in čute, da svojo begajočo pozornost pripnemo v sedanji trenutek. Opremljeni s tem zavedanjem si bomo dovolili izraziti svojo prisotnost tudi na energetski ravni in samozavestno zapolnili svoj osebni prostor.
S sprostitvijo, pozornostjo in namenskim stikom z raznimi dražljaji, bomo dosegli, da nam bo v lastni koži prijetno ne glede na okoliščine. Zavedanje telesa bomo nato nadgradili z zavedanjem svoje energije. Z gibalnimi vajami v parih in v skupini bomo raziskovali, kako se naš osebni prostor širi in oža, sprejema in zavrača ter kako se odzivamo na različne meje ljudi okrog nas.
Prinesi si podlogo za sedenje in stekleničko vode. Nekatere vaje bomo izvajali sezuti. Zaželen prispevek za udeležbo je 10 EUR.
Pred delavnico lahko na isti lokaciji izvedem tudi enourno (50 eur) ali polurno (30 EUR) protistresno masažo. Izvajam jo na oblečenem telesu.
Če te zanima, lahko pišeš na e-mail drustvo.steblo@gmail.com, ali sporočiš na 031 486 689.

Datum

Sep 06 2022
Zaključen!

Ura

18:00 - 19:15

Cena

10 €

Lokacija

Hala 5
BTC Ljubljana
Društvo Steblo

Organizator

Društvo Steblo
Telefon
031486689
Email
drustvo.steblo@gmail,com
Spletka
https://www.facebook.com/drustvosteblo

Predavatelj

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.