torek, 5 marca, 2024

V košarici ni izdelkov.

UGLASI SE V 2024: zvočna uglasitev & intuitivna meditacija 7

UGLASI SE V 2024: zvočna uglasitev & intuitivna meditacija

V novem sklopu meditacijsko-zvočnih dogodkov, ki sva jih poimenovali “UGLASI SE”, se srečujemo z namenom stikanja z nevidnim svetom svojega energijskega polja in predajanja intuitivnim afirmacijam vodene meditacije, navdahnjene s strani vesolja in svetlobe. Skozi prostor in čas bomo pluli na besedah nevidnega sveta, valovih zvoka, melodij in petja.

16. Februarja te toplo vabiva na večer kanaliziranja besed in zvoka, z naslovom UGLASI SE V 2024!

Dogodek je skupinske narave, vendar udeleženci prejmejo tudi individualno obravnavo ter ga s svojo energijo in željami soustvarjajo. Zato priporočava, da pred prihodom na dogodek čim bolj nazorno izoblikuješ svojo namero, saj boš tako prejel/a največ podpore na želenem področju.
Pri tem si lahko pomagaš s naslednjimi vprašanji:
Kaj želiš, da ti leto prinese?
V kaj se uglašuješ?
Katerih resonanc ti manjka in česa je preveč?
Kako in na katerih področjih si želiš biti še posebej podprt/a?

KAKO DOGODEK POTEKA?
Dogodek je sestavljen iz dveh med seboj povezanih delov.
Prvi del, ki traja okvirno 45 minut, bo odprl naše zvočno polje, da bomo lažje pristali v sedanjost, zmehčali okove svojih misli in se sprostili. Ko se energije umirijo in zasidrajo, se bo začela vodena intuitivna meditacija, ki bo nastajala sproti, v odzivu na namere in energije celotne skupine. Meditacija po podprta s terapevtsko zvočno spremljavo.
Drugi del (ki prav tako traja približno 45 min) je namenjen integraciji meditacije ob zvočnem uglaševanju. Med tem delom boste prejeli tudi nežno individualno energijsko Reiki podporo, ki se bo za vas stekala tja, kjer jo najbolj potrebujete.
Na koncu bova namenili še prostor za vprašanja in vpogled v orakeljske karte.

Zaradi omejenega števila udeležencev so obvezne predhodne prijave.

KDAJ? Petek, 16. februar od 18.00 do 20:00
KJE? Zibelka življenja, Slovenčeva 22, Ljubljana
CENA: 40 €
PRIJAVA: alja.petric@gmail.com

KAJ POTREBUJEŠ S SEBOJ?
Udobna oblačila, v katerih boš lahko približno 1h in 30 min udobno sedel/a oz.
ležal/a.
Vse, kar potrebuješ za udobno ležanje (podlogo oziroma ležalko, odejo, povšterček
itd.). V Zibelki življenja je toplo, ampak kakšne tople nogavičke in dolgi rokavi morda
ne bodo odveč.Stekleničko vode. (Na dan dogodka tudi veliko pijte.)
POMEMBNO OBVESTILO:
Dogodek se bo začel točno, zato vas prosimo, da se v Zibelki oglasite vsaj 10 minut prej, da se nanj lahko v miru pripravite in se udobno namestite.
Po začetku dogodka vstop v prostor zaradi zagotavljanja kakovosti storitve ne bo več mogoč.

Z vami bova izvajalki:

ALJA PETRIC
Pevka rojena v Prekmurju, svoje življenje posveča raziskovanju glasbene umetnosti, koncertnemu nastopanju, vodenju individualnih in skupinskih zvokovno-glasbenih delavnic, poučevanju petja in terapevtsktemu delu z zvokom.
Z izvajanjem zvočnih tretmajev se aktivno ukvarja od leta 2013. Ob študiju jazzovskega petja in pedagogike na Privatni Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu se je udeležila raznovrstnih izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom in terapevtske uporabe glasu. Zaključila je izobraževanje na Peter Hess  Academy (Peter Hess  Akademija) v Zagrebu in pridobila naziv »Praktičar Peter Hess zvučne masaže«. Večletno delo z glasbo, različna izobraževanja in lastna čutenja ji prinašajo dragocene uvide in izkustva, katerim sledi v iskrenosti in jih v srčni predanosti prenaša naprej.

TANJA VIŠNAR
Je po izobrazbi strastna jezikoslovka, prevajalka in tekstopiska, ki se je s svetom meditacije in osebne rasti srečala že v najstniških letih, kot udeleženka delavnic jasnosti in čustvene inteligence pod taktirko Zvonimirja Cekalovica Ballona. Pod njegovim okriljem se je spoprijateljila z zelo prizemljenim in uporabnim pristopom k duhovnosti, čuječnosti in čustveni jasnosti ter se je izučila v mešanici zdravilnih in sprostitvenih tehnik, kot so Reiki in intuitivne kanalizirane meditacije.
Nekaj let kasneje je že kot študentka začela delovati kot tolmačka duhovnih delavnic in to dejavnost z veseljem opravlja še do dandanes. V sodelovanju s Savino Atai tolmači delavnice v Sloveniji gostujočih mojstrov, kot so Sasha Cobra, svečeniki IFA, šamani in podobno. Svojo strast do jezika in izražanja pa deli tudi na jezikovnih tečajih po celi Sloveniji.
Z vsem srcem verjame, da s prevzemanjem odgovornosti zase ter z zavestnim odkrivanjem lastnih globin, svoje življenje lahko popeljemo na lepšo raven, uporaba meditativnih tehnik pa je pri tem neprecenljivo orodje.

Datum

Feb 16 2024
Zaključen!

Ura

18:00 - 20:00

Cena

40 €

Več info

www.aljapetric.com

Organizator

Allja Petric
Allja Petric
Telefon
031604340
Email
alja.petric@gmail.com
Spletka
https://www.aljapetric.com/

Zadnji članki

Novi izdelki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.