Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

“Obstaja svetloba, ki sije nad vsemi stvarmi na Zemlji, onstran vseh nas, onstran najvišjih nebes. To je svetloba, ki sije v tvojem srcu.” (Upanišade)

Svetloba, ki je vir popolne moči, ki daje energijo vsemu, vse ustvarja, je izvor in namen vsega.

Delci našega fizičnega telesa so statični, kristalizirani. Imajo goste energijske vibracije, zato smo ujeti v času in prostoru.

Naš cilj je raziskati, kako postanemo del najvišjega vibracijskega stanja. To imenujemo rojstvo nove duhovne zavesti. Omogoči združitev zgornjega s spodnjim ali povedano v jeziku simbolov, gosto in materialno z duhovnim, ki je v energijskih vibracijah veliko višje frekvence. Pravzaprav je to svetloba, ki izžareva in izhaja iz našega srca.

Univerzalna svetloba nas obdaja vsak trenutek življenja in nas kliče, da odpremo vrata zavesti, da bi lahko vstopila in nam pokazala pot. S tem ponovno postanemo ena celota in lahko postanemo svetloba na svetu, ki sije za vse Božje stvaritve.«

Pogovori, ki potekajo v angleškem jeziku so osredotočeni na samospoznavanje. To je pot do transformacije in nato transcendence.

Vaši gostitelji so učenci Zlatega Rožnega križa.

V naprej se veselimo vaše udeležbe!

https://goldenrosycrosscommunity.org/the-public-talk-series?fbclid=IwAR2aiOED7G9wU6-GuBhITXFVhsJ6-MorTK5nSS7IHjeYzlnFjU4sZ_QB-7Q

  • Članki
Program založbe Rosa d.o.o. zajema dela iz klasične in sodobne gnostične literature. Knjige, ki jih prevajamo iz tuje literature, odpirajo vpogled v človekovo notranjo pot spoznanja, iskanje in najdenje osebne resnice, ki je hkrati univerzalna.

Video

Program dogodka

Deli to s prijateljem