Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Usui Reiki je primarni sistem samopomoči oziroma univerzalne energije do katere imamo vsi dostop in ki nam lahko pomaga na različnih področjih v življenju.

Primarno seveda za odpravo raznih bolečin in lajšanju vsakodnevnih izzivov s kateremi se srečujemo vsi. Usui Reiki deluje s pomočjo simoblov, ki se jih naučimo uporabljati.

Simobli niso zapleteni zato jih lahko uporabljamo kjerkoli na poti, v službi, v šoli med meditacijo…

Usui Reiki nam pomaga najti ravnovesje v življenju. Ravnovesje na vseh področjih tako materialnem kot tudi duhovnem.

S pomočjo Reikija si lahko zbalansirate in napolnite čakre, obnovite in napolnite auro, lahko pa si pomagate napolniti tudi denarnico, saj vam lahko pomaga pridobiti več strank ali pa prodati več izdelkov kot tudi uspešno opraviti izpite ali pa najti ljubezen vašega življenja. V bistvu je vaša domišljija edina omejitev in seveda vaši podzavestni vzorci in travme, ki jih ravno tako lahko odpravljate z Reikijem. Seveda se je najbolj izkazal pri podpori fizičnemu telesu.

Za izvedbo Reikija ni potrebno nobeno predznanje ampak le pripravljenost na sprejemanje novega znanja in nekaj malega vztrajnosti. Reiki je zabavna tehnika, ki jo lahko prilagodite sebi in svojemu življenskemu slogu.

Pomembno je da naredimo duhovnost zabavno in razgibano in Reiki nam to omogoča.

Program dogodka

Deli to s prijateljem