UVODNI SEMINAR V TESLA METAMORFOZO

S pomočjo Tesla Metamorfoze lahko odkrijete, kako sprostite svojo zdravilno moč in svoje sposobnosti, ki se jih morda še ne zavedate. Spoznali boste, kako uporabiti energije, ki jih je uporabljal legendarni izumitelj Nikola Tesla za zdravljenje in evolucijo zavesti. 

Anyo Petrovic, ustanoviteljica, mednarodno priznana učiteljica, govorka in avtorica bo 17.11. ob 19 uri. izvedla uvodni seminar v Tesla metamorfozo v prostorih M Hotel-a v Ljubljani (Delčeva ulica 4, Ljubljana).

Stranke poročajo o ozdravitvah številnih bolezni, ki veljajo za neozdravljive, tudi o ozdravitvah telesno poškodovane hrbtenice in prirojenih deformacij. Teslovi valovi so edinstveni, povzdigujejo človeško zavest, nam omogočajo, da presežemo prostor in čas ter ustvarimo komunikacijo na zavestni, podzavestni in dušni ravni z osebo, ki je morda na drugem koncu sveta.

Ta preprosta in učinkovita metoda energijske psihologije nam pomaga dvigniti zavest in dvigniti zavedanje v tem dramatičnem trenutku v zgodovini človeštva. Enako je uporaben za stranko in izvajalca. Lahko bi pomagal razkriti skrite strahove in želje, vzorce ponavljanja istih napak, najti namen v življenju in še več.

Na iskanju razumevanja čudežev Anyina knjiga Tesla Metamorphosis – Heal and Evolve razkriva nova spoznanja. Odgovore najdemo v pionirskih znanstvenih raziskavah in tudi v starodavni modrosti. Predmet te knjige je razširjen na razumevanje zdravilnih pojavov na splošno, z združevanjem znanosti in duhovnosti. Duh Nikole Tesle je prežet s to knjigo in ji daje novo dimenzijo. Anya pojasnjuje: “Ta zgodba je resnična. To zgodbo živim. V meni je spet prebudila radovednega otroka. Vse se je začelo kot pravljica, pravljica, ki je bila kasneje tudi znanstveno potrjena.”

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.