Išči
Generic filters
sreda, 27 oktobra, 2021
"V vaji vaj" in sistemi dihaš.si 8

“V vaji vaj” in sistemi dihaš.si

Danes ni več vseeno kako se diha. Naši starši in okolica sama nas je v mlajših letih (otroštvo, najstništvo) prisilila, da smo se prilagodili. Začeli smo živeti svoje življenje na podlagi njihovih napak … nihče ni popoln. Tako smo si z leti nabirali izkušnje na trhli podlagi, saj nihče ne upošteva sebe, temveč se ravna pod vplivom okolic.

Danes je v ponudbi ogromno različnih tehnik in delavnic, ki vam lahko veliko dajo ali pa vzamejo. V kolikor smo šibki v pretoku pri kisikih nam delavnice bore malo znajo pomagati, ker zmanjka prave prisotnosti tukaj in sedaj in naš um vsega enostavno ne zna zaobjeti. Velikokrat so delavnice in razna duhovna srečanja postala le še ena tržna niša, tako kot vsa ostala srenja.

Če se želimo ogniti teh težav in prihraniti pri času in denarju, bo smiselno, da se najprej organizirano lotimo in dogradimo svoje pretočnosti v sinergiji in šele po tem najdemo svoje smisle in obiskujemo samo delavnice, ki se jih še potrebuje.

Šele takrat, ko bomo sami razdihani na vseh straneh…. tako zgoraj kot spodaj in tudi desno ter levo …bomo spoznali, kdo smo mi sami, kaj so naši potenciali in kaj se ne rabi več. In takrat bomo končno spet imeli usodo v svojih rokah.

Svoje vrzeli lahko razrešujemo bolj na preprostejše načine, kot je samo tekanje na razno razne alternativne dejavnosti. Osnovno bo, da si pri sebi dogradimo pot kisikom in poskrbimo, da se globinsko sprostimo, kajti samo takrat bomo res trajno razreševali vrzeli po svojih življenjih. Postajali bomo spet zdravi pri občutkih in imeli dovolj kisikovih delčkov pri krveh ter zato posledično v zreli dobi iskrice v očeh.

Vabljeni ste, da obiskujete enkrat mesečno dvourno delavnico in se potopite v vadbe »v VAJI vaj« in sistemi Dihaš.si ter si začnete dograjevati osnovni temelj za zadovoljno in zdravo življenje.

Več o vadbah je opisano na spletni strani Dihamdihaš.si http://dihamdihas.si/

Vadbe vodi ga. Brigita Jevnikar sama, organizira pa jih Društvo Valantis iz Kranja

Prijave na mail: info@dihamdihas.si

Informacije: ga. Brigita Jevnikar 00386n 31 611 693

Te delavnice organizira Društvo Valantisvodi pa jih izključno Brigita Jevnikar sama!

Naslednji termini so:
15.10.2021
19.11.2021
17.12.2021
21.1.2022
18.2.2022
18.3.2022
22.4.2022
20.5.2022
17.6.2022

Datum

Sep 24 2021
Expired!

Ura

18:00 - 19:00

Cena

36 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana
Kategorije
Društvo Valantis

Organizator

Društvo Valantis
Telefon
031 611 693
Email
info@dihamdihas.si
Spletka
http://dihamdihas.si/
PRIJAVA

Priporočamo

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.