Išči
Generic filters

Vrsta dogodka

Online
Fizični

Opis

Z neizmernim veseljem vam vabim na večer BIODANZE. Stopimo v pomlad preko plesa biodanze, dovolimo si občutiti življenje znotraj nas in okrog nas, dvignimo vitalnost in prebudimo vse svoje čute.

za ples biodanze ne potrebujete plesnega partnerja, lahko pa pridete z njim. Zaželjena so udobna oblačila , nogavičke in steklenica vode.

Strastna raziskovalka življenja, rada pogledam “beyond”, ko se nekaj zgodi. Obožujem naravo, zdravo hrano, duhovno tehnologijo . . . Po izobrazbi sem dipl. kulturna antropologinja in rada delam z ljudmi. Sem vztrajna iskalka resnic našega bivanja, prebrala sem nešteto knjig s področja duhovne in osebne rasti in preizkusila marsikatero tehniko, obenem pa iščem načine, kako pomagati tudi drugim, da bi živeli bolj srečno in posledično bolj zdravo. Pred desetimi leti sem se srečala z biodanzo. Navdušila me je prvi večer in zaključila sem triinpolletno šolanje z diplomo za vaditeljico biodanze po sistemu Rolanda Tora Študij in specializacijo Identiteta in 4 elementi, vodim pa tudi posebno biodanzo,  ki poteka v naravi brez glasbe.

Program dogodka

Deli to s prijateljem