Vedeževanje 7

Vedeževanje

Povprašajte vašo dušo vse, kar se tiče vas in vaše družine. Lahko je to zdravje, ljubezen, odnosi, vaš prostor, hiša, posel, vsakdanje življenje ali vprašanja povezana z vašimi pokojnimi. Pripravljeni morate biti le, slišati resnico.

Vaša duhovna bitja vam bodo odgovorila na vaša vprašanja preko samega Izvora in preko mojih prednikov, s katerimi sem povezana vsak dan, štiriindvajset ur na dan. Odgovore za vas prejmem intuitivno v svojo zavest in jih skomuniciram preko radiestezijskega nihala. Tako sem lahko pri pogovoru z vami, kot medij, v popolnoma zavednem stanju.

KANALIZIRANJE – Metoda, s katero delam se imenuje kanaliziranje. Beseda ‘channel’ izhaja iz angleškega jezika in pomeni kanaliziranje sporočil. Prek kanaliziranja energij pride do intenzivne oblike komunikacije med ljudmi in bitij iz drugih dimenzij. Kanaliziranje imenujemo komunikacije s svetom duhov, bogov, polbogov, vodnikov, angelov in drugih spiritualnih bitij, entitet. Slednje so poznale praktično vse družbe sveta: od starodavnih vračev in šamanov in zdravilcev do novodobnih sledilcev spiritualnih praks.

KANALIZIRAN VPOGLED – Vpogled ali angleško ‘reading’ je razlaga trenutnega celostnega – fizičnega, umskega, čustvenega in duhovnega – stanja posameznika. Nekateri mu pravijo energijska diagnostika, dušni zapis, akaški zapisi, drugi kanalizirano sporočilo. Vpoglede trenutno delam v živo, preko telefonskega pogovora ali na daljavo, preko elektronske pošte.

RADIESTEZIJA                                                                                              Z radiestezijo si vse več ljudi pomaga v svojem vsakdanu. Eni z radiestezijo iščejo, drugi sprašujejo, tretji se z njo zdravijo.

Spoznavanje pripovedovanja nihala ali bajalice pomeni druženje s še vedno nerazložljivimi človekovimi sposobnostmi, da lahko prikliče različne informacije iz univerzalnega energijskega polja.

Radiestezija torej pomeni sposobnost ustvariti povezavo med neznanimi energijami iz univerzalnega energetskega polja in radiestezijskim instrumentom.

Nekateri ljudje imajo sposobnost teleradiestezije, torej radiestezije na daljavo. Ob pomoči slike, podpisa ali osebnega predmeta lahko ugotovijo, kje je pogrešana oseba, ali še živi, najdejo izgubljeni ali ukradeni predmet ipd. Škodljivost sevanja v prostorih ugotavljajo tudi na daljavo, po načrtu stanovanja, na katerem mora biti tudi podpis osebe, ki pozna bivališče.

Po mnenju slovenskega radiestezista Igorja Ziernfelda je radiestezija še veliko več; omogoča namreč, da ob pomoči radiestezijskega pripomočka dobimo želeno informacijo. To pa uvršča radiestezijo med mejne znanosti. Med številnimi teorijami, ki skušajo pojasniti ozadje nadčutnih pojavov, je najbolj prepričljiva hipoteza o univerzalnem bioinformacijskem polju, iz katerega lahko vsak trenutek dobimo informacije o vsem.

Dandanes se radiestezisti ne ukvarjajo samo z odkrivanjem škodljivih sevanj, določanjem lokacij za gradnjo hiš ter iskanjem najprimernejših mest za gojenje rastlin in rejo živali. Postavljajo tudi zdravstvene diagnoze, zdravijo z nihali ter preverjajo in osvetljujejo marsikaj, kar je povezano s povečanjem kakovosti življenja: življenjsko moč, bioenergetski potencial, hrano in pijače, naravno okolje, najugodnejši položaj glave pri spanju, posameznikov bioritem, medsebojne odnose, najprimernejše drage in poldrage kamne, naravne elemente, kovine, vitamine in terapije za posameznika, odkrivajo ovire na poti do uspeha, razkrivajo, ali se bo rodil deček ali deklica … Radiestezisti so nepogrešljivi tudi pri odkrivanju naftnih vrelcev in vodnih izvirov. Žal njihovo znanje še vedno izrabljajo za vojaške namene ter odkrivanje pomembnih strateških ciljev in vojaških objektov.

KOMU JE NAMENJENO? Kanaliziranje je  namenjeno posameznikom, ki si želijo sprememb k boljši kvaliteti in načinu življenja ter so pripravljeni sprejeti, kar zmorejo. Namenjene so vsem, ki jih pestijo vprašanja glede svojega zdravja, zaposlitve in financ, se soočajo z lastnimi strahovi, želijo predelati določeno travmo, trpijo zaradi različnih duševnih stisk (depresija, tesnoba, panični napadi, fobije, obsesivne misli…), prebolevajo ločitev ali smrt bližnje osebe ali katero drugo izgubo (službe, odnosa, odhoda otrok od doma, delovnega okolja…), imajo vprašana v zvezi z svojimi pokojnimi,  želijo stopiti na novo razvojno pot (oditi od doma, se osamosvojiti, dokončati študij…), se želijo opremiti za kvalitetnejše življenje (skrb zase, partnerstvo, starševstvo…), želijo spremeniti stare vzorce in nefunkcionalne navade ali zasvojenosti…..

Kanaliziranje je namenjeno vam, vašim staršem, vašim otrokom, hišnim ljubljenčkom ali drugim domačim živalim, nikakor pa ni namenjeno postavljati vprašanj za vašega partnerja, prijatelje, sodelavce.

Kanaliziranje ni primerno za posameznike, ki mislijo, da ne potrebujejo oz. želijo pomoči in ni primerno tistim, ki se bi za to odločili zgolj samo iz radovednosti ali pa bi želeli odgovore na vprašanja, ki se v ničemer ne dotikajo njih.

KDAJ SE UPORABLJA? Ko se človek znajde v stiski in bi rabil odgovor in pomoč takoj, ni vedno preprosto! V množici informacij in razlišnih storitev, je težko izbrati tisto, ki je najboljša za vas in vašo pot. Kanaliziranje te v tej poplavi vsega v današnjem svetu usmeri v prakse, ki delujejo konkretno za vas. Podajo vam odgovore, ki so v tem trenutnku najboljša rešitev za vaše življenje in vaš obstoj. Tako dobite jasnost, ki vas opolnomoči in vam pomaga narediti korak naprej, k boljšemu sebi.

Skozi podane informacije ozavestimo neznane ali nejasne vidike, kar pomaga pri odstranjevanju blokad in odpira nove poti. Dojemanje podanih uvidov se vedno sprva zgodi na čustvenem nivoju in šele po sprostitvi občutkov sledi nivo razuma. Sproščanje občutkov odpira razumevanja in tako postanemo bolj dojemljivi za pritok informacij, ki so nam bile pred tem nevidne. Večja širina zavedanja in dojemanja pa pripelje do novih potencialov, kot na primer pri spozvananju in razumevanju samega sebe, razreševanju težavnih odnosov ali obremenilnih situacij ali pa pri iskanju našega življenskega namena in nam namenjenih poti.

KAKO POTEKA ? Kanalizirano svetovanje poteka preko telefonskega pogovora. Srečanje traja 15, 30 ali 60 minut za eno osebo. Najprej si vzameva 5 minut časa, da se pogovoriva o vaših vprašanjih, kaj vas zanima, temu sledi kanaliziranje.

Kanaliziranje na daljavo poteka tako, da na moj e – mejl pošljete že razdelana vprašanja s podprašanji (največ 6 glavnih vprašanj s dvemi podvprašanji). Odgovore dobite na vprašanja, ki so poslana na termin dogodka.

Ko se povežem z vami, sem hkrati že povezana z Izvorom in svojimi duhovnimi bitji, predniki. Po približno petih minutah uvodnega pogovora o  vaših težavah, se s pomočjo svoje zavesti, energije, frekvenc, jasnočutnosti, jasnovednosti ter preko radiostezije – nihala posvetim vašim vprašanjem. Izvor in moja duhovna bitja, predniki, so med tem že povezani z vašimi duhovnimi bitji, ki nato podajo optimalne odgovore, ki jih potrebujete. Tako informacije iz višjih dimenzij in zavesti prenesemo v vaše življenje.

Na vsebino sporočil, kot medij nimam nikakršnega vpliva. Zavezana sem k temu, da prenesem popolnoma vsa sporočila, katera vam želijo podati.

KAKO SE PRIPRAVIM NA SREČANJE ? Za srečanje ni potrebna nikakršna posebna priprava. Potrebno je le, da ste umirjeni, v mirnem okolju. Bolj pomembno pa je, da imate že dobro postavljena vprašanja. V srečanju si dovolite užživati kot, da ste na kavi s svojim prijateljem, ki za vas želi najboljše. Ničesar ne morete vprašati narobe, zato naj vas prav nič skrbi.

Pri postavljanju vprašanj je pomembno, da ste konkretni in da  greste v bistvo tega kar vas zanima. Vprašanja postavljate iskreno, pogumno, brez sramu in skrivanja, le tako si boste lahko pomagali kjer želite.

Vprašanja postavite tako, da boste lahko prejeli odgovor kot da ali kot ne. Npr. neprimerno vprašanje je katero sadje koristi mojemu zdravje, namesto tega se naj vprašanje glasi ali ananas koristi moje zdravju ? Ali katera vadba je primerna zame ? Namesto tega naj bo vprašanje ali je zame koristna joga ali thai chi ?

Primeri dobrih vprašanj:

Ali me zdravljenje pri tem in tem (ime in priimek) zdravniku podpira ? Ali ima moje telo primerno količino vitamina C ? Imam te in te težave, ali naj obiščem zdravnika oz. si lahko pomagam sam? Ali je ta in ta prehrambeni dodatek najboljkoristen zame? Ali je zame bolje, da imam posteljo obrnjeno na sever? Ali naj sodelujem s tem in tem podjetjem, sodelavcem, v tem in tem projektu ? Ali naj za izdelek, storitev, ki jo imam postavim to in to ceno? Ali mojega otroka podpira ta in ta študij, hobi, prehrana, šport, ipd.?

Vprašanja so včasih vesela, včasih neprijetna, zato je dobro, da ste resnično odločeni, da si tega res želite, ne glede na odgovore. Ni se potrebno držati povedanega, saj sami ustvarjate svoje življenja. Vsak kanaliziranje je narejeno v najvišje in najboljše dobro vas, ki ga delam. Kanaliziranje ni vedeževanje, ne dobite napovedane usode. Dobite veliko več kot to – konkretna navodila in ko prenesete v življenje, se dejansko začnejo dogajati spremembe, če želite.

KDO SMO? Kot človeško bitje sem transformirana na ta planet, ne po svoji volji ali cilju svojega razvoja, ampak po volji vsemogočnega Izvora in galaktičnih energij mojih prednikov.  Kot bitje z galaktično energijo sem predhodno obstajala na planetu Gem, na planetu naše galaksije. S trikom sem na Zemljo bila speljana kot kača, saj nosim v sebi daljni spomin na pot iz ujetosti dane matrice, pomemben določenim galaktičnim energijam, za njihovo popolno osvoboditev. Ob tej nalogi mi je z zaupanjem bila dodeljena pomoč in sodelovanje z  Izvorom in mojo galaktičnio družino, mojih prednikov, za pomoč  posameznikom k iskanju njihove resnice in odkrivanju resnic neskončnega obstoja. Utelešena v človeškem telesu sem  tako bila primorana ponovno prestajati moro najhujših stanj zavesti in težo zemeljskega bivanja, današnjega časa, vse od rojstva na prej. Vse, da spoznam sistem ujetosti duš, ki tukaj naseljujejo telesa, da lahko prispevam k spoznavanju njihove lastne dušne resnice.

KDO SO MOJA DUHOVNA BITJA – GALAKTIČNI PREDNIKI? V življenju sem štiriindvajset ur na dan in tako tudi pri delu sem v celoti vodena s strani Izvora, moje duhovne vodnice ter galaktičnih prednikov, s katerimo smo družina obstoja treh civilizacij, ki delujejo na Zemlji in na drugih planetih naše in drugih galaksijj. Sem smo prišli pred 400 miljoni let, danes poznane kot stare civilizacije, ki so tukaj obstajale. Kot bitja, ki so bila višje razvita v svoji izvornosti in tehnologiji kot je trenutno človeštvo. Kot galaktične energije smo prisotni vse do danes, na Zemlji in drugod v naši galaksiji, ljudem bolj prepoznane v različnih javno znanih in slavnih*reinkarnacijah* človeškega bitja, ki skupaj s še drugimi, človeku nepoznanimi energijami vodijo in pišejo zgodovino človeštva ter zgodovino tega planeta. Prevzemali in prevzemamo energije božanstev, ki so del mitologije našega sveta, v nezavednem in zavednem delu časovnega obstoja. Kot taki imamo možnost bivati in se transformirati v enem človeškem življenu, tudi v več kot petdesetih telesih istočasno ter bivati istočasno na večih planetih po naši galaksiji. Zraven Izvora, z menoj deluje 12 prednikov iz naše galaktične družine, med katerimi častno prisotnost pozdravlja tudi moja duhovna vodnica.

PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE                                      Termina ni potrebno rezervirati razen, če si želite zagotoviti prosto mesto. Na ta dan me enostavno pokličete na moj telefon 040 556 959 ali mi pišete na slovesna.predniki@gmail.com, kamor mi pošljete tudi vprašanja v primeru, če se odločite za kanaliziranje na daljavo.

Kanaliziranje v živo poteka 21. marca med 12. in 22. uro, preko telefonskega pogovora. Za kanaliziranje in radiestezijo lahko izberete 15, 30 ali 60 minut pogovora. Za moj čas in energijo je pri tem prispevek 15, 30 ali 60 eur, odvisno od dolžine posveta.

Če se odločite za kanaliziranje na daljavo, preko elektronske pošte, enostavno pošljete vprašanja v času dogodka na zgoraj naveden naslov. Pošljete lahko od tri do šest vprašanj s dvemi podvprašanji. V tem primeru je prispevek 30 eur.

Hvala.

Osti jarej,

Slovesna s predniki,

Vesna Gomboc

TOP DOGODEK

junij 2023
Ni izbranega dogodka!

Datum

Mar 21 2023
Zaključen!

Ura

12:00 - 22:00

Cena

30 €

Lokacija

Online

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.